Prijava

Ово питање ме већ дуго занима а пошто ми ово доба живота тек предстоји желео бих да га упознам пре него што га осетим на сопственој кожи. Много сам о томе слушао и нисам сигуран шта о свему томе да мислим. Пишите ваша искуства и што боље дочарајте све то. Све ме занима тако да се распишите слободно. :)

Studenti su pičke. Najveće. Jel želiš da budeš pička?

Sjajan! Samo ne jebi babe! :)

Само спонтано матори, све ће доћи на своје ако ме разумеш. :) Иначе имаш милион дефиниција о томе. :)

То је и проблем, у дефкама има превише информација а мени треба сажето.

Немој се оптерећивати тим, видећеш кад почнеш да живиш као студент. Некад је можда срање, али углавном је лудило. Што каже Реме, потражи дефке о студентима, има свакаквих легенди и митова.

дупло в бар образложи зашто.

Družićeš se sa gomilom pičketina, koje će se žaliti na sve živo, ijako nemaju razloga za to i verovatno ćeš i sam biti jedna od tih pičaka.

Има превише легенди и митова. Мени требају чињенице. Нисам још одлучио да ли ћу ићи па препуштам вама да ме убедите.

Нисам такав, али такве људе н подносим. Добро, о је да кажемо прва чињеница. Ајмо даље.

Ako si dobar student-juriš stalno, predavanja, vežbe, ispiti. Učiš, kad stigneš. Živiš, nikad. Ne, nećeš imati vremena da pročitaš sve knjige koje želiš da pročitaš, da odgledaš sve filmove, da izadješ sa svim prijateljima. Ali to je-bluh-život.

Жалиш се ко мала дроља како не знаш шта ћеш од силних испита, а уствари пушиш крек у паркићу код Паласа.

Lajkovaćeš na fejsbuku retardirane stranice o ispitnim rokovima i svom fakultetu kao knjiškom primeru za nešto neopevano teško, a ustvari ćeš spavati do 3, nećeš ići na predavanja i polagaćeš ispite iz drugog ipo puta u proseku, licemeru jedan.

uglavnom neces imati para, a kada ih budes imao moraces da vratis dugove

Ајмо још нешто. То сам до сад и сам закључио из силних прича.

Družićeš se sa gomilom pičketina, koje će se žaliti na sve živo, ijako nemaju razloga za to i verovatno ćeš i sam biti jedna od tih pičaka.

Ovo. I kukaćeš na gradivo, profesore, tetkice, hranu u menzi, dekanat, besparicu, nejebicu, bugare, pretićeš emigracijom kad te obore jer ne razumeju takvog genija, prosipaćeš svima svoju mudrost stečenu u tri predavanja i dve šestice. I tako.

Pravićeš postere sa praznim frižiderom ili mrtvim pacovom ("luksuzni studenstki ručak - jer imase možese") i staviće ti ga u odabrane.

Чуо сам да је до јаја, причао ми један ортак што је једном прошао поред неког факултета.

Нема ко да ти кења кад се напијеш, зато се напијаш кад год стигнеш, дан није битан. И боли те курац што немаш кинте, пијеш ракију од опанака што ти је донео другар са села од које те три дана глава боли.

Кад га срочите тако одох ја да се запослим после средње :)