Oftopikujete čoveku temu.
Da mi plate sve išla bih u Hrvatsku. I to vrlo rado. Služili bi me Hrvati za džaba.
Kul
Jedino ne znam da li bi im smetali opušci- ako koji ispadne iz mojih ruku, inače to ne radim ali ta borovina....taj miris....te uspomene...
Ovo drugo, što reče Remac
kada bih morao da biram izmedju Crne Gore i Hrvatske, izabrao bi selo svoje i one bazene dje mjenjaju vodu jednom u 10 dana...
letovao sam godinama i u CG i u Hrvatskoj, otac mi je bio Baranin pa smo išli tamo dok mu je tetka bila živa, a posle u Hrvatsku... ne ide mi se ni u jednu od te dve države jer sve što znam dobrih ljudi u njima živi daleko od mora...
Ajte vi u Grčku na proteste, ajte, pa će da vas nataknu ispred Partenona na pendrek, neće vam past više napamet.
Mjesto da kao ljudi dođete kod mene u cg, nećemo mi mnogo da vam naplatimo :)
Реално, зависи. Колико год волео Хрватску као земљу и неке људе у њој, неких људи и даље има који су идиоти. Али има их и код нас, тако да јебига... Мада, прошле године сам био, у ауту БГ таблица, длака ми с главе није фалила, ништа ауту није било, био паркиран испред Максимира...
prosle godine sam bila u Zadru i na Pagu i to mi je jedno od najlepsih letovanja do sada.
Tako, da ako pobedim u ovom hipotetickom nagradnom kvizu, hocu opet isto. :)
Mada cu verovatno opet tamo svratiti i ove godine na neki dan...
I bas me zanima da li je neko ko je bio tamo na moru imao nekih problema...ili samo vi sto niste bili tamo i sto su vam pricali ortaci ortakovih ortaka koji su bili znate koliko je zapravo sranje i kako su oni nepripitomljeni?
-||- oznaka za ponavljanje - Ameri kažu Ditto...
Joj kolko sam glup, jel i vas sramota sto ste ovo morali da procitate?
Nisi ti glup, nego sam ja strani plaćenik i domaći izdajnik koji koristi američke izraze:)
(mada je reč latinsko/italijanskog porekla, ako me sećanje služi...)
cekam nekog muskarca da mi odgovori, vi zene to uljepsavate...
italijanski za "rečeno", ali Ameri ga koriste bez prevoda, kao i gomilu drugih stvari za koje ne znaju značenje...
de bolan mani se toga, reci mi svoj utisak koliko te bilo sramota sto sam se prosuo.... : )
Hrvatska - Tako lepa , tako genocidna .
Sa užitkom letujte tamo gde vam dedove pobiše.
Inače ja sam iz CG tako da..
grcka...sad mozes rucni top da prosvercujes a kamoli lake droge...carinici strajkuju.
Soko banja....ili Vrnjačka banja....ili tako nešto..kaki kurac da nosim pare srpskim neprijateljima....
Ишао бих у српски Дубровник, што да не.
Oftopikujete čoveku temu.
Da mi plate sve išla bih u Hrvatsku. I to vrlo rado. Služili bi me Hrvati za džaba.
Kul
Jedino ne znam da li bi im smetali opušci- ako koji ispadne iz mojih ruku, inače to ne radim ali ta borovina....taj miris....te uspomene...
Ovo drugo, što reče Remac
kada bih morao da biram izmedju Crne Gore i Hrvatske, izabrao bi selo svoje i one bazene dje mjenjaju vodu jednom u 10 dana...
letovao sam godinama i u CG i u Hrvatskoj, otac mi je bio Baranin pa smo išli tamo dok mu je tetka bila živa, a posle u Hrvatsku... ne ide mi se ni u jednu od te dve države jer sve što znam dobrih ljudi u njima živi daleko od mora...
Ajte vi u Grčku na proteste, ajte, pa će da vas nataknu ispred Partenona na pendrek, neće vam past više napamet.
Mjesto da kao ljudi dođete kod mene u cg, nećemo mi mnogo da vam naplatimo :)
Младене? :)
Da, mi ženskadija zaista uljepšavamo;)
Sa užitkom letujte tamo gde vam dedove pobiše.
Znaš, nikad nećeš steći prijatelje s takvim stavom. Bilo je što je bilo, mene brine samo da li je sada bolje...
Реално, зависи. Колико год волео Хрватску као земљу и неке људе у њој, неких људи и даље има који су идиоти. Али има их и код нас, тако да јебига... Мада, прошле године сам био, у ауту БГ таблица, длака ми с главе није фалила, ништа ауту није било, био паркиран испред Максимира...
Ne bih išao nigde, nego pravac u Bosnu kući na selo, jurio mlade seljančice uspaljene, pio jeftinu pivu i krkao rolovane ćevape za 6 maraka.
luksdoc moj coek jebo te kolje...
Mhm, ne znam. Da idem sam, ne bi mi bio problem. Ovako-ne još. Možda kroz pet-deset godina, kad oni budu u eu, pripitomljeni.
(al zaista treba da odem jednom u Hrvatsku i iz drugih razloga, mislim da mi je dužnost da posetim Jasenovac nekad u životu)
prosle godine sam bila u Zadru i na Pagu i to mi je jedno od najlepsih letovanja do sada.
Tako, da ako pobedim u ovom hipotetickom nagradnom kvizu, hocu opet isto. :)
Mada cu verovatno opet tamo svratiti i ove godine na neki dan...
I bas me zanima da li je neko ko je bio tamo na moru imao nekih problema...ili samo vi sto niste bili tamo i sto su vam pricali ortaci ortakovih ortaka koji su bili znate koliko je zapravo sranje i kako su oni nepripitomljeni?