Prijava

Одлазим. Доста ми је курчева за данас, заболео ме стомак.

Aj dajte zenama prostor, nismo deca.

Da li su, nekoj ženi koja je bliska vama, izašli čukljevi i kako to leči? Mojoj svekrvi pravi veliki problem a našla sam nešto na netu pa nisam sigurna u to. Trebaju mi saveti i iskustva vaših bližnjih ili komšinica. Pitanje je ozbiljno.

Da li su, nekoj ženi koja je bliska vama, izašli čukljevi i kako to leči? Mojoj svekrvi pravi veliki problem a našla sam nešto na netu pa nisam sigurna u to. Trebaju mi saveti i iskustva vaših bližnjih ili komšinica. Pitanje je ozbiljno.

Не.
Елем, каква тема! :)

Mene zanima cemu potreba za otvaranjem ovakve, posebne "zenske teme"? Jel mislite da ste diskriminisane na ostalim temama ili je to samo Sex i grad zaostavstina?

Jel mogu ja da učestvujem u temi, osećam se kao žensko , al' sam muško.

Na primer, ja obožavam da lakiram nokte bezbojnim lakom sa šljokicama, to mi je ono totalno strava.

Ovakva tema je potrebna da bi žene pisale o svemu što ne mogu na ostalim temama a da ih muškarci ne podjebaju. Naš kutak gde pričamo o ženskim stvarima gde muškarci mogu da budu isključivo SAMO posmatrači a ne i da učestvuju u diskusijama. Previše je muškaraca koji postuju na svim temama a žene su gurnute u stranu ili su neke omalovažavane. Ovde će se osećati sigurno i moći da pričaju o svemu a da ih niko ne zeza. Muškarci imaju sport i ostale muške teme a žene nemaju, zato je ova tema namenjena samo ženama.
Edit: Ne primamo one koje glume da su trandže i gejeve. Ako me razumeš.

Na ovaj forum ne dolaze dječki. Tu me možete naći pod imenom Sara J. Kuckamo se ! :coka: :coka:

Muškarci imaju sport

Zasto vi ne biste pisale na sportskim temama? Meni je cak jako cool da se devojka razume u fudbal, ili bilo koji drugi sport.

E,ali devojkama (nekim) nije kul da se razumeju u fudbal,nego više vole da pričaju o regeneratorima,knjigama,muškarcima i o tako tim stvarima..

Sad ozbiljno:šta je ,po vašem iskustvu,najbolje da se koristi tokom leta:
-oni stikovi
-antiperspiranti?

Ja lično koristim stik posle tuša,al' me strah da direkt na kožu pazuha stavljam dezodorans,nekako se plašim.

Fin vam je kutak.
Napravite samo membranu za ove kurčeve što lete okolo i savršeno.

Ja ne koristim stik, više dezodorans a i to retko (uglavnom kad idem kod nekoga u goste) jer imam mišljenje da veoma šteti i zapušava pore a i ne znojim se mnogo. Ne volim kada se neko naprska toliko da ne možeš da dišeš normalno. Diskretan miris je najbolji.

Pa,slažem se,ali se ja baš mnogo znojim.Doduše,pijem i mnogo vode,ali moram da se "uljudim" kad zađem u kancelariju.. :))

Nije da bazdim ko mladi drvoseča,ali me ipak to nervira..

ED:A pošto je moje čulo mirisa skoro pa nikakvo,stalno se pirkam jer ne osećam baš dobro mirise-bilo kakve. :(
Zato i biram neutralne-tipa :Nivea ili tako to,jer n'umem da izaberem ko svet..

Pretpostavljam da nosiš vlažne maramice kao rezervu za hitne slučajeve. :)))

Da...mukica :/
Ali skoro uvek trčim u toalet i pirkam se ispod pazuha po dva-tri puta u toku radnog vremena,hehehe
kao da imam neki OCP! :)

:prolazi, češe stomačinu, podriguje, diže značajno levu obrvu i izvinjava se na spemu:

:vata Šaza za uvo,tera ga u ćošak i daje mu da čita "Zašto je žena superiornija od muškarca u 100 lekcija" :

немојте користити стикове ни антиперспиранте, ако већ користите нешто, а реално морате, онда користите провидне дезодорансе, који немају много креме у себи.
мислим, ово важи и за мушкарце и жене :)
на пример, Фа дезодоранси су углавном такви, ружичасти је најбољи.
избегавајте дезодорансе са алуминијум хлохидратом, јер је изузетно канцероген и мене је умео да боли пазух од дезодоранса и стикова који га садрже. исто важи и за мушкарце и за жене, а више га има у мушким дезодорансима јер су они јачи, а то једињење без обзира на канцерогено дејство штити доста дуго.

зној у својој основи нема мирис, добија мирис када се помеша са бактеријама, прљавштином из ваздуха, када се ознојите преко прљаве коже. створе се ароматична једињења, која дезодоранс разбија, тако да дезодоранс делује и освежавајуће што се тиче мириса зноја чак и кад сте се већ ознојили и усмрдели. наравно, не сад три дана да се прскаш дезодорансом испод пазуха и по гардероби, то се некад и опере :)) него као неко инстант решење. антиперспиранти запушавају поре, дезодоранс не.
постоји и неки кристал, купује се у апотеци, кошта око 700-800 динара и траје годину дана при свакодневној употреби, нема никакав мирис, провидне је боје и делује на те бактерије испод пазуха. користи се тако што се покваси топлом водом и онда пређеш њиме преко коже. знојиш се, ал не ко свиња и не баџугаш.