- P
Пошто је сјебано скидање хејта и ко зна колико ће трајати, имам предлог. Дакле, као што за чет и форум постоји аутоматски бан након десетог поста, могло би да се уведе тако нешто и за негативно оцењивање дефиниција једном аутору у веома кратком временском року. Модератори су упућенији у то како и шта, типа 7 минуса за пар секунди или нешто.
Шта мислите о овоме и да ли је изводљиво увести ово?
- S
Za, ali u tom slučaju da se odvoji ocenjivanje postera. Na postere se mnogo brže daju ocene, pa bi taj sistem mogao da ih protumači kao hejt.

Dakle, previše je komplikacija - odvojiti postere od defki, pluseve od minusa (u stvari, to ne) pa ćemo onda svaki dan imati bar jednu novootvorenu temu u kojoj nas banovani ubjeđuje da je zaista čitao definicije i pažljivo, mada brzo, ocjenjivao.
Suma sumarum, ne sviđa mi se prijedlog nimalo. Sve ćemo mi to da pohvatamo, i hejtere i lajkere, kad tad.
Dakle, previše je komplikacija - odvojiti postere od defki, pluseve od minusa (u stvari, to ne) pa ćemo onda svaki dan imati bar jednu novootvorenu temu u kojoj nas banovani ubjeđuje da je zaista čitao definicije i pažljivo, mada brzo, ocjenjivao.Suma sumarum, ne sviđa mi se prijedlog nimalo. Sve ćemo mi to da pohvatamo, i hejtere i lajkere, kad tad.
Ko da je iz Banja Luke, kako ona to fino obrazlozi i prosto nemam srca da kazem nesto protiv...
: )