![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
u redu luli, onda me stavi na taj stub. ja mislim da sam se već pravdao da nisam imao pojma o tome... može li kontra pitanje? ako se sad 5 ljudi skupi i izlajkuje te, hoćeš li biti razmodovana? ne, naravno. zašto? zato što nisi znala ništa o tome.
ja opet tvrdim da nisam znao ništa o tome. jesam li i zbog toga kriv? ako jesam, meći na stub, istog momenta.
edit: reci mi samo i to kako sam ja mogao da znam da sam lajkovan da bih onda to prijavio vama, ako nemam nikakav način da to proverim?
jebote, dođe mi da se sam banujem zbog ovakvih stvari. stavljaš mi na teret nešto što sam siguran da nisam uradio, nijednom nisam bio banovan, uvek se trudim da poštujem ta neka pravila, i... da se ne raspravljamo dalje, stavi me na stub srama ako sam zaslužio.
zlocin se ne isplati
Kad već imamo stečajnu, drumsku, prosvetnu i gradjevinsku mafiju, bilo je krajnje logično da jednom dobijemo i Vukajlijašku.
Modovi, ne verujem koji ste Dačići, lololo
Одма` зовем Бранкицу да их тури у Инсајдер! :))
Најјаче је што је један мој стриц (даљи рођак је у питању), стварно био у Инсајдеру код стечајне мафије! ггегеггегегеге
Е ТО! Ајде да вас видим.
Хоћу да ми неко каже кад сам ја радио то.
Хоћу да ми неко каже кад сам ја радио то.
Такође
Нинка ме је опасно разочарао, мислила сам да је изнад тога. ЗАШТО?
i sta kazete? stefan kostic to sve sa lajkovanjem izmislio pa uteko?
хахаха и ћале од мог ортака... мафијашка држава бато...
Ја се мање више сећам свега што сам радио, али би и мене интересовало шта је у питању, јер сам већину малверзација заборавио већ. Уосталом, нисам крив по свим тачкама оптужнице.
Cijeniš da ne bih primijetila 100 poena u 2 minute? 300 u 5 minuta? Hmm...
Evo juče sam došla na sajt i vidjela da mi je popularnost mnogo porasla, kad vidim Lol ostavljao komentare. Ja na njegov profil - piše: čitam alesandraKG, Lullaby, ... Uzmem i provjerim razmak između glasova - ispade da (nas) je stvarno čitao. Al pitaćemo ga još kad dođe iz banje, šta ga je to napalo odjednom.
Можеш једино да будеш захвалан овима који су спроводили те малверзације.
Не, то проваљивање ортачког предлагања и шта ја знам само одузима много времена, одвлачи много пажње. Ја сад треба сваки пут кад уђем на ту тему да размишљам да ли је добра предложена дефиниција предложена ортачки или поштено. И онда кад им одабереш ту ортачки предложену дефиницију, они се онда још и буне и жале на неправду. Не морам уопште много да сарађујем са члановима овог сајта да бих могла да га уређујем.
Фазон, он је звао мог ћалета да пређе из неке приватне фирме где је био неки комерцијални курац код овог што је био генерални у тој државној.
Каже, Петре, дај да разјебемо ово па идемо даље!
Мој ћале поштен, па остао сувога.
Нинка ме је опасно разочарао, мислила сам да је изнад тога. ЗАШТО?
realan scenario je da ga neki mod oduvek mrzi, i da ga je on ubacio ni krivog ni duznog na tu crnu listu kad su poceli da je sastavljaju
Svete se Cari preko njegovog štićenika Ninke.
Дуба за модератора! Све је раскринкао!
Ma ne moraš ti ništa, ali ja hoću da sarađuješ, kapiraš? Tebe boli pička što ja hoću da sarađuješ, ali i mene boli kurac što ti nećeš da sarađuješ, ali ovom sajtu trebamo i ti i ja. I tražim da ne odbijaš mene od sajta zbog nekih koji ne trebaju ni sajtu ni majci rođenoj pa dođu ovde da se lajkuju.
Okse, ne palamudi, bre.
Блек, јеси ти сместио Нинки?