Kako si izdrzao tri dana bez Vukajlije, mislim, usao si samo jednom na 10 minuta?
Uh, dobro pitanje, totalno sam se navukao na ovaj sajt, jedva izdrzim i dan a kamoli tri, jedva sam cekao da se vratim! Poceo sam da se ponasam cudno, mislio sam da ludim, ali na srecu ljudi u mojoj okolini to nisu primetili, a i nisu me videli dugo pa valjda misle da je tako normalno. Sve u svemu, drago mi je da sam se vratio!
Da li misliš da gubiš vreme na sajtu čitajući najbanalnija objašnjenja postoputa definisanih pojmova i hoćeš li konačno da skineš jebenu masnu fleku sa zelene košulje da mu jebem miša?
Vuku me neki stari momenti, navikao sam na sajt. Na pozadinu. Na natpise. Živim od starih sećanja. Ipak ona troše manje vremena na sajtu,a daju mi slobodu da činim nešto korisnije.
Ako ne pomogne Veniš odneću je na jebeno hemijsko čišćenje jebemumiša kad ne znam ni da jedem k'o čovek, portikla je za mene.
Jesam, poslao sam poruku prekjuče ali se ništa nije dogodilo, doduše nisu mi ni skinuli pare. Verovatno je do njih neki kvar pošto vidim da neki ktitori ističu 12. 8. a nijedan 13. ili 14.
Uh, dobro pitanje, totalno sam se navukao na ovaj sajt, jedva izdrzim i dan a kamoli tri, jedva sam cekao da se vratim! Poceo sam da se ponasam cudno, mislio sam da ludim, ali na srecu ljudi u mojoj okolini to nisu primetili, a i nisu me videli dugo pa valjda misle da je tako normalno. Sve u svemu, drago mi je da sam se vratio!
Jok brate, već mi zubi utrnuli. Aj na pivo.
Jebo mamu, ne znam! Ae cao!
Hoćeš li IKADA prestati to da pominješ? Bilo je samo jednom i bio sam pijan. I ko ih je uopšte pustio noću na ispašu?
OK! OK! Dvaput. I ono sa psom. Zadovoljan? Dosta o tome. Ako čujem da me prozivaš, imaću i ja šta da kažem...Šta je sad, ćutimo, a?
Šta sereš, bilo je dvadeset ljudi tu u blizini. Uostalom meni je bilo dovoljno žvalavljenje na zadnjem sedištu. Ti si se napio i povraćao po travi.
Ti ? Pa ni ne zaslužuješ da budeš moj alter ego muahaha
Да променим име у Новак.
Није истина, Аврама ми Израела!
Alah alah.
Ae beži bre budalo.
Molim?
Evo ne znam bogomi.
само још пар хиљада и смирићу се, кеве ми..
E'o
Vuku me neki stari momenti, navikao sam na sajt. Na pozadinu. Na natpise. Živim od starih sećanja. Ipak ona troše manje vremena na sajtu,a daju mi slobodu da činim nešto korisnije.
Ako ne pomogne Veniš odneću je na jebeno hemijsko čišćenje jebemumiša kad ne znam ni da jedem k'o čovek, portikla je za mene.
M'RŠ BRE!
Jesam, poslao sam poruku prekjuče ali se ništa nije dogodilo, doduše nisu mi ni skinuli pare. Verovatno je do njih neki kvar pošto vidim da neki ktitori ističu 12. 8. a nijedan 13. ili 14.
Pa, može se reći. Da.
Vasitinu se rodi!