U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
И шта би на крају? Једу ли говна или не? И зашто им храна смрди на говна?
Ја, рецимо, мирис рибе не могу да смислим, као ни јајета, аутоматски осетим мучнину.
Jedu kivle!
Akvarijumske ribice ne jedu govna, naravno. Jedu hranu koju im sipas, tu za koju kazes da smrdi na govna. Meni isto smrdi, ali ne na govna bas. Ribe "cistaci" ne jedu govna, vec drndaju stalno po dnu i tako pomazu da se govna svih riba koja su vec na dnu podignu i krenu da plivaju okolo u vodi, a onda ih usisa akvarijumski filter u kome ostanu, a voda se prociscava.
Kao sto mi ne volimo da jedemo govna, ne vole ni ribice :)
Osim, nedeljom uz kafu, naravno, tada je jedenje govana uobicajena stvar ;)
Бавио сам се акваристиком годинама кад сам био клинац, и то сам био баш ревностан. Храна заправо мирише на рибу и морске плодове, јер се од тога прави, а рибице не једу говна, премда воле каткад да га грицну и испљуну. :)
Што се тиче гована на дну које помену Да објасним, сећам се да сам својевремено правио усисивач за то у облику цеви на коју је прикачена цев за ваздух која убацује ваздух у ову прву цев, па мехурићи подижу воду заједно с говнима с дна, а на врху постоји филтер у виду сунђера на који пада та вода, отиче, а говна остају. Како сам био креативан кад сам био мали. А онда сам уписао англистику...
da objasnim, prijatno...
Koji je kurac ovo sa kiflom, to ne mogu da skontam otkad sam došao na Vukajliju?
Не знам да ли то има везе са култном кифлом коју је поменуо неки лик због неке приче о ктиторима, а коју сам ја овековечио истог дана у овој дефиницији,
али ћу ускоро почети да банујем за такве доскочице које немају везе са темом.
Osim, nedeljom uz kafu, naravno, tada je jedenje govana uobicajena stvar ;)
:D
Elem, riba ima neki specifičan - meni baš gadan miris.Ne znam za akvarijumske ribice, ali ove normalne strašno bazdišu. Mogu da jedem ribu jedino kad je lepo spremljena, da se ne oseća onaj riblji miris, kao kad uđeš u ribarnicu. Baš mi je bljak. Inače ribu volem.
Ја волим да једем говна. Волим да једем и рибе, јер рибе једу говна.
Волим рибљи смрад. Једем сардине прстима да би ми прсти смрдели цео дан на рибу.
ih dzimi neki lik u nekoj defki, znamo se majkumu. i moje defke o ktitorima su najjace, napisah oko 10 al pobrisase...
како би било моћно да је ову реченицу наставио овако:
Болес' ...
Кад смо код рибица, ево мојих јунака, два Оскара, искачу из овде и једу из руке, пар скалара, и још неке ситне рибе...
http://www.youtube.com/watch?v=F4DZY5SbfKM
Listići se ne osećaju na govna, ali ona džigerica u zrncima ima neki neprijatan miris. Mada moje ribice je vole, i ja sam srećan.
I ja sam imao akvarijum i zelju da imam sarene tropske ribice svih vrsta.Eh koja greska.Mesao sam japanke, skalare, gupike, borce, muljase....Masakr, brate.Onaj papak u radnji nije objasnio sta se i kako drzi vec je kurva zedna za profitom sve natrpao u kesicu.Jebo ga Idi Amin.
valjda onaj cistac muljator jede i govanca...
Da objasnim drago mi da si se setio oskara,htedoh da ga kupim.al devojka nece kad nam je lik iz pet shopa ispricao o kakvoj se nemani radi..lolo
hahahahhaha joj kakva win tema...
ja od ribljeg smrada najvolijem smrad jekoderm kreme, kad mazes tetovazu :)
a sad, bitno pitanje:
ako ribicama hrana smrdi na govna, na sta im onda smrde govna?
Аман чоче, не једе! Он риља по дну, али тражи храну, не једе говна, шта вам је :)
Понекад нека рибица узме уста, али испљуне назад.
То што је општенародно познато као "чистачи", "муљатори", и остали називи од којих се јежим су различите рибе, и свака има свој назив.
Код нас најчешће продају торокатуме и коридорасе, а од "оних за стакло", мислећи на алгаре, углавном се продају Плекостомуси и Анциструси.
Ja čekam jednu žutu moli da se okoti!:)
Јесу моли беше живоротке исто као гупике?