Posvađale smo se nešto, pa sam je banovala. Ona htela kokice, a ja sladoled. I na kraju smo jele kokice, koje ja ne volim. E, ne može sve kako ona 'oće i tačka!
Свиђа ми се у ком правцу иде ова тема. Иако је претендовала на оригиналну златну Кифлу™ пекаре Сунце, због неочекиваног обрта и потенцијалне пиздарије која ће гарантовати добру забаву у наредних пар дана, отварачу теме свечано и премијерно додјељујем Сребрну Кифлу™
http://img89.imageshack.us/img89/6721/srebrnakifla.jpg Нека је са срећом.
Slažem se sa facom.
I ja delimično...mislim, ko ga bre diže u nebesa? ;-))))))
E taj je stvarno pakao
Postignut je konsenzus :)
Ima li neko od modova ko pretenduje da otkupi sve i postane kalif umesto kalifa?
Омаче ми се прст :)
Zaš'to je koji kurac banovana lemaja?
Što se tiče teme, Nemeš taj djubar je antologijski poster. Najbolji, naravno.
Lemaja je tražila ban.
Fejd i ollanic se kolju po broju duplih naloga, ostali su nebitni.
I jedan od najzastupljenijih komentara u procesu rusenja Karleuse! Vukajlija Trademark!
Della Sallute je iskid`o isto, ima 20 i nesto baja
Сви су већ заборавили на Ћиру. Да се разумијемо, Ђубар је прегенијалан, али Ћиро је ипак био институција. Неправедно паде у заборав.
Ћиро је класа за себе, далеко бољи од Ђубара.
Jel imas Cirin линк? Ја сам овде релативно нов па бих да видим то
Posvađale smo se nešto, pa sam je banovala. Ona htela kokice, a ja sladoled. I na kraju smo jele kokice, koje ja ne volim. E, ne može sve kako ona 'oće i tačka!
+1
Мали Бобо није толико исфорсиран али шије их све на камару .....
Немам појма где је постер о Ђири. Вероватно је комплетно нестао кад је Каизен радио оно са постерима. :/
Ако неко има на харду или негде аплоудован, нек остави овде, и мене интересује да се подсетим те легенде.
Модови, ај бришите нове дефке, нека вам расправа ође
Bah, na čije ću postove sad da...delim refleksije?
Ako ima dama u četrdesetima raspoložena na druženje, nek mi pusti pvt.
Nikad ovaj nisam video. Aj nek ga neko okači.
Djubar i dalje mislim da je nenadjebiv (nenadjebiv sa đ).
Свиђа ми се у ком правцу иде ова тема. Иако је претендовала на оригиналну златну Кифлу™ пекаре Сунце, због неочекиваног обрта и потенцијалне пиздарије која ће гарантовати добру забаву у наредних пар дана, отварачу теме свечано и премијерно додјељујем Сребрну Кифлу™
http://img89.imageshack.us/img89/6721/srebrnakifla.jpg
Нека је са срећом.