Pomoc, pomoc...I opet pomoc...

1. Ja imam ovaj i prezadovoljan sam.
    http://www-bgr-com.vimg.net/wp-content/uploads/2010/09/Nokia-E7_3_lores.jpeg
    Nećeš da se zajebeš ako ga uzmeš. :)

2. Vec sam navela da mi je samo jednom pao, i to dok sam cucala, tako da je visina bila nekih 10 cm, manje - vise. A bateriju jedva izvadim koliko dobro dihtuje, ako me razumes. Ponavljam, samo odjednom nije hteo da se upali, nije se cak ni sam ugasio, vec sam ga ja. A pre toga nije davao nikakve znake da ce se to dogoditi, niti je blokirao, niti treptao, niti sta ja znam sta je jos mogao da uradi da bi me upozorio da ce da rikne. Kada ga upalim, on zavibrira kao i do sada, i onda se upali samo ekran, pise Nokia, ali se ne puali svetlo od tastera, a ako si primetio, kada se telefon pali, i ta svetla gore. I kad ga stavim na punjac, ne gori ni ono svetlo oko onog sranja da se gura punjac, ako me razmues. I zapisti onaj zvuk koji Nokia prozivede kada je na punjacu, upali se opet ekran, i tako se 'vata jadna u Vrzino kolo. Opet zapisti, i ugasi se. I opet, i opet, i opet......

3. Ja imam Samsung i isto mi se tokom garancije palio-gasio. Ja odnesem njima, naravno pred njima se ništa ne dešava. Nije mi (još uvijek) ispadao, bio star mjesec, dva i što reče Reme, stavim papirić i šljakao ko lud. Nakon par mjesecim mi ispadne papirić, a budala nastavi raditi. Radi i sad ko lud, tako da se probaj papirićati :)

4. Možda ti je neko bacio crnu magiju. Ne bi bilo loše da proveriš kod neke žene koja se bavi skidanjem crne magije. :)

5. Sele, prelep ti avatar...

6. A bateriju jedva izvadim koliko dobro dihtuje, ako me razumes.

I meni je dobro dihtovao i na silu ga nekako utrpala. Probaj nekako, možda i uspije :)
    Naravno, kada ga budeš nosila u servis ne govori da je pao :D

7. Zajebi i poslušaj me, kad ti je pao? Desi se. Probaj sa papirčetom. :)

8. Sale, koji je to model? Samo sam Simensove imala, tako da se uopšte ne razumem, a moram da nabavim neki hitno. Taj ne deluje loše.

9. I nemoj da ga pališ čim ga staviš na punjač. Nego sačekaj malo.

10. Sele, prelep ti avatar...

Znam...

11. Sony Ericsson J105I ili takozvani naite :)
    Uzo sam ga kad je bila djacka promocija u MT:s
    Placam 600,700 kinti mesecno...Svakog 1. 500 dindzi kredita (eto odakle mi ktitor)
    Plus 500 dindzi krede za MT:s mrezu ii oko 40 mb neta :)
    A telefon ti vako kosta oko 120 evrica

12. @Реме PAo mi je mozda pre nedelju dana. Znaci, sada cu da uguram papirce, i svi koji su mi to predlozili, neka miostave svoju adresu u proukama, i poslacu im Milku, taman te pare sto bih na opravku bacila.. A gde taco da uguram to "papirce"? Tj. na koju stranu, gore, dole, levo, desno? :D

13. Eee daaaa uguraj papiric :D

14. I visina sa koje je pao nije bitna, desi se i čovek da padne sa trećeg sprata i preživi, a neko drugi padne sa stolice i izgibe. Poslušaj me, verovatno je do toga.

15. Kada ga stavim na punjac, on se sam upali, ne ja..

16. Meći ih suprotno od onog mjesta gdje baterija pravi kontakt sa telefonom.

17. Reče ti Selenijum. Što više nategni. A ne moraš da se trošiš za Milku, dovoljan je i ktitor nalog, ako me razumeš. :)

18. Doppia_Leonessa
    Nokie su sranje..

e pa devojchice, nećeš biti jebana, lololol.
    ja sam ceo život na nokijama. prvo ona 3410, a onda i n70 i sad n73.
    c6 je izuzetan telefon, mada moguće da je tu pojeban softver. u tom slučaju, iskeširaćeš još 5-10 evra, ništa strašno, ako si već mogla da daš cirka 400 evra za taj telefon.
    inače, i ovaj što eddie predlaže, ako se ne varam n8, je takođe dobar, ali ja bih prvo birao c6. a n70 i n73 su neprevaziđeni telefoni. moj n70 je glumio fudbalsku loptu u gradu uveče, otvarao je pivo, kupao se u (PRLJAVOJ!) vodi nekoliko puta, hrlio u susret betonu, krali su ga cigani, ispadao kroz prozor zgrade, i još je živ. pa ti vidi.

19. A ne moraš da se trošiš za Milku, dovoljan je i ktitor nalog, ako me razumeš. :)

Hmhmhmhm...Suosjećam sa Remeom :D

Nego, svi odjednom nestali sa teme, garant šalju adresu za čokoladu :D

20. Stavila sam, ali moj je rerardiran fon, i ne reaguje ni na to.. Upalio se, i ugasio. Zavrsice on na otpadu, kada mu cak ni papirce ne pomaze..

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.