Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
15ак дана, у болници лежах. Можда су ме неким штапом са крпом прали, ал' се не сећам.
Dve nedelje, kampovanje na izviđačima. Radio kao konj i znojao se a nisam se kupao. Posle petog dana više nisam ni skidao patike u kojima se stvorio gel... Gel od znoja, carstvo bakterija. Kada sam došao kući, u dvorištu sam skinuo sve sa sebe, sem gaća i prvo ušao u kupatilo. Patike i čarape su se integrisale i bacio sam ih. Gaće su bile žute i sa spoljne strane. Na to tuširanje potrošio sapun i pola litre "Biljana" šampona...
hahahahha svi imaju neke izgovore, e pa ja nemam. prije 2 godine cini mi se, bila zima, hladno minus pingvin, meni bilo smor da se kupam i jedno 20+ dana nisam.
Oko 15 dana. Riknuo hidrofor.
Зар није хидрофор оно што вуче воду из скептаре? :Д
neam pojma.
:D
Brutal iskrenost. Meni se zimi isto dešava da me mrzi jer treba dosta vremena dugrejem kupatilo i opet ga ne ugrejem kako treba. Ali najviše što može da me mrzi je pet dana, jer se dosta znojim. Tada već počinje i jarčevina da se oseća, ali baš ono...
Pa jedno 7-8 dana,bez nekog posebnog razloga.
Sedam dana u vojsci, pošto je po zimskom režimu kupanje jednom nedeljno.
pa ne znam tacno,nekoliko meseci.leti se kupam jer idem na reku pa pauziram do nove godine.okupam se u medjuvremenu ako odem na neku slavu.a za novu god se obavezno kupam
Sedam dana, proveo sam među izviđače. Takođe nisam ni srao sedam dana, tako da sam smrdeo i bio zatvoren ko konzerva...
Brutal iskrenost. Meni se zimi isto dešava da me mrzi jer treba dosta vremena dugrejem kupatilo i opet ga ne ugrejem kako treba. Ali najviše što može da me mrzi je pet dana, jer se dosta znojim. Tada već počinje i jarčevina da se oseća, ali baš ono...
nema sta da se lazemo :D
ja se u zadnje vrijeme znojim mnogo ali tad i nisam bas. cini mi se da se nisam ni usmrdio kako treba (niko se nije zalio lolo) i da nije pocela kosa uzasno da svrbi vjerovatno bi sacekao jos koji dan.
ali da se razumijemo, nije mi navika da se ne kupam 20 i kusur dana :D
5-6 dana preko zime....
Hidrofor je pumpa za vodu a to je već crpna cisterna ili šta već. Povlači iz bunara i šalje do slavine. :)
Učestalost tušranja treba prilagoditi aktivnostima. Doktori čak i ne preporučuju svakodnevno tuširanje, ako nema nekog znojenja a recimo novembar je i sediš ceo dan u kući. Tad je čak i zdravije za kožu da se preskoči tuširanje tog dana.
Ja imam masnu kožu i sklon sam znojenju u pičku materinu, mislim da mi je rekord nekih 4, 5 zimskih dana iz čista mira.
Мислим до две недеље кад сам имао богиње оне велике, у осмом разреду. Страва и ужас.
Sedam dana, meščini. Bijo bolestan i nisam izlazio nigde, a znojo sam se ko at.
10 дана, колико је трајало кречење.
jebote sta ste krecili 10 dana??
Кућу.
Споља и изнутра.
Најмањи проблем је био кречење. АЛи померање орманчина, па обијање зида због мењања водоводне цеви, мајко мила...