![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Volim ga jer mi ne zamera, iako pogrešno misli da nešto imam protiv njega i Artemide (sa Bushidom sam razmenio PVT). Posebno ga volim jer mi deli besplatne lekcije iz starogrčkog.
volim ga jer je moj fan
Obožavam ga jer mi za to nije potreban poseban razlog.
reservoir dog nemoj sam da pomislis na onu ljubav
Jbg, ostaje mi Platon :-))))))))))
Волим га јер постоји.
volim ga jer je nedokučiv
Volim je jer zato.
volim ga - zašto? :)
Volim ga jer PAMETNO razmišlja.
volim ga jer svaki dan krese...on je moj idol
ja ga ne volim, ja ga obožavam, jer je sexy :)
volim je najviše od svih članova, ona je pravi ženski laf, prva liga
euglena - obožavam te!
Ја волим моју девојку
Joj, Đavolice, Đavolice... kad te čuje Mešja, ubiće te :))
E, i ja tebe volim i volela bih da se nađemo nekad, da se napijemo i lupetamo. Verujem da bi nam išlo :))
Ne volim vas jer ste me u ovoj situaciji zapostavile... :(
Volim ga jer pusi najubistvenije cigare.
Volim je jer Ce me prebiti ako je ne volim...
nekro