Tvoji strahovi

1. Obični... Egzistencijalni.

2. plašim se mraka!

3. Лемајо за мање од 24 сата си скроз изменила слику коју сам имао о теби!

4. :D nadam se na bolje? :)

5. Имам страх од дукатлија који трче наги по ливади, у друштву белог зеца и једнорога, а испод дуге. Са харфом.

6. Spektrofobija: Strah od refleksije. Ogledala, kasike, stakla, cd-ovi...

Zajebana stvar, verujte mi na rec xD

7. Зар си толико ружна?! :П

8. Haha, hvala na komplimentu ;)
    Pogledaj u temi za fotke clanova pa prosudi xD

Nah, to mi se vuce jos od detinjstva, u stanju sam da projektujem ono sto mi je u glavi do te mere da meni deluje stvarno. Znaci, stojim pred ogledalom i npr. perem zube i postoje tri varijacije moje fobije: ili neko stoji iza mene (nedefinisana silueta), ili moj odraz ne prati ono sto ja radim, ili ono najgore, odraz radi totalno nesto drugo (npr. krevelji se, cupa kosu, topi joj se koza sa lica itd.)

Godinama sam naucila da se iskuliram kada dobijem "napad" i pravim se kao da se nista ne desava. A jbg. ako nista drugo, bar imam inspiraciju za fotografije XD

9. Znaci, stojim pred ogledalom i npr. perem zube i postoje tri varijacije moje fobije: ili neko stoji iza mene (nedefinisana silueta), ili moj odraz ne prati ono sto ja radim, ili ono najgore, odraz radi totalno nesto drugo (npr. krevelji se, cupa kosu, topi joj se koza sa lica itd.)

Daj i meni malo toga :)

10. Hahaha, veruj mi nekad nije prijatno toliko, ali verovatno slicice imaju slican efekat XD

11. А кад гледаш своје слике, нема тога?

12. Peki, misliš kad gleda svoje SLIČICE? :)

13. Ja se bojim da mi se ajvar ne pokvari, šta ću jesti ako se to desi...

14. Mislim da se ne treba plasiti. Ljudi kazu da se samo budale ne plase nicega mada ja mislim da tu recenicu uvek izgovaraju kukavice. Razum je kljuc. Ja se ne plasim smrti ali nisam glupan da skacem pod kamion ili slicno. Ako se vodis razumom onda neces imati strahove. I te fobije. To ti je samo mentalna prepreka. Ja sam se kao klinac bojao da plivam u vodi gde ne vidim dno. Jdnog dana, na jezeru, skontam da u tom jezeru ne postoji nista sto mi moze ugrozitit zivot. Logicno razmisljanje. Posle sam ronio kao mamen i do dna, tamo - vamo pa cak ni ona hladna vodana dnu me nije olasila. Imao sam jos neke strhova ali sam ih se otarasio na slican nacin. Skakanje sa skakaonice na bazenima, na primer. To je vec rizicno ali ako se ne pravis pametan i ne skaces na ledja ili stomak (popularna pljoska) sa 3 ili 6 metara bices ok. Itd ...

15. Plašim se petlova, visine, grmljavine, zlih i agresivnih ljudi, hejtera... I uvek tripujem da je neko iza mene kada uđem u kupatilo. o.O

16. a zašto hejtera pekky?

17. Pekky majstore znam sta je tvoj najveci strah. Udjes u kupatilo i okrenes se kad ono petao a napolju grmi. :)

18. мала ајде реци лепо шта дуваш, оћу и ја да пробам :Д

19. kizo

a zašto hejtera pekky?

Zato što su u stanju da mi pokvare dan i da ja tu ne mogu ništa.

Macak pos slemom

Pekky majstore znam sta je tvoj najveci strah. Udjes u kupatilo i okrenes se kad ono petao a napolju grmi. :)

U, jbt, od sada se i tebe plašim. o.O :)