Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. 84 СТРАНА ПОСТ ХУЈЕ СМРАДА. БЛАГО РАДОВО.

2. Al' nema ni tamo sve, Rade je toliko legendaran da sve priče o njemu ne mogu da stanu na jedan post na vuki. RADE PREJEBAO KAJZENA!

3. Радетовци драги, чини ми се да моја вера у Радета полако попушта. Моји постови постали су провидни, слабо их приметите. Ја се надам да ћу издржати и преживети ово. Вратио сам се са ходочашћа, и одморио се и нисам кренуо на следеће, плашећи се мука са прошлог. О, вратите ми веру, надам се да нећу учинити грех. РАДЕ БОГОЧЕ ОПРОСТИ МИ; НЕ ЗНАМ ШТА ЧИНИМ ЈА ОВАКО ГРЕШАН И МАЛИ.

4. fala, ljudi...dakle da stavim onu sliku sa onom pizdurinom, ali mora da smanjim...jebale ih dimenzije...

5. реци на које димензије смањићу ја, а ти пиши

6. Rade je jednom duvao neku mnogo lošu krdžu, i kad se malo naduvao, kren'o je da tripuje zmajeve. Vidi on jednog zmaja i kaže: Viga zmaj, mali zmaj, dođi vamo zmaj, mali zmaj! Zmajče dođe i kaže: Reci, čika Rade
    A Rade zbori: Bi li ti, malecki, voleo da iz moje mašte pređeš u pravi svet?
    Ovaj odgovara: Voleo bih, čika Rade!
    Rade puhnu, i bi Kaizen!

7. СВИ СУ ПРИМЕЋЕНИ КРОМПИРУ
    И морамо наћи неку радетовску боемску за позадину профила :)

8. Pa boemska, Ko je pijan zaspao za stolom, deš bolju...

9. Auuu, šta sam ja sve propustio u životu... OPROSTI MI RADE, BOGU MOJ!

10. "ТВИТЕР" МЕЊА НАЗИВ У "ЦВРКУТ" ОД ДОЛАСКА РАДЕТОВОГ!

11. Раде Лацковић је нулти глас Србије.

Подржавам тњитер налог, Радо ћу помоћи иако ме није било од писанија Раде у спорту. Мир Радетов.

12. Деветаре, сам Раде ће те наградити печеним прасетом што се само обнавља кад га изједеш.

Pa boemska, Ko je pijan zaspao za stolom, deš bolju...

Потпис крвљу.

13. Ајмо ајмо људи
    У БОООЈ КРЕНИТЕ ЈУНАЦИ СВИИИИ

14. реци на које димензије смањићу ја, а ти пиши

72x72

Ljudi, ovako...prvo da rešim dilemu...da pišem li o njemu iz prvog lica ili iz trećeg lica...mislio sam da napišem kao Rade: Ja vidim duplo kad sam pijan, zato verujem samo trećem. i onda da raspalim tvitovanje u trećem licu, jer su mi ove istine, sve u trećem licu...

15. ГРОФЕ ОМОТЕ СА АЛБУМА СТАВЉАЈ КАО СЛИКЕ НА ТВИТЕРУ

16. udri u trećem slobodno...

17. EVO MOG PRVOG PISANIJA O RADETU!!!

Rade: Je li bre Isuse, zar se u ovo doba dolazi kući?!
    Isus: O moj glavni bože Rade, zar mi ne reče ti da mogu da budem napolju do 3. dana mog rođendana? Nisam duvo džok i buksne, tebe mi!
    Rade: Dobro, dobro, si okadio šta? Ako nisi, ću pustim Budu da te vaspitava!
    Isus: Ih, pa zar od tvog učenja, glavi bože Rade, da ja ne jebem? I nemoj Budu molim te, prošli put mi je stolica upadala u dupe koliko mi je raširio čmar.
    Rade: A dobar si ti mali, samo da nisi podjebavao moje vernike na Vukajliji?
    Isus: Preobražavao sam nevernike u tvoje vernike, eno sada bi se oni naguzili i dali ti čmar samo da im uvališ svoju presvetu kurčevinu!
    Rade: Važi, evo ti buksna i kubanska, uživaj.
    Isus: Hvala sveoče, Ramin.

18. udri u trećem slobodno...

E, ovo mi je trebalo...

fck, ok...čekaj da odradim neki twit i posredim, videću za sliku, menjaćemo to...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.