Muljatori

1. Ahahahaha,a meni sve ovo smesno.

2. Ne razumem šta je stefankostić uradio?
    Jel su po sredi dve priče? Jedna oko stefanove hejterske rupe a druga oko organizovanog lajkovanja, ili je to ista grupa?

3. Мислим да је све јасно. Карлеуша је после акције на њеним клиповима финансиране од стране Радета Лацковића(апсолутног краља и легенде), решила да се освети тако што ће платити Костића(30 сребрних иљада евра) да организује лајковање а онда изда остале како би се направила пометња на сајту и уздрмали сами темељи(витешко предлагање и без међусобних лајкова, то никако никако) на којима почива Вукајлија. КАРЛЕУША ЗАШТО СИ ТО УРАДИЛА ДЕЦХКО?

4. http://i54.tinypic.com/ifaji0.jpg
    Стефанко, реко Раде да враћаш огрлице и бисерје!

5. Dvajt
    Мислим да је све јасно. Карлеуша је после акције на њеним клиповима финансиране од стране Радета Лацковића(апсолутног краља и легенде), решила да се освети тако што ће платити Костића(30 сребрних иљада евра) да организује лајковање а онда изда остале како би се направила пометња на сајту и уздрмали сами темељи(витешко предлагање и без међусобних лајкова, то никако никако) на којима почива Вукајлија. КАРЛЕУША ЗАШТО СИ ТО УРАДИЛА ДЕЦХКО?

Transferišeš.

U pravu je Straja, ali svejedno nije u redu prema članovima koji nisu bili aktivni na toj temi. I koj' ste kurac obrisali Buksnetini 200 defki?

6. Strajo kobejnuj se !

7. Da krenem.

Prvo: lajkovanje. Razumem vas u potpunosti s psihološke strane. Svaki čovek ima nagon da sebe prezentuje u najboljem svetlu. I više od toga, ako je ikako moguće. Realno, 80 posto autora sa spiska je tiha jeza i transfer blama sa tastaturom u smislu kvaliteta definicija. No, to i nije nešto strašno. Ja, na primer, ne umem da crtam i pitanje je da li bi i danas zaslužio četvorku iz likovnog u drugom osnovne. Al zato se NE BAVIM time. Ne pokušavam nikoga da ubedim kako sam baš ja Milić od Mačve ili Pikaso. Ne idem po ulici i prezentujem svoje crteže. Ne vučem nikog za rukav da ih reklamira, itd.

Vaš potez je jajarski i zaista nema nikakvog razloga da se raspravlja o istom. Grupa balavaca rešila da doskoči glupim moderatorima, koji im izlaze u susret u 90 posto slučajeva. Do jaja. Prođe jednom, dvaput. Nismo ni mi pumpali čamac. Uostalom, kazna koju ste dobili za ovo je vama najbolnija, tako da ne trošim reči.

Drugo: ponašanje. Ovo je već jako problematično. Umesto da se pokrijete ušima i tri meseca samo čitate definicije, bez ikakve druge participacije na sajtu, vi se busate u grudi, tražite demokratiju, dokaze. To je ustvari i najveći dokaz vaše krivice.

Poseban osvrt ka jednoj manjoj grupi - Moroni, jebali vas roditelji što su vam kupili kompjutere, umesto da su vas bacili na neku građevinu da mešate malter za 15 evra dnevno. Stoko jedna. Je l vaša jedina svrha u životu da saznate ko kome puši kurac i razloge zbog kojih to radi? Poserem vam se u vaše bezlične živote, ološi. Najlakše je doći na net i izvređati nekog samo zato što vas spusti do nivoa gde ni Žil Vern u mislima nije kročio.

Treće: StrajaKG. Najproblematičnije. Ti si broj jedan ovde. Reklama. Dođe neki novi autor, klikne na listu, pogleda ko je prvi i živi u iluziji da je pronašao nešto do jaja. E pa nisi do jaja, druže. Ne zbog kvaliteta pisanja (realno, nisi loš, sigurno si u prvih 250, 300 autora po kvalitetu, objektivno gledano). već ponašanje ti je krajnje pedersko. Kukaš za 20, 30 minusa, koristiš sve moguće ljigave cake ne bi li zaradio još koji plus na zilikon postojećih, pičiš browser igricu i juriš haj skor u plus beskonačnosti. Totalno nekul za nekog ko je No1.

Mogao bih ja ovo do sutra, al mi tenis odvlači pažnju, Marej sabija trenutno.

S ljubavlju, Božen.

8. Transferišeš.

Ја само причам онако како јесте.

9. Pročitao sam i ovo što je Blek napisao, ok. Sve je primljeno k znanju. Ostali koji budu hteli nešto da mi kažu, neka kažu na pvt, ne čitam dalje ovu temu. Pozdrav.

10. Uh, Blek sročio! Šta sad velti na ovo?

11. Black Hole
    Da krenem.

Prvo: lajkovanje. Razumem vas u potpunosti s psihološke strane. Svaki čovek ima nagon da sebe prezentuje u najboljem svetlu. I više od toga, ako je ikako moguće. Realno, 80 posto autora sa spiska je tiha jeza i transfer blama sa tastaturom u smislu kvaliteta definicija. No, to i nije nešto strašno. Ja, na primer, ne umem da crtam i pitanje je da li bi i danas zaslužio četvorku iz likovnog u drugom osnovne. Al zato se NE BAVIM time. Ne pokušavam nikoga da ubedim kako sam baš ja Milić od Mačve ili Pikaso. Ne idem po ulici i prezentujem svoje crteže. Ne vučem nikog za rukav da ih reklamira, itd.

Vaš potez je jajarski i zaista nema nikakvog razloga da se raspravlja o istom. Grupa balavaca rešila da doskoči glupim moderatorima, koji im izlaze u susret u 90 posto slučajeva. Do jaja. Prođe jednom, dvaput. Nismo ni mi pumpali čamac. Uostalom, kazna koju ste dobili za ovo je vama najbolnija, tako da ne trošim reči.

Drugo: ponašanje. Ovo je već jako problematično. Umesto da se pokrijete ušima i tri meseca samo čitate definicije, bez ikakve druge participacije na sajtu, vi se busate u grudi, tražite demokratiju, dokaze. To je ustvari i najveći dokaz vaše krivice.

Poseban osvrt ka jednoj manjoj grupi - Moroni, jebali vas roditelji što su vam kupili kompjutere, umesto da su vas bacili na neku građevinu da mešate malter za 15 evra dnevno. Stoko jedna. Je l vaša jedina svrha u životu da saznate ko kome puši kurac i razloge zbog kojih to radi? Poserem vam se u vaše bezlične živote, ološi. Najlakše je doći na net i izvređati nekog samo zato što vas spusti do nivoa gde ni Žil Vern u mislima nije kročio.

Treće: StrajaKG. Najproblematičnije. Ti si broj jedan ovde. Reklama. Dođe neki novi autor, klikne na listu, pogleda ko je prvi i živi u iluziji da je pronašao nešto do jaja. E pa nisi do jaja, druže. Ne zbog kvaliteta pisanja (realno, nisi loš, sigurno si u prvih 250, 300 autora po kvalitetu, objektivno gledano). već ponašanje ti je krajnje pedersko. Kukaš za 20, 30 minusa, koristiš sve moguće ljigave cake ne bi li zaradio još koji plus na zilikon postojećih, pičiš browser igricu i juriš haj skor u plus beskonačnosti. Totalno nekul za nekog ko je No1.

Mogao bih ja ovo do sutra, al mi tenis odvlači pažnju, Marej sabija trenutno.

S ljubavlju, Božen.

Upravo sam se osetio k'o da sam sitan. Objasnio čovek neke stvari. Skidam kapu.

Ја само причам онако како јесте.

Anonimni autore, ne ponašaj se k'o da si u'vatio Boga za jaja. U ćošak.

12. Umesto da se pokrijete ušima i tri meseca samo čitate definicije, bez ikakve druge participacije na sajtu, vi se busate u grudi, tražite demokratiju, dokaze. To je ustvari i najveći dokaz vaše krivice.

Bleče hole, ništa lično, ali:
    Zar nema svaki čovek pravo na suđenje, to jest, šta ako se ispostavi za nekog da je greška, kao za eclipse? Msm ok ako se baš zna npr za kostića ili straju, ali mož tu da se zadesi koji nevini civil, žene, deca i starci, pa da jednostavno hoće da vide zašto su kažnjeni.

13. Aj promenite naziv teme,vulvatori je mnogo gej.

14. Anonimni autore, ne ponašaj se k'o da si u'vatio Boga za jaja. U ćošak.

Ах, ироније ли.

15. Meni samo nije jasno zašto ste tamo stavili buxnomaniaka.
    Njega su lajkovali jbt.
    Ništa nije uradio.
    Možda ga ljudi samo vole.lolo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.