Радетовци драги, чини ми се да моја вера у Радета полако попушта. Моји постови постали су провидни, слабо их приметите. Ја се надам да ћу издржати и преживети ово. Вратио сам се са ходочашћа, и одморио се и нисам кренуо на следеће, плашећи се мука са прошлог. О, вратите ми веру, надам се да нећу учинити грех. РАДЕ БОГОЧЕ ОПРОСТИ МИ; НЕ ЗНАМ ШТА ЧИНИМ ЈА ОВАКО ГРЕШАН И МАЛИ.
Rade je jednom duvao neku mnogo lošu krdžu, i kad se malo naduvao, kren'o je da tripuje zmajeve. Vidi on jednog zmaja i kaže: Viga zmaj, mali zmaj, dođi vamo zmaj, mali zmaj! Zmajče dođe i kaže: Reci, čika Rade
A Rade zbori: Bi li ti, malecki, voleo da iz moje mašte pređeš u pravi svet?
Ovaj odgovara: Voleo bih, čika Rade!
Rade puhnu, i bi Kaizen!
Ljudi, ovako...prvo da rešim dilemu...da pišem li o njemu iz prvog lica ili iz trećeg lica...mislio sam da napišem kao Rade: Ja vidim duplo kad sam pijan, zato verujem samo trećem. i onda da raspalim tvitovanje u trećem licu, jer su mi ove istine, sve u trećem licu...
Rade: Je li bre Isuse, zar se u ovo doba dolazi kući?!
Isus: O moj glavni bože Rade, zar mi ne reče ti da mogu da budem napolju do 3. dana mog rođendana? Nisam duvo džok i buksne, tebe mi!
Rade: Dobro, dobro, si okadio šta? Ako nisi, ću pustim Budu da te vaspitava!
Isus: Ih, pa zar od tvog učenja, glavi bože Rade, da ja ne jebem? I nemoj Budu molim te, prošli put mi je stolica upadala u dupe koliko mi je raširio čmar.
Rade: A dobar si ti mali, samo da nisi podjebavao moje vernike na Vukajliji?
Isus: Preobražavao sam nevernike u tvoje vernike, eno sada bi se oni naguzili i dali ti čmar samo da im uvališ svoju presvetu kurčevinu!
Rade: Važi, evo ti buksna i kubanska, uživaj.
Isus: Hvala sveoče, Ramin.
84 СТРАНА ПОСТ ХУЈЕ СМРАДА. БЛАГО РАДОВО.
Al' nema ni tamo sve, Rade je toliko legendaran da sve priče o njemu ne mogu da stanu na jedan post na vuki. RADE PREJEBAO KAJZENA!
http://vukajlija.com/forum/teme/29292-rade-lackovic-omnipotentno-bice-bez-twitter-profila?strana=84
ДАКЛЕ, ПОНИМО ПИСАТИ
Радетовци драги, чини ми се да моја вера у Радета полако попушта. Моји постови постали су провидни, слабо их приметите. Ја се надам да ћу издржати и преживети ово. Вратио сам се са ходочашћа, и одморио се и нисам кренуо на следеће, плашећи се мука са прошлог. О, вратите ми веру, надам се да нећу учинити грех. РАДЕ БОГОЧЕ ОПРОСТИ МИ; НЕ ЗНАМ ШТА ЧИНИМ ЈА ОВАКО ГРЕШАН И МАЛИ.
fala, ljudi...dakle da stavim onu sliku sa onom pizdurinom, ali mora da smanjim...jebale ih dimenzije...
реци на које димензије смањићу ја, а ти пиши
Rade je jednom duvao neku mnogo lošu krdžu, i kad se malo naduvao, kren'o je da tripuje zmajeve. Vidi on jednog zmaja i kaže: Viga zmaj, mali zmaj, dođi vamo zmaj, mali zmaj! Zmajče dođe i kaže: Reci, čika Rade
A Rade zbori: Bi li ti, malecki, voleo da iz moje mašte pređeš u pravi svet?
Ovaj odgovara: Voleo bih, čika Rade!
Rade puhnu, i bi Kaizen!
СВИ СУ ПРИМЕЋЕНИ КРОМПИРУ
И морамо наћи неку радетовску боемску за позадину профила :)
Pa boemska, Ko je pijan zaspao za stolom, deš bolju...
Auuu, šta sam ja sve propustio u životu... OPROSTI MI RADE, BOGU MOJ!
"ТВИТЕР" МЕЊА НАЗИВ У "ЦВРКУТ" ОД ДОЛАСКА РАДЕТОВОГ!
Раде Лацковић је нулти глас Србије.
Подржавам тњитер налог, Радо ћу помоћи иако ме није било од писанија Раде у спорту. Мир Радетов.
Деветаре, сам Раде ће те наградити печеним прасетом што се само обнавља кад га изједеш.
Потпис крвљу.
Ајмо ајмо људи
У БОООЈ КРЕНИТЕ ЈУНАЦИ СВИИИИ
72x72
Ljudi, ovako...prvo da rešim dilemu...da pišem li o njemu iz prvog lica ili iz trećeg lica...mislio sam da napišem kao Rade: Ja vidim duplo kad sam pijan, zato verujem samo trećem. i onda da raspalim tvitovanje u trećem licu, jer su mi ove istine, sve u trećem licu...
http://www.kupindo.com/RADE-LACKOVIC-JEDINI-LEK-_slika_O_305299.jpg
ГРОФЕ ОМОТЕ СА АЛБУМА СТАВЉАЈ КАО СЛИКЕ НА ТВИТЕРУ
udri u trećem slobodno...
EVO MOG PRVOG PISANIJA O RADETU!!!
Rade: Je li bre Isuse, zar se u ovo doba dolazi kući?!
Isus: O moj glavni bože Rade, zar mi ne reče ti da mogu da budem napolju do 3. dana mog rođendana? Nisam duvo džok i buksne, tebe mi!
Rade: Dobro, dobro, si okadio šta? Ako nisi, ću pustim Budu da te vaspitava!
Isus: Ih, pa zar od tvog učenja, glavi bože Rade, da ja ne jebem? I nemoj Budu molim te, prošli put mi je stolica upadala u dupe koliko mi je raširio čmar.
Rade: A dobar si ti mali, samo da nisi podjebavao moje vernike na Vukajliji?
Isus: Preobražavao sam nevernike u tvoje vernike, eno sada bi se oni naguzili i dali ti čmar samo da im uvališ svoju presvetu kurčevinu!
Rade: Važi, evo ti buksna i kubanska, uživaj.
Isus: Hvala sveoče, Ramin.
E, ovo mi je trebalo...
fck, ok...čekaj da odradim neki twit i posredim, videću za sliku, menjaćemo to...