"Тако љепа, тако близу" или "Зове море"?

1. Ђе бисте у овом тренутку рађе ишли да вам неко поклони десет дана летовања, пун пансион све плаћено, фул сервис - у Хрватску или у Црну Гору?

2. U Montenegro jer ih Bajaga reklamira.

3. Kroejša.Vaj?Pa nikad nisam bio tamo.

4. Niko mi neće pokloniti deset dana letovanja.

5. Не бих ишао нигде.

Јел' сте провалили билборде "1244 острва"?

Чисто информативно, у Хрватској има 1246 острва по мојим информацијама, тако да ми није јасно који им је курац.

6. Ne znaju ni oni. Važno je da im je ljepa. I naša.

7. Niko mi neće pokloniti deset dana letovanja.

Неће никоме, али причамо хипотетички, да ти поклоне, где би ишао...

Не бих ишао нигде.

А да мораш да бираш, да ти држе пиштољ уперен у главу бре лолололо

8. Hipotetički, kažeš. Ne dopada mi se tvoja hipoteza gari, ali ništa lično, meni se ionako ne dopadaju ljudi koji postavljaju hipoteze.

9. Ја у Црну Гору, бољи су они... Нема бољег народа од Црногораца.

10. hrvatsko primorje je predivno, 'oću tamo.
    :)

11. У сваком случају, радије бих ишао у Хрватску, Црногорци су ми се попели на курац.

12. Išla bih vrlo rado u Hrvatsku.
    U Crno Goru teeeeško, čak i da mi plate.

Inače ću na Tasos.

13. Ja ću ove godine u Grčku da trošim pare,Crna Gora mi se na glavu popela :)

14. Мислим да нећу више да крочим у Црну Гору. За Хрватску ме заболе, можда и одем. Одо негде де нисам био.

15. kada bih morao da biram izmedju Crne Gore i Hrvatske, izabrao bi selo svoje i one bazene dje mjenjaju vodu jednom u 10 dana...

16. Чисто информативно, у Хрватској има 1246 острва по мојим информацијама, тако да ми није јасно који им је курац.

Subliminalna reklama, Srbima ostaje u glavi broj 12/44 lakše nego 1246...

17. kada bih morao da biram izmedju Crne Gore i Hrvatske, izabrao bi selo svoje i one bazene dje mjenjaju vodu jednom u 10 dana...

Ditto. Crna Gora, ok, ali svako ko ima decu, dvaput mora da se zapita ako ide u Hrvatsku.

18. Crna Gora,jebiga ponos je ponos, ni Crnogorce ne volim preterano al u poredjenju sa Hrvatima ih obozavam.

19. Sta Ditto, sta znaci to koji djavo?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.