Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Meni je ovo za transfer :)
sta?
Šta sve neće izmisliti! :)) Ne, onaj Samsung sa sastavljajućim delovima, onaj tvoj i može ona Nokia. :)
Ma svi su dobri :)Realno ja mnogo volim sony ericsoon :) pre svega ima dobre specifikacije, a ima i puno lepih telefona :) samo mi zao sto ima malo tac skrinova..tj iako ih ima svi su veoma skupi...sem Yenda
Citava tema. Ovo nije www.mobilnisvet :)
Od pomoci, vi napraviste pijacu... Gde ste bili pre mesec dana da mi kazete koji fon da kupim..... Nista, pljunuce keva i cale jos koju crvenu.... Ako su za telefon dali, moraju i za popravku.
A dobro i ja sam pit'o za GPRS :) posto sam ovde cesto ii ovaaaj..Lakse mi nekako ovde :)
This... is.... VUKAJLIJA!!!! :)
Tararara, dechko, praktikuj te lepe noge i shetaj nam sa teme!! :)
Mojne cepidlačite toliko. Evo posebna tema http://vukajlija.com/forum/teme/19261-mobilni-telefoni?strana=1 ako treba baš.
I Jovana što nisi pitala, rekli bi ti...
JEs da nij z ovde...Al moze mi nadje sliku jednog lika...Satro nabijen opasan a ima neku tupavo smesnu facu :) Znam da se slika vucarala po vukajliji
Ako ce ti forumasi govoriti koji da kupis....CCC...
Al' ajd'... iPhone naravno :)
Tararara, dechko, praktikuj te lepe noge i shetaj nam sa teme!! :)
Ju, mi vise nismo dobri? Ku kuuuuuuu
Šaaaaaaaaaaaaaaaaalim se!! :) :*
Шалиш се зар не?
да пукне 500-600 € за смрадофон који је вного а скуп је само зато сто га прави јебени ЕПЛ!!
има добар процесор ( 1 Гхз ) лошу камеру
осредњи ОС али јбт прави га епл... ЕЈЈ
па онда мора да кошта 600 €
а исто такво чудо да нађеш на неком сонију или нокији за 250 €
плус, не препоручујем куповину ај фоун-а зог сервиса...
ипак је ово Србија и није то толико популарно нити заступљено овде
можда грешим али за Србију - Сони Ериксон , Нокиа и Самсунг!