Muljatori

1. Уосталом, уколико ће се на тај начин долазити до функцијемодератора, онда боље мене да ставите за модератора.

2. korektan odgovor, neću se više mešati.
    eto vidiš, uradio si dva puta. znači istakao si nekoga iznad drugih iz privatnih razloga. zar to nije... neka, povlačim se, ne mogu trenutno da širim priču, možda nastavimo neki drugi put u nekoj privatnoj prepisci.

3. мулуце, са'ћу да одем и да ти развалим 113 плусева! И стави ме на стуб срама због тога, брига ме, ееее драгиии, брига мееееее.....

4. Оксе, канда је највећи проблем у нашој доброј вољи, видим ја.
    Јеботе, ви се и даље поред целе срамоте бавите Костићем? То што ћете њега окривити неће променити чињеницу да сте се лајковали, предлагали ко суманути, бацали и трудили ту нешто за насловну. Ја да сам на вашем месту ушима бих се покрила. Поготово Милца, слон дечко.

5. Pekky
    http://vukajlija.com/forum/teme/29289-guljatori?strana=2#post_1423152
    Molim da se odgovori na pitanje u mom postu.

Зашто ћутите?

Одруко своју екипу и извукао се а? Који полицијски рад... разочарање...

6. znači istakao si nekoga iznad drugih iz privatnih razloga. zar to nije...

Зар није ШТА? :) Никад ниси неком читао дефиниције, решиш једног дана да ишчиташ неколицију, приметиш неку до јаја и ставиш у одабране. Шта ту има лоше?

7. Мулуце, због таквих речи ти друге ауторе банујеш, само да те подсетим.

8. Ja ću malo kasnije da dođem da vas ispljujem šlajmarama zelenim. Sad ima mnogo postova pa nećete svi videti kako ću dobro da vas vređam.

9. Због каквих речи, Фети?

10. Bleče ti si već imao opelo, nemoj opet da te sahranjuju na sajtu da ti se diže rejting.

11. Ljudi, o čemu se ovde radi?

12. Никад ниси неком читао дефиниције, решиш једног дана да ишчиташ неколицију, приметиш неку до јаја и ставиш у одабране. Шта ту има лоше?

džimi, ništa nije loše, i jasno je da je i to jedan od načina funkcionisanja biranja odabranih, ali ubedljivo najapsolutičniji. zar ne treba ovde svi da budu jednaki? i onda bi demokratski bilo, da ako iščitaš jednog, iščitaš sve autore (u redu, nemoguće je, tu se slažemo :)). dakle, ima izvesnih nepravilnosti i u radu moderatora, zašto onda svaljivati sve na ove autore? što kaže fet (za kog nisam siguran da li je okačen na stub ili ne), šta ako je neko slučajno podveden tamo? da sam ja predlagao u to vreme te iste definicije, i ja bih bio na stubu, iako nisam znao ništa o tome? sve u svemu, greška je zatvaranje teme za predlaganje definicija od strane nas običnih. što kaže oks, zašto bi to meni bilo uskraćeno, ako nisam kriv?

imam utisak da idem iz krajnosti u krajnost, da su mi postovi teško razumljivi, i zato bih da ovo nastavimo kasnije.

13. Поготово Милца, слон дечко.

Ne kapiram šta sad pametuje Muluca, patuljak dečko.

14. dakle, ima izvesnih nepravilnosti i u radu moderatora, zašto onda svaljivati sve na ove autore?

Ко је рекао да нема? Само је мало смешно и јадно да се ви бавите неправилношћу у раду модератора поред толико сопствених неправилности.

15. Sad bi mogla da "uleti" Džankijeva tuborg defka ali ne smem da je linkujem, banovaće me zbog lajkovanja.

16. kakve veće kazne? sve je ovo moderatorski propust. trebalo je to saseći odma', lako je biti general posle bitke.

Kad je proradio aparat - krenuli smo u bitku.

da sam ja predlagao u to vreme te iste definicije, i ja bih bio na stubu, iako nisam znao ništa o tome?

Ne, ti možeš da budeš na stubu eto zato što si bio manijakalno lajkovan sa minimum 5 naloga (oni su već na stubu), i to ti nije smetalo. A ovamo vičeš: demokratija, pravda za niže rangirane autore. pravda za temu za predlaganje.

Ćut'te, bre, ja od ovol'ke sramote ni zucnula ne bih.

17. dakle, ima izvesnih nepravilnosti i u radu moderatora, zašto onda svaljivati sve na ove autore?

Ми нисмо ботови па да своје дужности на сајту обављамо беспрекорно... Увек ће се неко жалити и некоме ће нешто сметати... како год да урадимо...

18. Јеботе, ви се и даље поред целе срамоте бавите Костићем? То што ћете њега окривити неће променити чињеницу да сте се лајковали, предлагали ко суманути, бацали и трудили ту нешто за насловну. Ја да сам на вашем месту ушима бих се покрила. Поготово Милца, слон дечко.

Bio bih vam zahvalan ako biste mogli da bar za jedan jebeni trenutak odustanete od odvratnih generalizacija. Ko se lajkovao? Nikove dajte. Kažnjavajte, ako imate dokaze, ali prekinite da generalizujete. Od hiljadu aktivnih autora na sajtu, neki predlažu u krug svoje definicije za naslovnu (desetak njih - tako vi kažete) - i šta ćemo sad? To ne može da se iskontroliše? Zašto ja ne mogu više da vidim koju definiciju neki autor koga cenim i koji čita dosta - recimo Brus - predlaže za naslovnu? Uostalom, ako ne možete protiv ortačkog predlaganja, a vi ga pustite - ionako definicije preko te teme mogu da nakupe svega petnaestak plusića, ako ih vi ne odaberete.

19. Ми нисмо ботови па да своје дужности на сајту обављамо беспрекорно...

Јебига, нисам ни ја бот па сам користио чит.

20. Јел може мени било који мод да каже шта сам ја урадио од наведених прекршаја? Стварно немам намеру да се свађам, лепо питам.