Muljatori

1. Lepo si rekao, Kolfilde. :)

2. Могуће, али моја врста егзибиционизма није забрањена на овом сајту :)

3. Pročitah prve 4 strane i ne mogu više... Jer ne mogu jebeno da vjerujem o čemu se ovdje raspravlja. Kakva blamčina od teme.

4. По тој логици ни ја немам појма зашто сам на сајту и зашто сам мод. Тако се поклопило!

Имаш гомилу људи који су лајковани, можда неко од њих није ни учествовао у томе свему. Иначе не кажем да немаш појма, ако ме разумеш, него да постоји шанса да сте се око неког зајебали, ал' ајде. Нит браним ове, нит нападам модове, само коментаришем целу ситуацију.

5. Ааааааа сад знам зашто су мене неки лајковали... Због љепоте јер сам качио своје слике! ТО ЈЕ ТО!
    Сад ми лакше, јеботе, било ме страх кад ми скинуше два лајка, ја реко' неко без разлога...

6. Posle svega što je izrečeno, svaka reč je suvišna, zaista. I patke su isto radile, pa nisu na stubu srama. Da, i ja sam bio među patkama.

7. Šalabajzer
    Pročitah prve 4 strane i ne mogu više... Jer ne mogu jebeno da vjerujem o čemu se ovdje raspravlja. Kakva blamčina od teme.

Upravo! Prave film ! Svako po bananu i aj zdravo! Ima bitnijih stvari! Rade Lacković na primer!

8. Pekky brate, izgleda da će ti prvi ban biti i poslednji, ukaljao si svoje savršeno bivstvovanje na sajtu međusobnim lajkovanjem lolo.

9. Francky Delevra

Đembeli Rodijo!

U redu je, znamo da si se usek'o u grupu na fejsu da bi vidio šta se radi među smrtnicima na drugim sajtovima pa to posle okrenuo protiv tih istih smrtnika.

I zašto svi kulirate ovo?

I kad će biti napravljena neka emisija o ovome na TV-u? Kul je to.

10. ajde dosta izmotavanja vamo, Вулватори vratite se na pisanje definicija, a vi moderatori idite brisite i sredjujte nesto

11. Ustvari kada malo bolje razmislim trajni ban svakome ko je malverzirao i to je to. Da buduće generacije znaju kako moraju da se ponašaju!

12. tako je soso, ja sam tvoja kucka. ( pored duba i remca) ^^

13. Vuka postaje sve tuznija iz dana u dan.

14. JA VULVATORISEM! Samo da se javim. Ne moze ovo bez men' da prodje.

15. ОВО ЈЕ ЗАКОН! У ЛЕБА ТИ АЛ ОДЛЕТЕ! АУУУУУ ЧУВАЈ ОВО ЗА У ДВАНАЕСТ ФАМИЛИЈЕ ТИ!

16. Rade Lacković kupuje vukajliju i postavlja ove sa stuba srama za moderatore!

17. Pa jebali vas plusevi i naslovna, i dupli nalozi za lajkovanje i onaj Mrmun što ne jebe, i on vas jebo. BRUKA I SRAMOTA!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.