Pre neki dan sam čitala Kurir iz 14. jula 2004. ('ladno sam tad imala 10 godina, ala vreme leti...) I ogromna reportaža o Radetu, kako je spasio neke ljude iz zapaljenog auta dok je bio na nastupu u Nemačkoj. Rade je uleteo u zapaljeno auto!!!
:previše lenja da radi dvaes' sklekova, ali vizualizuje sebe kako ih radi:
1. Slušaj Rada!
2. Udeli svakom prosjaku jer tako Rade nalaže.
3. Valjano primi svakog gosta, kako pozvanog, tako i nepozvanog.
4. Širi učenje Radetovo.
5. Čitaj liturgiju svake nedelje.
6. Ne budi kolebljive vere u teškim situacijama.
7. Budi pravi domaćin i veliki džek pre svega.
8. U kafan naručuj samo pesme Radetove.
9. Brani svojega brata, i vođu svoga od bogohulnika.
10. Poistoveti se sa duhom Radovim.
Prva strofa govori o tome da Rade ne voli nakaradno našminkane ženske osobe. Voli pravu seljačku lepotu, rumenilo. I kaže: Jer ti nije žao mene (Svevišnjeg) da zbog tebe sečem vene. To odmah tera devojku da Božen rukavicom skida šminku!
O, ala si se napucala
da nisi malo preterala
da ti nije zao mene
da zbog tebe secem vene
U drugoj strofi, Rade otkriva da je špricer njegovu omiljeno piće, ali indirektno i krajnje suptilno:
Ala si se razigrala
nisi me ni pogledala
cele noci nisi stala
a ja pijem da se ubijem
Refren:
Hajde, zivo, zivo
nemoj da ti bude krivo
kome li si treca smena
kome padas na ramena
Hajde, ne budali
sta to meni fali
ove noci ja sa tobom
svake noci ja sa tobom
hocu happy end
Happy end
Rade poziva njegove vernice da igraju i da se vesele! Govori da je Rad stvorio čoveka i da treba raditi u trećoj! Rad, Rad i samo rad... Da će ga tako najbolje slaviti! U drugom delu Rade govori o hepiendu kao krajnjoj ejakulaciji, i produžavanju vrste, što je za naciju koju je napala bela kuga krajnje potrebno.
Kraj leta Radetovog 2007. bese meni trinaesti rodjendan. Donosi mi deda harmoniku i ja uz pesama Lackovic Rada brzo savladam osnovne tehnike. Dve godine kasnije sviram ja na nekoj slavi pijanoj raji, kad prepoznah lik Radov. Bese to najinspirativniji trenutak u mom zivotu. Prsti sami krenuse, ne znam kako da opisem tako nesto. Pridje mi Rade i izgovori cuvenu "Nema leba bez muzike" i potapse me po ramenu. Danas sviram 4 instrumenta ukljucujuci gitaru, klavir i bas. Dan danas crpim inspiraciju iz bliskog susreta!
Развојни пут Радов, друга свеска, поглавље седмо, захвалност Вукајлијашима
31. А када дође Син Човјечији у слави својој и сви свети анђели са њим, тада ће сјести на пријесто славе своје.
32. И сабраће се пред њим сви народи, и разлучиће их једне од других као пастир што разлучује овце од јаради.
33. И поставиће овце са десне стране себи, а јарад са лијеве.
34. Тада ће рећи РАДЕ онима што му стоје са десне стране: Ходите благословени Оца мојега; примите Царство које вам је припремљено од постања свијета.
35. Јер огладњех, и дадосте ми да једем; ожедњех, и напојисте ме; странац бијах, и примисте ме;
36. Наг бијах, и одјенусте ме; болестан бијах, и посјетисте ме; у тамници бијах, и дођосте ми.
37. Тада ће му одговорити праведници говорећи: РАДЕ, када те видјесмо гладна, и нахранисмо? Или жедна, и напојисмо?
38. Кад ли те видјесмо странца, и примисмо? Или нага, и одјенусмо?
39. Кад ли те видјесмо болесна или у тамници, и дођосмо ти?
40. И одговарајући РАДЕ, рећи ће им: Заиста вам кажем: кад учинисте једноме од ове моје најмање браће, мени учинисте.
31. А када дође Син Човјечији у слави својој и сви свети анђели са њим, тада ће сјести на пријесто славе своје.
32. И сабраће се пред њим сви народи, и разлучиће их једне од других као пастир што разлучује овце од јаради.
34. Тада ће рећи РАДЕ онима што му стоје са десне стране: Ходите благословени Оца мојега; примите Царство које вам је припремљено од постања свијета.
35. Јер огладњех, и дадосте ми да једем; ожедњех, и напојисте ме; странац бијах, и примисте ме;
36. Наг бијах, и одјенусте ме; болестан бијах, и посјетисте ме; у тамници бијах, и дођосте ми.
37. Тада ће му одговорити праведници говорећи: РАДЕ, када те видјесмо гладна, и нахранисмо? Или жедна, и напојисмо?
40. И одговарајући РАДЕ, рећи ће им: Заиста вам кажем: кад учинисте једноме од ове моје најмање браће, мени учинисте.
Ja znam da je Rade jedini večan i beskonačan, zato sam i stavio njega na beskonačno mesto. Jer jedini on može da pojmi beskonačnost, dok mi možemo to samo kroz njega.
Na ovom Radovom hitu moja kuma se zahvaljuje Radu što joj je pomogo da se ponovo ujedini sa svojom sestrom i njenim bratom, a neki nevernik ne veruje u to i smeje se Radu oploditelju! Apelujem vam da izvedete nevernika na pravi put!
edit: nešto ne radi linkovanje tako da evo pesme http://www.youtube.com/watch?v=Dr4B1bMcdK4
Данас на математици смарам се, шта ћу узимам маркер и преко читаве клупе пишем
РАДЕ ЛАЦКОВИЋ
Творац неба и земље свега видиљивог и невидљивог
БОГОТАЦ !!!
и отвара професор да пита дође до мене и затвори дневник 15 минута пре краја :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Pre neki dan sam čitala Kurir iz 14. jula 2004. ('ladno sam tad imala 10 godina, ala vreme leti...) I ogromna reportaža o Radetu, kako je spasio neke ljude iz zapaljenog auta dok je bio na nastupu u Nemačkoj. Rade je uleteo u zapaljeno auto!!!
:previše lenja da radi dvaes' sklekova, ali vizualizuje sebe kako ih radi:
Pravila Radetova:
1. Slušaj Rada!
2. Udeli svakom prosjaku jer tako Rade nalaže.
3. Valjano primi svakog gosta, kako pozvanog, tako i nepozvanog.
4. Širi učenje Radetovo.
5. Čitaj liturgiju svake nedelje.
6. Ne budi kolebljive vere u teškim situacijama.
7. Budi pravi domaćin i veliki džek pre svega.
8. U kafan naručuj samo pesme Radetove.
9. Brani svojega brata, i vođu svoga od bogohulnika.
10. Poistoveti se sa duhom Radovim.
Prva strofa govori o tome da Rade ne voli nakaradno našminkane ženske osobe. Voli pravu seljačku lepotu, rumenilo. I kaže: Jer ti nije žao mene (Svevišnjeg) da zbog tebe sečem vene. To odmah tera devojku da Božen rukavicom skida šminku!
O, ala si se napucala
da nisi malo preterala
da ti nije zao mene
da zbog tebe secem vene
U drugoj strofi, Rade otkriva da je špricer njegovu omiljeno piće, ali indirektno i krajnje suptilno:
Ala si se razigrala
nisi me ni pogledala
cele noci nisi stala
a ja pijem da se ubijem
Refren:
Hajde, zivo, zivo
nemoj da ti bude krivo
kome li si treca smena
kome padas na ramena
Hajde, ne budali
sta to meni fali
ove noci ja sa tobom
svake noci ja sa tobom
hocu happy end
Happy end
Rade poziva njegove vernice da igraju i da se vesele! Govori da je Rad stvorio čoveka i da treba raditi u trećoj! Rad, Rad i samo rad... Da će ga tako najbolje slaviti! U drugom delu Rade govori o hepiendu kao krajnjoj ejakulaciji, i produžavanju vrste, što je za naciju koju je napala bela kuga krajnje potrebno.
Eto to je to! Radi sklekove!
Kraj leta Radetovog 2007. bese meni trinaesti rodjendan. Donosi mi deda harmoniku i ja uz pesama Lackovic Rada brzo savladam osnovne tehnike. Dve godine kasnije sviram ja na nekoj slavi pijanoj raji, kad prepoznah lik Radov. Bese to najinspirativniji trenutak u mom zivotu. Prsti sami krenuse, ne znam kako da opisem tako nesto. Pridje mi Rade i izgovori cuvenu "Nema leba bez muzike" i potapse me po ramenu. Danas sviram 4 instrumenta ukljucujuci gitaru, klavir i bas. Dan danas crpim inspiraciju iz bliskog susreta!
http://www.youtube.com/watch?v=91CGA_Js7SU
пропуштајући радов опус кроз филтер ампутирана рука сатријанија се сетила да објави своје виђење РАДА пресветог.
То РАДЕ гангстери из владе.
Meni Rade pomaže u svim situacijama u životu.Bezgranično i nesebično.
Sabio!
E al bez zajebancije, zaista zvuči moćno u mojoj glavi :D
Ja znam da je Rade jedini večan i beskonačan, zato sam i stavio njega na beskonačno mesto. Jer jedini on može da pojmi beskonačnost, dok mi možemo to samo kroz njega.
Na ovom Radovom hitu moja kuma se zahvaljuje Radu što joj je pomogo da se ponovo ujedini sa svojom sestrom i njenim bratom, a neki nevernik ne veruje u to i smeje se Radu oploditelju! Apelujem vam da izvedete nevernika na pravi put!
edit: nešto ne radi linkovanje tako da evo pesme http://www.youtube.com/watch?v=Dr4B1bMcdK4
гагахахаха
Rekli su o Radu poznati vukajlijaši:
vidi ga Rade,dolazim,Rade,veliki Rade - ollanik
Rade je car - Johnny Kurajber
Interna fiora, sorry but jebiga, ali možda je i za plus i nikako jebeno drugačije, po prvi put sam u dilemi! - Zyclon
rade lackovic je pevac kog ja mnogo volim,lepo peva,ima lep glas,on peva carobnu zenu i da ima ljubavi,hahah. - MOGSHA
Oj Rade arčeru iz Frankfurta koji svojim palamarom usrećuješ švabske milfače - Luksdoc
RADE BOGOTAC, PRAVDA ZA CARU!!!111 - Duncan Ferguson
Rade jebe koju on hoće, eto vam ga na ziljave fukse! - Cara
Nači kacam igro za Hertu besece, znalo se, svaka subota veče Pantela i ortaci na Rada Lackovića - Pantela10
РАДЕ ЈЕБЕ КУРЦЕМ У ПИЧКУ - Јогурт
Đimi kad banuje na trajno, on klikne na opciju Rade Lacković
Данас на математици смарам се, шта ћу узимам маркер и преко читаве клупе пишем
РАДЕ ЛАЦКОВИЋ
Творац неба и земље свега видиљивог и невидљивог
БОГОТАЦ !!!
и отвара професор да пита дође до мене и затвори дневник 15 минута пре краја :)
cokulić kobjasnio moć Rada...
Сликао сам клупу, морам наћи наћин да пребацим :)
sutra nosim painter i osveštavam wc u školi Radetovim likom...
fck, objasnio si!
uploaduj, Osnovac.
Rade je upravo na RADiju! IJAOOOOOOOOOOOOOOOO! I TO CAROBNA ZENA!