Da li opadaju kriterijumi u prosveti?

1. lolololo! Moglo je to i tako da se kaže. :)

2. Čujem na Tv-u da ovi testovi kao treba da podstaknu kreativnost učenika. Ja stvarno ne znam šta ima de se podstakne ovde.

3. Ja ovo mogu da rešim 80% sigurno bez razmišljanja, a imam 4 iz matematike...

4. Strajo, da li si siguran da je ovo prijemni za srednju? Na početku piše 'Završni ispit bla bla bla', možda je ovo onaj test što se radi bez pripreme, kao fora sa onih šest predmeta što se polažu na kraju, mala matura, ne znam kako su to nazvali... Ne verujem da je to onaj pravi test sa zadacima iz zbirke, jer je ovo smešno, ali blago rečeno smešno...

5. forget-me, sigurno je to taj test, ne sumnjaj...

6. Stvarno? Ja ne mogu da se načudim... Sećam se kakav je test bio kad sam ja upisivala, pojedini su išli na privatne časove da bi rešili one zadatke, a ovo sad... nemam reči, stvarno. Ja nisam neki matematičar, imala sam 13 bodova, ali ipak sam bila upisala društveno-jezički smer, više bodova mi nije bilo ni potrebno... Sećam se da sam samo jedan običan izraz sa razlomcima radila na pola strane koliko je tu bilo da se sređuje, a sad ih pitaju da l' je veće -1 ili -2...

7. Evo sad sam vaše komentare čitao ženi. Redom. Sad trenutno sprema neke planove za sledeću školsku godinu. Ljudi moji da Vi vidite kolko nekih čuda nameću , te ovako obraditi temu , te onako...Sve u svemu profesoru treba ČAROBNI ŠTAPIĆ da ispuni sve standarde, A DECA IMAJU SVA PRAVA DA NE NAUČE I NEMOŽEŠ IM NIŠTA!!!
    Pitala ih moja žena NA ZADNJEM SEMINARU, kako izvesti TAKAV čas kod recimo muzičara u srednjoj kojima PUCA FRULA za biologiju , ili recimo u seoskom odeljenju u Jaghnjilu , gde imaš 50% Romske dece a ostatak ovih sa sela uglavnom zanima kad će da zvoni da idu kući da pomognu svojima... Ili recimo KAKO I ŠTA da radiš srednjoškolcu koji UDUVAN dođe na čas? Kratko joj odgovorili SNAĐITE SE KOLEGINICE, AL SVE MORA DA OSTANE U GRANICAMA NAŠIH STANDARDA!!!(čitaj ništa mu ne možeš i mora da ima dvojku pa ti crkni)

8. Nažalost bili smo kroz toliko kriza da je i razumljivo što više nemamo živaca da čekamo.

Видим да се у многим погледима слажемо :)

Једно је сигурно, оптимисти су будале у овој ситуацији...Добро, нису будале, али у најмању руку нереални...

9. Немам више живаца да гледам њихове задачиће...

10. Ja bih taj test pooštrio za 200%, jebeš mu mater. Nisam radio prijemni za srednju jer toga u Crnoj Gori nije bilo, ali sam radio za Pravni, srpski, istorija, sociologija, ustav i pravo građana i opšta kultura. Razneo sam taj prijemni, spdnja su nam i prijemni za faks, a ne za srednju. Dobro kaže Penzioner, treba samo oštro!

11. u principu ne volim takve priče da su generacije posle naš gore ali ovo je već činjenica. Ljudi se vraćaju na drveće.

12. A kako vam se čini srpski?

Урнебес. Последње питање објаснило.

13. šta je sa 10. zadatkom? jel ima neko skriveno značenje? Feng Šui kurac palac?

14. Ljudi se vraćaju na drveće.

Нису много ни одмакли од њега.

15. Ја сам полагала ово пре две године, било је просечно, ни лако ни тешко. Матиш сам спремала 2-3 недеље и имала максимално. Али ОВО??? За ово бих узела научила формулу за призму и пирамиду и отишла на пријемни. Ма бежи бре, смејурија. Не могу да се опоравим од овога. Ја да сам министар, био би ме блам да објавим ово. ТУГА!

16. Kod nas u BiH je u modi test opšte kulture. Dobiješ 15-ak pitanja od kojih je njih 14 o EU. Te kad je nastala, te ko ju je izmislio, te od čega je nastala, koliko članica, zvjezdica, kakva je zastava...
    Jebiga, kompleksi.

17. Kod nas u BiH je u modi test opšte kulture. Dobiješ 15-ak pitanja od kojih je njih 14 o EU. Te kad je nastala, te ko ju je izmislio, te od čega je nastala, koliko članica, zvjezdica, kakva je zastava...

Хахахахха, па која је поента тога? :) Кога брига за ЕУ, поготово кад сте ван ње?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.