Revolucija, nešto što je potrebno Srbiji?

1. Stićko, promijeni dilera.

2. ...i ja sam za ovulaciju...

3. Ne znam, možda sam to neđe pis'o već:

REVOLUCIJU DIŽE SIROTINJA!

Kad bude došlo do toga da koncentracija sirotinje bude prevelika desiće se BUM. Tako je zapisano i tako će jedino da bude.

4. Našem narodu odavno je došlo do guše, pa su počeli da zbijaju redove. Nažalost, u narodnim kuhinjama. Dok vlada pumpa svoj budžet na benzinskim pumpama, povećavajući cijene goriva iz mjeseca u mjesec, sirotinja diše na škrge i gleda odakle je vedro.
    Rad je stvorio čovjeka, a nerad, bogami, gospodina. U modu su ušli mantili sa dubokim džepovima, pa izvoli, budi u trendu. Samo se pobrini da taj džep bude što dublji i već si dio ekipe. Sirotom stanovništvu, žgadiji koja odvaja od usta kako bi školovala svog sina jedinca ne bi li uspio u životu, najlakše je prodati zajedništvo i priču o napretku i promjenama. Istina, promjena ima, kontejneri su sve prazniji, a sve je veći broj onih koji se nadviruju u njih u potrazi za komadom hljeba.
    Tko zna, možda nekada i bude onih pravih, pozitivnih promjena, a dotad ćemo da se nadamo da vrijeme liječi sve, samo što za operacije i lijekove moramo pronaći novce. Kako, odakle? E, pa to je Balkan...

Moja malenkost, 19. decembar 2012.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.