![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Nemam pojma, ali video sam komentar tamo, neko je rekao da stavi na vuku pa sam se i ja pitao.
E po meni je koncert bio odličan šta god drugi pričali.
Pogledajte ostale njene klipove i videcete da ismeva sve redom...To joj je posao. A da zna gde je Srbija i bilo sta o njoj ne zna, verovatno joj pisu kao Ivanu Ivanovicu sta ce da kaze.
U pravu si,brate.Mogao je to malo kulturnije.Treba da se odgovori na uvrede,ali moglo je kulturnije.Što kaže Ludi Čak i Jevreje i crnce je isprozivao.
Meni se čini da je dečko bio ironičan i da je namerno tako pričao kao da je izašao iz Borata...
Јесте, сав пуца од ироније... :) Шио ми га ђура.
HRAK PU!
Treba njoj jedna srpska batina, da je prosvijetli. Pa će u idućoj emisiji da recituje Kraljevića Marka.
A dobro,ne možete ga zbog jezika sad optuživati.Ipak je to strani jezik.
Ja baš imam suprotan utisak iako mi ovaj klip nije smešan uopšte.
Nije postigao efekat ironije u ovom klipu i izgleda jos gluplje, kao da smo mi stvarno takvi..tako nas je predstavio.
Neka, neka... Biće im krivo kad jednoč i mi opletemo po njima u Žikinoj šarenici.
Hvala ti Bože na Novaku, inače bi me bio sada blam. Srbi nisu genocidan narod i tačka!
Što kaže Dub, dao bih joj samo ovu moju cigansku močugu i dobro bih je izdevetao njome tako da bi sledeći dan pevala 'Svilen konac' sve u šes'.
Hvala ti Bože na Mirku Vučiniću(iako je priglup),inače bi me bio sada blam. :)
Jebote, lik je maksimalno bio ironičan, ne mogu da verujem da ne kapirate. Ne primećujete isforsiran akcenat?
Ne, nisu Srbi ispljuvani zbog koncerta, nego zbog svega ostalog što si već naveo u uvodnom postu, a ovaj događaj je bio samo okidač da se Amerika podseti gde to beše i šta to beše Srbija, s obzirom da za njih i nismo ništa drugo do Kazahstana.
Ne znam samo zašto se toliko neki uzbuđuju, mislim da je i Ox na prvoj strani podsetio na to kako svet i dan danas čim mu je zgodno gleda na Nemce i II sv.rat.
Pa primetila sam da se čak i ovde, čim se desi krađa bakarnih cevi iz bolnica, kada ugledamo divlju deponiju, kada deda siluje kerušu pred očima unuke izgovara :
-Vidi koji Kazahstan! (verovatno zbog Borata, jer pre toga mnogi nisu ni čuli za dotičnu državu)
Prema tome...šta reći? Zašto niko ne uzima u usta u tom kontekstu, na primer Švajcarsku?
Ne znam što mu je uopšte trebalo da pominje Jevreje i crnce.Jes bio ironičan,ali isto...
Opusteno ljudi, ta riba ne bi znala da nadje Srbiju na karti. Drug mi je rekao da oni tamo misle da se kod nas stalno ratuje i da nije bezbedno, tako im mediji prezentuju stvari, nisu jadni krivi sto su budale.
Ua američkoj propagandi, ua! :))))