Prijava

ахахахаха који врх од приче

Ima Džimi tu definiciju, učtivo psovanje, tako nešto.

Pa da sam na tvom mestu, posrkao bih uložak jer je to u skladu sa tvojom profilnom slikom.
A dečko je veoma kulturan čim ti persira.

Боље би ти било да ми и ти персираш, него што сереш унаоколо, дечко.

I naslov se upristojio.

"Jebem vam mater" je nekulturno al' te ne baca u bedak.
U bedak te beca kad ti klinci kažu "čiko"...

Мени се десило пар пута да су ми ђеца персирала, мени било смијешно, чак и симпатично јер су културни, али вјероватно како стара човјек, мање му се свиђа то :)
Рецимо, ја не персирам кад неко има 30 година стварно, мак'се, да се осјећа старо :)

Iskreno, ne smeta mi persiranje dece ispod 20 godina starosti (imam 43).

Pre desetak godina okupimo se na pijanku kod ortaka koji drži kafić. U neko doba bane u kafić njegov otac (pedeset i koju godinu star) i sedne s nama da pije. Mi mu se svi obraćamo u razgovoru sa "čika Dule". On nas prekine i kaže da ako pijemo zajedno onda je on za nas samo Dule. OK. Ali kako je noć odmicala, a rakija nas dobijala, tako su jednom od ortaka otkazale sve kočnice i sve češće se moglo čuti od njega: "Dule, aj ne seri, majke ti ... "
Sutradan kad se otreznio, ispričamo mu šta je sinoć radio i on ode da se izvini.

"Čika Dule, ja ... ja sam hteo ... da vam se izvinim ..."

A čika Dulov sin mu kaže: "Eee, otkad je on za tebe čika Dule ..."

Ne persiram ni ja nikom, ne jebem živu silu bre! Šalim se, persiram ljudima nekim, a nekim malo manje. Zavisi od situacije i njihovog položaja. Ako je neki crnac od 50 godina naravno da neću da mu persiram, ko još persira robovima? Opet se šalim :) Nisam ja rasista, samo malo :)
Elem, jednom prilikom me je jedan lik od nekih 50ak godina ućutkao, tačnije rekao mi

Ćuti bre dok ja pričam, bre

I onda sam ja njemu rekao da iskulira, i on me udario, pa sam ja njega udario...
Da li sam ja bio kulturan? Mislim, kad sam mu vratio obuzdao sam se i nisam nastavio da ga bijem... Da li je sa mnom sve u redu?

Da li sam ja bio kulturan? Mislim, kad sam mu vratio obuzdao sam se i nisam nastavio da ga bijem... Da li je sa mnom sve u redu?

jesi, ako si na kraju rekao "gospodine, izvinite sto sam vas tukao".

"..sto sam Vas tukao." *

To mi je sve do toga kakav je čovek i u kom kontekstu ga znam...Osim ako je baš mator ili ga ne znam. Tipa imam jednog druga od 40 i njega kad sam upoznao ni na kraj pameti mi nije bilo da mu persiram(ja sam znatno mlađi).

Edit: Baš sam sinoć razmišljao kako bi bilo kad bi se vukajlijaši koji na chatu razgovaraju nekako vršnjački upoznali negde, ne znajući da su prićali, a jedan ima 17 i ide u srednju a drugi 50 i predaje na faksu, ili tako nešto.

S obzirom da imam blizu 60 godina, ne smeta mi da mi balavac kaže: "Gospodine, oprostite na izrazu, ali jebem vam mater!" Iako psovka ne ide baš uz kulturu, u ovom slučaju izražena u vidu persiranja, čime oštrica uvrede gubi na efektu.
Međutim, daleko je delikatnija situacija kada mi sin, u afektu, kaže: "Ćale, jebem ti mater, opet si zaboravio da mi uplatiš tiket!"

Пффф, јеб'о те наслов Смаре. Ако већ персираш, онда стави "Јебем Вам матер", ово што ти написа је у множини, збунио си ме до краја, а таман сам мислио да је неки постерџија и хтедох да га поздравим. :)

Au Smarko, jesi dileja. Vidim temu u forumu i pomislim "Evo ga opet neki što mu izbrisan poster sa onom brkatom babom na svadbi"....

Zeznuo si me, priznajem.

То ми је и био циљ, људеееиии :)
Било је исписано овако

ЈЕБЕМ ВАМ МАТЕР!!!!!!!!

Онда је тек било упадљиво за модове, него је неко промијенио :)

"Evo ga opet neki što mu izbrisan poster sa onom brkatom babom na svadbi"

Korleone ima noćne more sa brkatom babom x)