Prijava

Odem na čet i razapnem šator :)))

Hvala korleone :) Vidis ti kako moderator zna da te pocasti lepim recima :)

Prvo provjerim PVT, zatim stanje na profilu, i onda upadnem na chat i spamujem slikama dok ne smorim pošten narod...

prvo defka dana, pa svoj profil komentari, odgovori na komentare i tako to, pa posteri, pa forum.

Proverim dal su mi obrisane sve definicije... :)

Prvo pregledam forum.

Pa pregledaj bolje. Možda imaš neku poruku. Ja prvo kliknem na bukmarks pa ognjenpet pa onda sačekam da učita 9kb onda vidim jesam li popular onda jebem nanu (u sebi) svima sto mi dadoše minuse. Odo. laku noć

Pogledam svoj, odem na profil omiljenih autora i idem njihovim tragovima. To je jedini način da se ne smorim od budalaština koje su poslednjih mesec dana način pisanja, komentarisanja i "modovanja".
Na kraju zvirnem na forum. Obradujem se PVT-u. U poslednje vreme pratim definicije bivših Vukajlijaša (U. Vanja)

Otvaram jedno 6-7 tab-ova (PVT, definicije, čet, forum, autori, moj profil, itd) i onda polako se bacim na razgledanje. Takođe odem na profil omiljenih autora i čitam iste definicije po 50 puta, jer nema Bog zna koliko kvalitetnih u poslednje vreme.

Dignem noge na sto i stavim tastaturu i miša, nadomak ruke.

Prvo odem na profil svoje ljubavi, ako je objavila novu definicije sve lajkujem, dodam u omiljene, pošaljem PVT, i tako...

prvo nove definicije, pa onda posteri, po moj profil, pa cet... posle forum i PVT, poslednja rupa na svirali su najomiljenije danas.

1. Одем на чет
2. Прочитам ко је све банован
3. погледам има ли нових ктитора
4. Одем опет на чет
5. Одем на мој профил.
6. Погледам дефку дана
7. Погледам најомиљеније данас
8. Опет одем на чет.
9. Останем на чету и напишем неки дефку....

Odem na čet, otvorim novi tab, odem na forum, pogledam par tema na delu za igru, odigram par igara, pa ih onda obilazim, pogledam deo za sport, za kulturu, za muziku, sve vreme jednim okom na četu, onda čituckam defke autora koji su mi kul, pa onda čitam defke ostalih smrtnika, pa pogledam postere, pa tako u krug, naravno, uvek jednim okom na četu.

1.Pogledam svoj profil
2.Pogledam poslednje komente koje sam ostavljao na defke i odma odgovaram
3.To zna da potraje i da ne bude daljih tačaka ali...
4.Odem do spermerske ekipe i napisem koji sperm ili odigram koju igru
5.pregledam postere
6.Odem na čet i napišem da su zlatoguz i sos glavne baje...

i tako u krug...

Nekada sam prvo gledao defku dana, jer je prvo što otvorim. Zatim odem na svoj profil i pogledam nove komentare. Pa pogledam da li jeko odgovorio na moje komentare, i naškrabam još nešto. Pa na forum, pa onda pregledam postere, pa ako nemam ništa pametnije da radim, odem na čet... :)

Trenutak pre nego sto klinkem na uloguje se , razmisljam dal sam banovan...iiiiiii...........nisam.Eto ,to je prva stvar.A za ostale nisi ni pitao.

a u koju svrhu se radi ova anketa, i da li će učesnici dobiti po sendvič? ako ne dobijamo sendvič, onda neću da odgovaram...