Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Imao Rade neke nastupe po Nemačkoj, beše to vreme Prvog svetskog rata, kriza, haos. Rade naravno za džabe otišao da malo olakša život srpskoj dijaspori kad odjednom se ču vest da udružene britansko-francuske snage napreduju da unište sve što je srpsko i nemačko. Vide Rade da je vrag odneo šalu i zabrinu se šta će biti sa najmlađima jer se Nemci već povukli, spremni ljudi da kapituliraju. Dohvati Rade mitraljez pa oplete po onoj sili, pucao tako 2-3 minuta te se napravi veliki dim, ništa se ne vidi. Kada se razgusti malo vide Rade da se napravi brdo neko ispred njega, priđe on kad tu gomila mrtvih, dva'estinu hiljada minimum. Bi Radetu žao te zapeva 'Ko je pijan zaspao za stolom' uz pratnju nemačkog vojnog orkestra, oni mrtvi oživeše, uhvatiše se u kolo i bi primirje i velika gozba i svako ode na svoju stranu i bi kraj rata.
Velike ličnosti iz javnosti, poput glumaca i pevača često sceniraju svoje smrti. Oni to rade onda kada zasluže dovoljno poštovanja da ih RL pozove na večni provod u svojoj kafani gde oni ostaju do kraja vremena. Pa tako su u Radovu kafanu nogom kročili, i ostali do ovih dana jer tamo je tako dobro da ne žele da odu, mnogi poznati od kojih su samo neki Elvis, princeza Dajana, 2Pac, Majkl Džekson, Ejmi Vajnhaus, Džon Lenon, Bob Marli i mnogi drugi...
Neki ljudi piju dok im je lepo, neki piju dok ne padnu, RADE DOK NE POPIJE SVE A KAD POPIJE SVE SAMO MU SE MALO ZADREMA!
Dužnosti su dužnosti,ipak je Rade Bog.
Раде и Бог су певали су стварали све, и седмог дана су мезили јагњетине и шприцера, где је Бог пао у толики мерак да је морао да одмори, а Раде је отишао на наступ у Минхен.
Wrestlemania, američko rvanje, 100000 ljudi prisustvuje, glavni gogađaj večeri, 20 najboljih boraca u ringu, izlazi predsednik Mekmen i kaže, "sada ćete se vi svi boriti protiv jednog čoveka, ukoliko pobedite svaki od vas će dobiti po milion dolara, ali ako on pobedi njemu ide sav novac", oni normalno pristanu, ubeđeni da će pobediti jer znaju da su najbolji borci. Gase se svetla, diže se onaj dim, ma efekti bolji nego ikad, u pozadini se čuju zvuci otkucaja srca koje povremeno prekidaju reči "Da ima ljubavi", otkucaji srca se pojačavaju i samo odjednom se začu BUUUUUUUUUM, popališe se svetla, vatra svuda gori, Da ima ljubavi kida na veliko, publika u transu i izlazi Rade u majici na kojoj piše "Rispekt for Drljača", dolazi u ring, vadi iz džepa Drinu bez filtera, pali cigaretu, povlači dim i kaže "Momci, imate fore da radite šta hoćete dok ne ispušim cigaru, ako me ne pobedite dok je ne ugasim najebali ste", krenuše ti oni na njega međutim Rade ih sve zajeba, savi se ko Neo u Matriksu i oni odletoše u prazno, još par puta desi se ista situacija, Rade ugasi cigaru i krenu u kontranapad, pobaca ih on u roku od 10 sekundi, u ringu ostade samo Andrtejker, on pokaza Radu prstom i sa onim njegovim iskolačenim očima da će da ga kolje, na šta se Rade nasmeja i reče "E moj ti, pa ja sam svinje veće od tebe obarao bez macole", međutim skoči ti Andrtejker i uvati Rada za gušu, krenu da ga podigne, ništa, opet da ga podigne, opet ništa, Rade stoji ukopan i smeje se, dovati Rade njega za ruku i poče da je zavrće, poče ti tu Andrtejker da cvili i da viče "Aaaaaaa pusti me, pa ti se biješ ozbiljno, ovo nije prava tuča, mi smo ti glumci", na šta Rade odgovori "Ja nikada u svom životu nisam pevao na plejbek, pa neću ni da se bijem na plejbek". Tu Andrtejker predade megdan i zamoli Rada za autogram, Rade ponosno izađe iz ringa, pokupi 20 miliona dolara i ode sa divama američkog rvanja u nepoznatom pravcu.
Јао брате, чим сам прочитао прву реч вриштао сам...Џони јебе :)
OVA TEMA OBJAŠNJAVA!
bravo!
RADE RVE!
Ovo je ubedljivo najbolja tema na sajtu, svaka vam čast :)
čiji si ti trol-dupli?
Došo Tito kod Rada onomad i kaže mu : Pa majku ti Božju kak' to ti imaš tolke ženske, mislim imam ja nije da se hvalim al ne mogu sve da postignem koliko ovaj moj oće. Sasluša to Rade i pošto je blagag duša i domaćin čovek, otvori stojadinov gepek što ga sa reglaže trapa upravo doterao iz Bazela i reče: Vidiš ti precedniče ovaj bidon? E pa to sam ja još onda doterao iz Galije od onog čuvenog druida, daje nadčovečanske moći ali ima jedan tajni sastojak koji se ubaci u njega pa čovek toliko može da pamprči da ne zna gde mu je kraj. Ču to Tito pa se zamisli: Je li Rade a koji je to dodatak, reci mi deder dajem ti pola Juge i sav ratni arsenal od Hajla Selasija daš li mi samo da gucnem. Namrči se tu Rade, bljesnu mu munja iz oka i reče : Druže stari, nije te sramota onolki partizani ti izginuše a ti umesto da za njih išteš da rasteraju ona govna ti oćeš da umačeš pod stare dane!DA BOG DA TI NOGA OTPALA! Ciknu Tito: Nemoj rade sreća ti pevala, daj mi samo gutljaj i ima tvoja pesma da se ori celom Kozarom i Neretvom, ne zvao se ja Tita! Kleče drug stari i zakuka, Radu se srce steže, otkopča gaće otkide jednu stidnu dlaku, ubaci u napitak i dade Titu. Osta ovaj da mu se zahvaljuje, al Rade ne trepnu i ode nazad u kuću na čorbu od vola što mu žena skuvala. Jebav'o je drug stari posle sve i svašta al Radova kletva osta nad njegovom glavom i tako drug stari umre posle par godina od gangrene noge.
Hvala ljudi, hvala, biće toga još, i vi ste odlični ;)
,,Nije lako doseći božanske visine ako nemate učitelja'',bjehu riječi Rada Lackovića.
1987.godina.Imao Rade neki nastup u centru Beograda.Pilo se,ludovalo se,a Rade nije gubio energiju.Bješe to vrijeme kada su Srbi znali kakvog Boga imaju,kakvog slavuja odgajise.Kakve Brene,kakve Cece i Jece,kakve Seke i doktori Igiji,Rade je bio simbol muzike i slavlja.
Taman kad stiže do svog hita ,,Čarobna žena" prekide ga zvono na njegovom mobilnom.Javlja se Rade i čuje glas:,,Gospodine Lackoviću,mislim da ćete ubrzo postati otac,Vaša žena kaže da bi voljela da dodjete."Znao je Rade koliko je sati,konačno će postati otac.I njemu nije bilo bitno da li će dobiti sina ili ćerku,i ta činjenica dokazuje njegovu veličinu i humanost.
Stiže Rade u bolnicu i banu u prvu sobu s lijeve strane.Dijete je bilo na krevetu.Rade ga uze u naručje i provjeri.Sin.Uskliknu Rade:,,Ti si moj sin!Bićeš poštovan skoro koliko i ja(nemoguće je dostići Radetove visine).U tom trenutku u sobu uđe gospođa Đoković,u strahu procijedi:,,Gospodine Rade,to je MOJ sin!",a Rade zagledan u sniježne planinske vrhove.Mudro odgovori:,,Što me neće spriječiti da budem njegov učitelj."
23 godine kasnije,na prasini podloge,ispade slika Rada Lackovića iz bijelog šortsa mladića koji u jednu ruku podizaše pehar,a drugom pokazivaše tri prsta.
,,Nije lako doseći božanske visine ako nemate učitelja'',bjehu riječi Rada Lackovića.
1987.godina.Imao Rade neki nastup u centru Beograda.Pilo se,ludovalo se,a Rade nije gubio energiju.Bješe to vrijeme kada su Srbi znali kakvog Boga imaju,kakvog slavuja odgajise.Kakve Brene,kakve Cece i Jece,kakve Seke i doktori Igiji,Rade je bio simbol muzike i slavlja.
Taman kad stiže do svog hita ,,Čarobna žena" prekide ga zvono na njegovom mobilnom.Javlja se Rade i čuje glas:,,Gospodine Lackoviću,mislim da ćete ubrzo postati otac,Vaša žena kaže da bi voljela da dodjete."Znao je Rade koliko je sati,konačno će postati otac.I njemu nije bilo bitno da li će dobiti sina ili ćerku,i ta činjenica dokazuje njegovu veličinu i humanost.
Stiže Rade u bolnicu i banu u prvu sobu s lijeve strane.Dijete je bilo na krevetu.Rade ga uze u naručje i provjeri.Sin.Uskliknu Rade:,,Ti si moj sin!Bićeš poštovan skoro koliko i ja(nemoguće je dostići Radetove visine).U tom trenutku u sobu uđe gospođa Đoković,u strahu procijedi:,,Gospodine Rade,to je MOJ sin!",a Rade zagledan u sniježne planinske vrhove.Mudro odgovori:,,Što me neće spriječiti da budem njegov učitelj."
23 godine kasnije,na prasini podloge,ispade slika Rada Lackovića iz bijelog šortsa mladića koji u jednu ruku podizaše pehar,a drugom pokazivaše tri prsta.
Џони, да ниси ти у неком сродству са Радом? :))))
Kada se budem ženio uzimam doživotni kredit da mi na svabi svira Rade Laković! Hrana i piće gostima neće biti potrebni, dovoljno će im biti da slušaju taj anđeoski glas. Biće to najbolja svadba u njihovim malim životima.
Džoni ti si čovek kojeg je Rade poslao među ljude da nam pokaže put. Mismo tvoji sledbenici. Uživam u svakom karakteru ove teme.
Džordž Gordon Bajron- Rade
Tvoje tople oči, sveznanja pune,
Primitivizam gone, pale neverništva žbunje.
Pesma tvoja krotka što fanove ti vodi,
Anđeoskog glasa ka misli slobodi.
Tirani nas truju i svašta nam rade,
A samo krpe himen Plave Šeherezade.
Sa špricerom u jednoj a ražnjem u drugoj,
Ruke tvojih sledbenika čile su za boj.
Na usnama pesma dok idemo k'o sena,
Iz bezbroj grla ori se ta 'Čarobna žena'.
Legije tvoje mudre ne znaju za strah,
Od ljubomore za tobom ubio se Bah.
Kosa kao more tvoja se talasa,
Dok zlikovci padaju od snage tvog glasa.
Ruke kao lopate, radničke, poštene,
To svi dobro znaju da otrov si za žene.
Neznanje prezireš, plitkoumnost rušiš,
Zlobu za vrat hvataš, rukama je gušiš.
Sam Bog ga je poslao da čovečanstvo spasi,
Da sa ringišpila više ne ginu nam Vlasi.
Ti snago razuma, Prometeju novi,
uskoro će dobrih ljudi biti ostvareni snovi.
Merkelova ruši dok Obama pali,
A ne znaju zlikovci da su Radu na žulj stali.
Ne mogu ti ništa, osim da se sagnu,
Ta znaju i sami da neće da prevagnu.
Od Frankfurta do Kine i dalje ka Pelastu,
Armije tvojih fanova svakim danom rastu.
Sujeverje pada dok turbofolk bledi,
Snaga tvoje mudrosti mora da pobedi!
A u nas je snaga velika i bajna,
Ti na njenom čelu kao zvezda sjajna.
I stvori Bog čoveka, i snagu mu dade,
Srpsko ime veselo, nek' se zove- RADE!
Ostala mi je fiizika. 90 pitanja, 500 strana, užasno dosadno i teško gradivo. Padao sam je i u junskom i u julskom... Ispit mi je za 5 dana, ne mogah da učim, pa pustih redom: "Da ima ljubavi", "Čarobna ženo" i "Nedostupna". Dobih neverovatnu energiju, prelazim po tri strane u minutu, Rade je uz mene. Odoh sada, javiću vam se na sledećoj pauzi!