Muljatori

1. Anonimni autore, ne ponašaj se k'o da si u'vatio Boga za jaja. U ćošak.

Као прво, анонимни ауторе, у питању је фазон са једне теме коју вероватно ниси ни видео јер је обрисана тако да не очекујем да скапираш фору. Као друго- "Анонимни ауторе- мрш у ћошак"?? Да, ја јесам анонимни аутор. Дефке су ми срање, мало их имам, а нисам нешто претерано активан на форуму. Све то стоји, али то ме онда доводи до тога да се запитам, ко си у ствари ти? Не сећам се једне твоје добре дефке нити неке мудрости на форуму да би био тако надмен и курчевит у односу са другим аутроима и слао било кога у ћошак. Да си одличан аутор или кењао квалитетно на форуму, и да разумем, мислим било би много много много гадно са твоје стране али бих и разумео. Овако је само јадно. Нема потребе да се тако курчиш се а не знаш да летиш.

ПС. не схватај све ово превише озбиљно, ово је јебени нет. Поздрав.

2. ја мислим да би лепо требало бановати све који су умешани сразмерно томе колико су учествовали у свему томе и ајд здраво. није ни први ни последњи пут.

3. Ах, ироније ли.

Kaži, Wojteče?

Као прво, анонимни ауторе, у питању је фазон са једне теме коју вероватно ниси ни видео јер је обрисана тако да не очекујем да скапираш фору. Као друго- "Анонимни ауторе- мрш у ћошак"?? Да, ја јесам анонимни аутор. Дефке су ми срање, мало их имам, а нисам нешто претерано активан на форуму. Све то стоји, али то ме онда доводи до тога да се запитам, ко си у ствари ти? Не сећам се једне твоје добре дефке нити неке мудрости на форуму да би био тако надмен и курчевит у односу са другим аутроима и слао било кога у ћошак. Да си одличан аутор или кењао квалитетно на форуму, и да разумем, мислим било би много много много гадно са твоје стране али бих и разумео. Овако је само јадно. Нема потребе да се тако курчиш се а не знаш да летиш.

ПС. не схватај све ово превише озбиљно, ово је јебени нет. Поздрав.

Činjenica da sam te zapravo isprovocirao govori mnogo štošta. Ne shvatam ja ništa ozbiljno, samo želim da drmam ljudima kavez, jer mi je više pun kurac 80 % ljudi na sajtu. Ali, dec not d point. D point iz det ju šudnt andrstend maj pousts so siriusli. Mogao si da kažeš prosto "ODABI SKOTE" i to je to. A ovako se samo zakopavaš.
    Danak neiskustvu.

4. @@#@!!?????@#@#@??? Koji kurac? :D

EDIT: GM,tvoja slika opisuje moj post.

5. Двајт објашњава у више димензија :)

6. Činjenica da sam te zapravo isprovocirao govori mnogo štošta. Ne shvatam ja ništa ozbiljno, samo želim da drmam ljudima kavez, jer mi je više pun kurac 80 % ljudi na sajtu. Ali, dec not d point. D point iz det ju šudnt andrstend maj pousts so siriusli. Mogao si da kažeš prosto "ODABI SKOTE" i to je to. A ovako se samo zakopavaš.
    Danak neiskustvu.

Испровоцирао? :)) Само ми је изгледало као класичан пост накурченог клинца који мисли да је нека фаца, па реко да одговорим. Нисам хтео да те одјебавам јер би то било мало глупо, зар не? А можда си ти ипак био озбиљан па се сад вадиш на то како си ме као троловао, а? :)

7. Jebem li ga. Dosadno mi je, nema nikog na četu, jedino ovo aktivna tema, a ti si rešio da mi odgovoriš na post prvi, i da me malo zabaviš. :)

8. jer mi je više pun kurac 80 % ljudi na sajtu.

Sad bi ti mnogi modovi rekli vrlo poznatu rečenicu :)

9. Kaži, Wojteče?

Реко да напишем нешто у Двајтову одбрану, ал видим да нема потребе.

10. Pošto vidim da je ovo veoma aktivna tema jel mogu da pitam nešto ovde (da ne otvaram novu temu bezveze):
    jel ima neko extractor za .cue VS .flac fajlove? Ozbiljno mi treba. Ja imam konverter za .flac i posle imam i za sečenje, ali to je mnoooogo posla, prvo konvertovati 3 giga pa onda iseći na bar 30 delova. Pa ako neko ima da mi pošalje na mejl, ili da mi samo kaže naziv pa da skinem.
    Hvala unapred.
    -------------
    PS ne glumim ludilo poput "gde ima čvarci i kavurme", nego mi ovo stvarno treba

11. Sad bi ti mnogi modovi rekli vrlo poznatu rečenicu :)

Ne verujem, nisam toliko bitan autor da bi mi rekli išta. :)

Реко да напишем нешто у Двајтову одбрану, ал видим да нема потребе.

A mene kada zadirkuju? :'(

12. Jebem li ga. Dosadno mi je, nema nikog na četu, jedino ovo aktivna tema, a ti si rešio da mi odgovoriš na post prvi, i da me malo zabaviš. :)

Служимо народу. :)

13. Само ми је изгледало као класичан пост накурченог клинца који мисли да је нека фаца, па реко да одговорим.

Bah, dokaz da zaista nemaš pojma ko je Prank :P

А можда си ти ипак био озбиљан па се сад вадиш на то како си ме као троловао, а? :)

Sad kad mu čitaš misli, možeš i psihološki profil da mu sastaviš :P

14. Служимо народу. :)

'Fala n'uslugama. :)

15. ZABORAVIH DA UKAZEM...
    Setimo se da su "odabrane" definicije uvedene kao zamena za definicije dana, USLED MANIPULACIJA sa glasanjem.

Mislim da je vreme da se vrate definicije dana, jer su tada definicije realno bile najbolje (ili se neko mozda nece sloziti?), a za malverzacije se, kao sto smo ovde videli, uvek nadje nacina. Kazane, zaklao si vola zbog kilo mesa!

16. Хеј другари, како стоје ствари, вишее нисам онаај стариии....

Него, јесте јебали ви нешто ван свог села? Разумем, ту и тамо неки лајк, одабрану, шта ја знам. Јеботе, ал ви организацију направили.

17. Чекајте мало. Људи су се учлањивали у ту Костићеву фејсбук андерграунд групу? И онда су остали у истој након тих бламирајућих постова што се виде на том принт скрину? Оно, као, стварно?

18. јесте јебали ви нешто ван свог села?

ovo je najbolja stvar koju sam danas pročitao na vukajliji... car si Hugo!

19. Mislim da je vreme da se vrate definicije dana, jer su tada definicije realno bile najbolje

+ iljadu!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.