U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ја имам њихов таблет, лепо ради за сада... пу, пу, да га не урекнем.
Koristi li ko Go launcher i Go locker?
Znate li kako da riješim bag sa duplim zaključavanjem?
Znam da ima opcija da se isključi i ja to namjestim ali opet skoro svaki put kad otključam telefon i uđem u meni ili bilo gde on se opet zaključa i posle radi normalno. Kontam da je to bag pa ako neko zna kako to da riješim.
probaj da ga apdejtuješ
Evo skidam novu Beta verziju pa valjda bude ok.
U Beta verziji nema baga sa zaključavanjem. Odlično, ono je dovodilo do ludila :)
EDIT:
Ipak ima opet baga, ništa brišem ga. Ako ko sazna foru nek javi.
Kad smo već kod launčera, koji su najbolji koje ste probali. Kod mene je sad Holo launcher, dobar je, ima finih podešavanja, ali kontam da ima negdje neki bolji.
Za sada koristim Go(koga upravo brišem) ali čuo sam da nije loš Nova, kao brz je. A imaš na torentu da skineš Next Launcher 3D koji inače košta 16$, mada meni se nije dopao.
Dosta dugo sam koristio holo, možeš fino da ga podesiš, ima sve što ti treba i nema nepotrebnih gluposti. Međutim ne radi baš najbolje s najnovijim bildovima androida a tim se raspao pa apdejtova izgleda neće biti. Ranije sam korsitio apex i nova, nisu ni oni loši.
Vidio sam taj Next Launcher, zanimljivo izgleda, ali kako radi, da li usporava telefon jer tjera te neke animacije?
Šta da skinem, Nova Launcher Prime ili Apex Launcher Pro?
Nova je jedna od najhvaljenijih. Ja sam probao nekoliko, ali se zadrzao na GO, jer ovo moje smece ne bih sa GB dizao na ICS jer je lose odradjen ICS.
Baguje li ti GO sa zaključavanjem?
Stavi neki drugi locker, sto mora sve biti GO?
A vidiš to mi nije palo na pamet, kontao da neće moći dva različita, probaću.
Sta je launcer?
Trenutno mi je Trebuchet. To je difoltni za CM10.1. Inače Holo je najbolji za GB.
Jok. Ima baš kul animacije a ne laguju nimalo. Samo me smori brzo.
Sta je launcer?
Fazon tema za androide.
Namjestio sam GO Launcher Prime i ubacio Go Locker neki koji ne baguje. Sad sam miran mhmhmh
Тренутно на samsung galaxy S2 i9100 имам 4.1.2 jelly bean софтвер. Зна ли неко кад излази новији? Мислим официјално. Немам намјеру да га рутујем и убацујем на силу неке бета верзије.
Ne znam koliko bi dobro radio telefon na 4.2 Jelly Bean-u (koji je odavno izašao ali ne za sve telefone logično), moj ti je savjet da ne prelaziš na noviji i kada bude stigao apdejt, prvo pogledaj komentare ljudi šta kažu za taj 4.2 JB na Samsung S2, pa tek onda vidi hoćeš li ili nećeš prebacivati.
Tako sam se ja zaletio da instaliram oficijalni 4.1.2 na svoj telefon, radio je solidno prvih 15-20 dana, kasnije je štucao gore nego 4.0.
Zato sad pičim custom ROM koji jebe znanje sa brzinom, prezadovoljan sam :)
Хвала за овај савјет да се не залећем ни с официјалним, него ја бих свеједно информацију (ако постоји) кад излази 4.2.2 за мој. Чисто из знатижеље.