Muljatori

1. излајкован манијакално

Може ово да се појасни? Постоји ли још нешто на основу чега је окачен тамо, или је довољно само да те неко изоцењује?

2. Koju moju sramotu, Milice!? Koju, jbt!? Svi koji su me izlajkovali su to sami uradili, a ne zato što sam im ja rekao. Koja sramota!? Šta sam ja to radio, bre!? Vau, predložio jednu ili dve definicije u vr' glave. I to što sam predložio je bilo samo zato što mi se dopadaju, a ne ortačko predlaganje. A ako je plus dobra i plus od nekoga ko mi je kul, nema razloga da ne predložim. To sam radio ja, govorim u svoje ime.

Mene nema šta da bude sramota, ja sam bio u grupi zbog zajebancije, bolelo me je dupe za lajk i predlaganje. Ovde se rade mnogo gore stvari, ja ništa nisam loše uradio niti sam ikad bio sklon lajkovanju sebe sa duplog, hejtovanja ili ostalim ekscesima, prema tome, ja tu optužbu na svoj račun odbacujem, apsolutno me ne zanima. A kako do sada stvari stoje, verovatno i trajno napuštam sajt jer meni ovo sve apsolutno ne treba. I ne, ne očekujem da ikome bude drago ili žao zbog toga.

Je l ti nas zajebavaš?

3. I opet:

Zašto je obrisan post gde je Stefan Kostić na stubu srama i zašto nije on stavljen tamo kao osnivač dotične grupe?

4. Može l' neko bar u prvom postu da objasni o čemu se ovde radi?

5. Hajde neka mi neki moderator odgovori na moj prvi i najbitniji post na ovoj temi?

6. Да вас сад чујем.

Trajni ban.

7. bvdlga

Trajni ban.

Не сери.

Ето вам горе доказ о Костићу.

8. Prihvatite đubar i živite sa njim. Đubar je večnost i crv koji pokorava sve. Sve će nas jednog dana pokriti đubar i to će biti kraj svega.
    Đubar FTW!!!

Say no to ciganisanje, accept đubar!

9. на Стуб Срама ставља се следећа екипа:

StrajaKg

Фала курцу да је најзад ухваћен у некој малверзацији. Треба му шукнути трајни бан јер је он први и треба да поносно фура то место а не да буде алаво говно и да се ортачки лајкује са још 20 људи не би ли наватао 100 сома појена за месец дана. Срамота Страјо, вазда сам знао да си муљатор ал сад кад је и доказано треба ти скинути све поене јер си јебено интернет говно на једном интернет сајту. Цара је за тебе суво злато овог сајта био, и Данкан и сви који су протерани! А тебе ће и даље да љубе у рчмину модератори овога сајта...

Боли ме курчина, могу да ме банују али ја мора да кажем и следеће. Не буде ли било бана за Страју, и то не симболичног него правог бана модератори ће сами себи да се испљују у уста као никада до сад!

Иначе ја сам још давно говорио ово, но ево и доказа... http://vukajlija.com/forum/teme/14159?strana=3#post_671890

10. Ахаха, па ја и даље не контам како си ти тим постом указао на мој неморал у односу на твој. Нит сам те лајковала, нит си ме лајковао. Слике сам постављала из егзибиционизма, не због лајкова. Онда сам упознала чланове уживо, видела грдило паћеника, престала постављати своје слике, има 6 месеци како их нисам качила, а дефинциије ми се и даље добро оцењују. Зато што су квалитетне, не морам никоме да просим за лајк.

11. СтрајоговноКГ :)

12. Arie Kuen,ja sam napisao samo svoje misljene,bez napusavanje molicu. Kratko i jasno sam rekao sta mislim o tome.

13. Au bre pušiket ode na par dana i eto sranja na sajtu. Nema treba vam moja čvtsta ruka adminska.
    Ali ne brinite evo rešenja. Rešiću sve tako što od sada ovo je oficijani font vukajlije. Definicije dobijaju novu dimenziju http://www.dafont.com/heartland-regular.font

14. Ja se zalažem za banovanje svih nas koji smo na stubu srama, ozbiljan sam ne pokušavam da trolujem ili neku sličnu ljigu. Da se banuje, odmah sada odmah na minimum mesec dana. A kad se završi da se onesposobi glasanje na naše pređašnje definicije a na buduće da bude limit 10 pluseva, pa koja dogura do 10 a da nema ni jedan minus da ostane i pusti se u normalno glasanje.
    Kad ide tele nek ide i štranga.

15. Meni je mulca, dobar avtor. Ja sam joj ocjenio bar 30 definicija, prije nego što sam je upoznao. Poslije joj više nisam ni prismrdio na profil. Ali ima prepoznatljiv stil. Mulce, vrati svoju sliku na afatar.

16. mozda su se i oni lajkovali iz egzibicionizma

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.