Ma svi su dobri :)Realno ja mnogo volim sony ericsoon :) pre svega ima dobre specifikacije, a ima i puno lepih telefona :) samo mi zao sto ima malo tac skrinova..tj iako ih ima svi su veoma skupi...sem Yenda
Od pomoci, vi napraviste pijacu... Gde ste bili pre mesec dana da mi kazete koji fon da kupim..... Nista, pljunuce keva i cale jos koju crvenu.... Ako su za telefon dali, moraju i za popravku.
Od pomoci, vi napraviste pijacu... Gde ste bili pre mesec dana da mi kazete koji fon da kupim..... Nista, pljunuce keva i cale jos koju crvenu.... Ako su za telefon dali, moraju i za popravku.
Ako ce ti forumasi govoriti koji da kupis....CCC...
Шалиш се зар не?
да пукне 500-600 € за смрадофон који је вного а скуп је само зато сто га прави јебени ЕПЛ!!
има добар процесор ( 1 Гхз ) лошу камеру
осредњи ОС али јбт прави га епл... ЕЈЈ
па онда мора да кошта 600 €
а исто такво чудо да нађеш на неком сонију или нокији за 250 €
плус, не препоручујем куповину ај фоун-а зог сервиса...
ипак је ово Србија и није то толико популарно нити заступљено овде
можда грешим али за Србију - Сони Ериксон , Нокиа и Самсунг!
Meni je ovo za transfer :)
sta?
Šta sve neće izmisliti! :)) Ne, onaj Samsung sa sastavljajućim delovima, onaj tvoj i može ona Nokia. :)
Ma svi su dobri :)Realno ja mnogo volim sony ericsoon :) pre svega ima dobre specifikacije, a ima i puno lepih telefona :) samo mi zao sto ima malo tac skrinova..tj iako ih ima svi su veoma skupi...sem Yenda
Citava tema. Ovo nije www.mobilnisvet :)
A dobro i ja sam pit'o za GPRS :) posto sam ovde cesto ii ovaaaj..Lakse mi nekako ovde :)
This... is.... VUKAJLIJA!!!! :)
Tararara, dechko, praktikuj te lepe noge i shetaj nam sa teme!! :)
Mojne cepidlačite toliko. Evo posebna tema http://vukajlija.com/forum/teme/19261-mobilni-telefoni?strana=1 ako treba baš.
I Jovana što nisi pitala, rekli bi ti...
JEs da nij z ovde...Al moze mi nadje sliku jednog lika...Satro nabijen opasan a ima neku tupavo smesnu facu :) Znam da se slika vucarala po vukajliji
Ako ce ti forumasi govoriti koji da kupis....CCC...
Al' ajd'... iPhone naravno :)
Tararara, dechko, praktikuj te lepe noge i shetaj nam sa teme!! :)
Ju, mi vise nismo dobri? Ku kuuuuuuu
Šaaaaaaaaaaaaaaaaalim se!! :) :*
Шалиш се зар не?
да пукне 500-600 € за смрадофон који је вного а скуп је само зато сто га прави јебени ЕПЛ!!
има добар процесор ( 1 Гхз ) лошу камеру
осредњи ОС али јбт прави га епл... ЕЈЈ
па онда мора да кошта 600 €
а исто такво чудо да нађеш на неком сонију или нокији за 250 €
плус, не препоручујем куповину ај фоун-а зог сервиса...
ипак је ово Србија и није то толико популарно нити заступљено овде
можда грешим али за Србију - Сони Ериксон , Нокиа и Самсунг!