Prijava

Legenda je otisla....

Sa malim zakasnjenjem otvaram ovu temu sa namerom da ostavite komentare sto se tice ovog tipa, njegove smrti, zivota, njegove muzike, njega uopste. I sta mislite da li je bio pedofil?

Vule, neizmjerno mi puca kurac za Majkla Džeksona. Nemam šta drugo da rečem.

Pu sunce mu... Modovi prepravite naziv u Majkl

Па, дефинитивно је човек волео децу, е сад на који начин, то је дискутабилно. Нисам га познавао да бих могао да судим. Ипак, данас је свет толико изопачен да буквално не можеш, кад нпр. видиш лепо дете на улици, да кажеш да је лепо дете, а да неко не посумња да си педофил. Јебем ти свет.

Ja sam juče gledala neku emisiju, u kojoj Brena daje izjavu o smrti Majkla Džeksona. Citiram: "Pa on je bio velika zvezda, veliki umetnik, a veliki umetnici ne umiru prirodnom smrću, nego nekako čudno i neobično". Ok, ovo je manje-više glupo, ali stvarno glupo je pričanje o njegovoj promeni boje kože. Dakle: "Znate i sami koliko se mi pržimo i palimo na suncu da bismo postali tamniji. Koliko je tek njemu trebalo da postane beo".

'ladno bez komentara...

Ja sam nedje procita' da je on ima neku boles', zato mu je koza pobijeljela bila. A zasto nema otvorene temu o Dzou Strameru, Dzonu Lidonu i ostalim koji su se borili za radnicku klasu, a ne o ovima kojima je jedini cilj bio da nekome djetetu nabije kozni toplomjer u rektalni otvor?

Pa on je bio velika zvezda, veliki umetnik, a veliki umetnici ne umiru prirodnom smrću, nego nekako čudno i neobično - ne znam baš meni je poprilično tačno, neki još uvek misle da Elvis živ, a da se Mocart povampirio, a Menri Monro da su ukokali oni iz CIA-e zbog veze sa Kenedijem

Kozni toplomjer ahhhahahahahahahahahahahhahha

Јесте ви сигурни да је он мртав? Ја кад га будем видо у ковчегу лладног и белог (јебем ли га сад за ово бело) повероваћу. Исто тако и Аркана, све ове који су мистериозно умрели... Толико. Ај па тако.

ja mislim da je majkl djekson bio dobar covek i da je ziveo za fajt

I ja sam čuo da je imao bolest u kojoj se gubi pigment i da nije namjerno mijenjao boju kože. Za plastične operacije stoji da se unakazio, ali za boju kože mu ne treba prigovarati.

da li je majk otisao u raj ?Ne zbunio se kada ga je Sveti Petar pitao da li je crnac ili belac

Ima na mom profilu pesma posvećena njemu, komponovana i ispevana od strane benda koji jebe sto majki svima i svakome, ne toliko čuvenog Mortal Kombata. :)