јебем вам матер

1. ахахахаха који врх од приче

2. Ima Džimi tu definiciju, učtivo psovanje, tako nešto.

3. Pa da sam na tvom mestu, posrkao bih uložak jer je to u skladu sa tvojom profilnom slikom.
    A dečko je veoma kulturan čim ti persira.

Боље би ти било да ми и ти персираш, него што сереш унаоколо, дечко.

4. I naslov se upristojio.

5. "Jebem vam mater" je nekulturno al' te ne baca u bedak.
    U bedak te beca kad ti klinci kažu "čiko"...

6. Мени се десило пар пута да су ми ђеца персирала, мени било смијешно, чак и симпатично јер су културни, али вјероватно како стара човјек, мање му се свиђа то :)
    Рецимо, ја не персирам кад неко има 30 година стварно, мак'се, да се осјећа старо :)

7. Iskreno, ne smeta mi persiranje dece ispod 20 godina starosti (imam 43).

Pre desetak godina okupimo se na pijanku kod ortaka koji drži kafić. U neko doba bane u kafić njegov otac (pedeset i koju godinu star) i sedne s nama da pije. Mi mu se svi obraćamo u razgovoru sa "čika Dule". On nas prekine i kaže da ako pijemo zajedno onda je on za nas samo Dule. OK. Ali kako je noć odmicala, a rakija nas dobijala, tako su jednom od ortaka otkazale sve kočnice i sve češće se moglo čuti od njega: "Dule, aj ne seri, majke ti ... "
    Sutradan kad se otreznio, ispričamo mu šta je sinoć radio i on ode da se izvini.

"Čika Dule, ja ... ja sam hteo ... da vam se izvinim ..."

A čika Dulov sin mu kaže: "Eee, otkad je on za tebe čika Dule ..."

8. Ne persiram ni ja nikom, ne jebem živu silu bre! Šalim se, persiram ljudima nekim, a nekim malo manje. Zavisi od situacije i njihovog položaja. Ako je neki crnac od 50 godina naravno da neću da mu persiram, ko još persira robovima? Opet se šalim :) Nisam ja rasista, samo malo :)
    Elem, jednom prilikom me je jedan lik od nekih 50ak godina ućutkao, tačnije rekao mi

Ćuti bre dok ja pričam, bre

I onda sam ja njemu rekao da iskulira, i on me udario, pa sam ja njega udario...
    Da li sam ja bio kulturan? Mislim, kad sam mu vratio obuzdao sam se i nisam nastavio da ga bijem... Da li je sa mnom sve u redu?

9. Da li sam ja bio kulturan? Mislim, kad sam mu vratio obuzdao sam se i nisam nastavio da ga bijem... Da li je sa mnom sve u redu?

jesi, ako si na kraju rekao "gospodine, izvinite sto sam vas tukao".

10. "..sto sam Vas tukao." *

11. To mi je sve do toga kakav je čovek i u kom kontekstu ga znam...Osim ako je baš mator ili ga ne znam. Tipa imam jednog druga od 40 i njega kad sam upoznao ni na kraj pameti mi nije bilo da mu persiram(ja sam znatno mlađi).

Edit: Baš sam sinoć razmišljao kako bi bilo kad bi se vukajlijaši koji na chatu razgovaraju nekako vršnjački upoznali negde, ne znajući da su prićali, a jedan ima 17 i ide u srednju a drugi 50 i predaje na faksu, ili tako nešto.

12. S obzirom da imam blizu 60 godina, ne smeta mi da mi balavac kaže: "Gospodine, oprostite na izrazu, ali jebem vam mater!" Iako psovka ne ide baš uz kulturu, u ovom slučaju izražena u vidu persiranja, čime oštrica uvrede gubi na efektu.
    Međutim, daleko je delikatnija situacija kada mi sin, u afektu, kaže: "Ćale, jebem ti mater, opet si zaboravio da mi uplatiš tiket!"

13. Пффф, јеб'о те наслов Смаре. Ако већ персираш, онда стави "Јебем Вам матер", ово што ти написа је у множини, збунио си ме до краја, а таман сам мислио да је неки постерџија и хтедох да га поздравим. :)

14. Au Smarko, jesi dileja. Vidim temu u forumu i pomislim "Evo ga opet neki što mu izbrisan poster sa onom brkatom babom na svadbi"....

Zeznuo si me, priznajem.

15. То ми је и био циљ, људеееиии :)
    Било је исписано овако

ЈЕБЕМ ВАМ МАТЕР!!!!!!!!

Онда је тек било упадљиво за модове, него је неко промијенио :)

16. "Evo ga opet neki što mu izbrisan poster sa onom brkatom babom na svadbi"

Korleone ima noćne more sa brkatom babom x)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.