E ako je tako imam jedan lep recept za sendviče :)))
10 kriški starog hleba, margarin tipa "dobro jutro", salama, slanina, kobasica šta god ti padne pod ruku i krastavčići
Za fil ti treba dva jajeta i 200 g sira bilo kakvog. Ako je onaj mator sir a preslan nemoj soliti a ako je mlad staviš pola kašičice soli. Umutiš viljuškom to sve zajedno kao za pitu i gibanicu (ne sme da bude retko a ni pregusto). Namažeš margarinom kriške hleba ali malo deblje pa odozgo kašikom stavljaš fil i dobro ga rasporedi (nemoj da preteraš pa da ti ostane živo kad se ispeče) zatim odozgo ređaš listove salame, kolutove kobaje i komade slanine (da prekrije fil). Ređaš u ne podmazan pleh. To je važno jer kada se budu pekli, margarin će da se istopi i proći će kroz kriške tako da ti ne treba ulje. Staviš u srednji deo predhodno zagrejane rerne na najjače. Posle 15-ak minuta proveriš da li su porumeneli dole pa prebaciš gore na još 5 minuta. Kad ih izvadiš, iseckaš krastavčiće na kolutove i pospeš ih po sendvičima.
Drago mi je. :))) Imaš li ti neki recept?Uuuuu imam. Naletela sam na ovaj recept pre par meseci, pa od tad samo na taj način spremam piletinu, predobro je! :)
http://www.becook.com/sr/recept/piletina-na-orli-na%C4%8Din-i-tartar-sos.htm