![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ovo će da bude neki cool popa, ovaj faca. Majke mi. Liberal. Faco, oš da mi služiš ako pandrknem na vrijeme?
Искрено, нисам сигуран. Он свакако јесте одличан појединац, али нисам сигуран да се може одупрети самом себи.
Draga Črčo, da li offtopikuješ?
Kao na primer sad.
@MarijanaP, menjaju sitne kovane evre u prolazu kad se iz knez mihailove krene ka filozofskom fakultetu, ona uličica sa kineskim restoranima, tu imaš menjačnicu. Kurs je 80.
@church pub,
хвала на информацији, али нисам у БГ-у :) и успех некако данас да заменим по 100 :)
Stefan Kostić nije samo ime i prezime Awesome pojedinca.
Stefan Kostić je institucija. Stefan Kostić je Stefan Kostić. Tu nema sumnje, tu nema polemike i diskusije. Stefan Kostić je Awesome.
Da. ja cak mislim i da mu je to zli blizanac.
Da. Dve osobe. Ali nikog ne mrzim.
Шмрц, шмрц... Не мислим.
Уверен сам у то
Пре неких седам месеци. У јануару. За време поста.
Немам појма... одо да их тражим...
jos kako. mogao si konacno da odes po one cevape koje mi obecavas jos od juce. a i cokoladu ponesi obavezno.
Прекјуче, онда ми затрокираше плућа и искашљах се као туберан.
25 до 9
Možeš li da staviš neku golišavu sliku na avatar?
Mislim.
Mogu ali ne svoju. iksde
Zato što je awesome, zato što volim njenu muziku i zato što sam je upoznao i uverio se da je kul. ^_^
Nego šta! :)
A i sad Uroš manje privlači pažnju.
Shvatiću ovo kao provokaciju i tražiću da te banuju.
Немам појма.
Otkud ja znam?