Android - saveti, preporuke, iskustva

1. Bolji a i mislim da je whatsapp pre naplacivao, tj skidao krd mada ga ja nisam nikad koristio. A viber moze i poruke, slike i video da saljes.

2. и Вацап кад скинеш можеш да га користиш бесплатно годину дана, а за нову годину коришћења мораш да платиш неку смешну цифру типа долар или долар и по евентуално.

3. tupavo govno izgleda ima neki problem sa izlazom za slusalice pa se ponasao kao da su slusalice ukljucene. Ukljucio ih i iskljucio i sada opet mogu da pricam.
    Biće on udat u što skorije vreme al opet nije loše, imajući u obzir to da sam ga dobio za dz

4. ima l' neko dokon sa iskustvom da me navigava kako da rutujem htc wilfire s?

procitala sam brdo foruma al pisu o tome ko da pisu o nuklearnoj fizici, uvijek mi nesto nije jasno pa se malo vrtim u krug, a ne bih da sjebem telefon, kad mi je tako pametan...

5. Većina telefona se odradi lako ali Widfire S ume da bude malo komplikovan ako nisi to ranije radila, bolje navataj nekog ko voli da se zajebava s takvim stvarima i časti pivom da ti odradi telefon.

6. meni rutovan od kako sam mu flešovao custom rom, mislio sam da će biti neka komplikacija al niš posebno...

7. кад идем у иностранство са овим говнетом, само му искључим "пренос података" (↑↓) и то је све, он никако после не може на нет, ништа се не ажурира, све кул, док не укључим вајрлес, је л' да?
    едит: дудукаст сам још за овакве телефоне, па ваља да питам. и шта је курац "нфц"?

8. Jeste, to je data. Stavi da ti je Gsm/wcdma auto pa ce ti net biti brzi ako budes nekad koristil taj net

9. NFC ti dođe nešto modernije od blututa, kad ti je to uključeno, izabereš neku sliku i prineseš drugom telefonu koji isto ima NFC i on prebaci sliku u roku od odma.

10. Sa NFC ćeš u budućnosti moći da očitavaš svoju ličnu kartu.NFC čita RFID čipove.Digitalni anđeo, bre.

11. Ovako, ljudi s androidom, da li neko ima situaciju da kad ubaci slušalice koje nemaju ugrađen mikrofon ne može da priča s ljudima? Zvučnik ne prepoznaje glas. Da li postoje negde podešavanja da se to sredi? Hvala onom ko mi pomogne.

12. Немам конкретан одговор и немој ме држати за ријеч, ал мислим да је то на старијим моделима нормална појава. Технички није било предвиђено.

13. Hvala, Faco. Umreću od tuge malko sad, ali hvala. Bar znam da se ne nadam rešenju.

14. NE KUPUJTE PRESTIGIO TO JE GOVNO NAJVECE samo se kvari a posle seru po 20 dana na garanciji nece da poprave

15. Ne vredjaj mi fon, BREEE !!!

16. ma meni se pokvario i 20 dana mi na popravci a pokvario mi se 16 dan od kad sam ga kupio pa ne mogu da trazim povratak novca

17. Zezam se ja, nije neki fon. Meni nije radilo ono dugme sa strane za pojacavanje zvuka, nisam ni skontao odma, tek posle nekoliko dana sam provalio da ne radi. Drzali su mi ga na popravci tacno 35 dana. Kazu da valjda imaju pravo po ugovoru na neka 47 dana da ga drze.

18. ja cu onda da im jebem mamu sutra cuj 47 dana e ima frku u servisu da napravim da mi odma daju novi

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.