Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Istetoviraj Rada na levoj, a stihove 'Čarobne žene' na drugoj sisi, biće ti dovoljno za zagrobni ulazak u Radelend ( Nordi su ga zvali Valhala) gde će te, kao jedinog ženskog pratioca vere, služiti goli , nabijeni i pokorni Vikinzi koji su umrli u slavu Radovu. Amin!
- Poslanica Gospoda Boga vesnimi, 78|21
http://www.youtube.com/watch?v=wTlBKqpGX3E&feature=share Ovi reperi i ja uzivamo u Radu! Njegovu muziku slusam 27 sati dnevno, 8 dana u nedelji !!
Без зајебанције, сањао сам Радета Лацковића ноћас. И маторог врача што прича о неком Радетовом помоћнику који му придржава лактове. ШКК?!
mora da si ozbiljno shvatio ovu temu lolo
ШКК?
Oćel' neko da piše liturđiju?
Ramin!
Moja sestra ide u muzicku skolu, a solo pevanje joj predaje profesorka koja se preziva LACKOVIC!!!! Ne baronisem majke mi!!! Pa sta mislite ko je ucio da peva!?
Prica se po carsiji da je ovaj odbojkas Podrascanin ustvari sin Radov. Naime, prica se da je na Fruskoj Gori zivela pripitomljena medvedica koja nije mogla da ima mladunce. Jednom se Rade zadesi na Krusedolskom saboru gde ga ljudi docekase domacinski kako dolikuje. Prenoci on posle pojanja pod satorima kod jednog siromaha. Taj siromah je imao samo tu medvedicu koju je vodio po vasarima da igra pred rajom. Rade uvide da ce sirotan umreti od gladi kada umre i medvedica od koje zivi. Plemeniti Rade odluci da oplodi zverku i produzi vrstu medveda od kojih godinama zivi siromah. Rade se zadesi pred medvedicom i poce misljati kako da oplodi ogromnu zivotinju a da ne turi svoj ogromni polni organ i tako povredi jadnu zivotinju. RL odluci da jednustavno pljune u vaginu zverke i na taj nacin je oplodi. Tako i bejase. Posle nekoliko sati medvedica izrodi ogromnu zivuljku, mesavinu coveka i zivotinje. Siromah se obradovao i izljubio Radeta. Nije znao kako da mu se oduzi pa mu zivuljki htede dati ime Rade. RL mu predlozi da bolje da ime Marko po poznatom pevacu i propovedniku Radeizma, Bulatu, i predlozi siromahu da ga da u neke skole i na neki sport. Stari siromah tako i uradi i prodade ga lokalnom odbojkaskom klubu za neki novac. Cuo sam da taj siromah drzi neki trzni centar u Beogradu pokraj usca Save u Dunav.
Gospod Bog objasnio! Zašto ne promeniš nadimak u Gospod Rade! A decxko?
http://www.sportskimagazin.com/ostali-sportovi/rukomet/lackovicevih-7-golova-u-pobjedi-hsv-a-19092011/
Ja, jebiga, nisam bio mnogo aktivan na ovoj temi. Ali zato nisam zakazao tamo gde je potrebno. Propovedam o RL u RL!
Kad sam pravio spisak učenika iz našeg odeljenja koji pohađaju veronauku, napravio sam sledeći spisak:
1.Pavle Stevanović (Ovo sam ja)
2.
3.
4.
(10 mesta prazno)
11.
12.Odavde oni koji pohađaju
...
17.
...
:obrnuta-osmica-kao-znak-za-beskonačnost:. Rade Lacković (Sve prisutni element kojim sve počinje i završava se)
Naravno pričam i istinite mitove o Radetu kad god mogu! JA ŠIRIM!
Dobrodošao među Radetovce! A Rade će se pobrinuti da uvek ima vetra, koji će puniti tvoja jedra...
Počinje, ne završava se! Rade je večan!
Rade prihvati našeg novog člana, koji propoveda veru tvoju u školi svojoj
Pominje te i u prodavnici kod one sisate, i u mesari kad kupuje jagnjetinu
Voli priče i predanja o tebi u njima uživa i iskreno im se divi
Sluša Čarobnu Ženu uvek pre izlaska iz kuće, zviždi melodiju uz put
Dobrodošao među Radetovce, budi dobar, iskren i pre svega budi čovek
A Rade će ti se odužiti kao što se odužio svima nama koji smo verovali u njega
Braćo moja pomolimo se da Rade primi našeg brata u svoj red za čekanje
U ime Oca Radova, Mlada Sina Radova, Gospoda Radova, Raaaamiiin!
Rade je pravi domaćin i veliki džek pre svega.
Нисам дуго постовао, РАДЕ ОПРОСТИ :(
RADE BOGOTAC!
Ajde obojica, pošto spemujete temu, napišite nešto lepo o Radu!
Rade je brži od mene! - Usain Bolt
Rade je jaci. - Cak Noris
Ne bih ga jeb'o , jer nisam dostojan!- Ron Džeremi
Jedno pitanje. Da li Svevišnji u pjesmi "Hepi end" želi da nam poruči nešto o Sudnjem danu?
Nadam se da ovo nije bogohuljene. Ukoliko jeste, s radošću isčekujem kaznu od Sverdržitelja.
nikoo to još nije pronikao...