Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ma duvaj ga, vi imate kutak na svakoj temi...svirate kurcu o fudbalu na pet trenutno aktivnih tema...vidiš da je vesna sjebala haljinicu? to je urgentno...
Treba zsena da ima kütak da sašme glupost da ne sziri okolo
tibore, sikter...
izvinjavam szto sam prekinuo diszkusija oko haljinitza
hahahaha evo ga ovaj bog
@kosmopolita
Ko si ti da govoriš nekome sikter? Ok, sikter nije baš psovka ali nije i ekvivalent "smaraš", znači nešto između.
Jel se to nekome dopušta da bude agresivan i uvredljiv prema drugim članovima a nekome ne??
Puszti gozpodin gvozsden gospođa nije voszpitano
Od pre neki dan je dozvoljeno i da se napiše "puši kurac". Tek nakon prijave na odgovarajućoj temi se autoru izdaje upozorenje.
ЖЕНЕ ПУШЕ КУРАЦ!
АГИЛНИ ОДОБРИЈО!
Gospodine Vaci, vi ste kulturan i uljudan čovek, iz jedne druge kulture od "sikter" kulture. Korišćenjem ove reči gospođa jasno pokazuje da je poreklom iz krajeva južno ne od Dunava nego čak i južno od Stalaća, a svi znamo kakva je (ne)kultura ljudi sa tih prostora.
u redu onda da poručim goszpođa koszmopolita da puši kuratz ili na mađarskom da szopne kakas
ahhahhahahahah
I ja isto, gospođa kosmopolita da puši kurac, ili na crnogorskom da puši kurac.
au gvozdenoviću, al te boli ono od onomad...
kakve nesuglasice vas dvoje imate?
Kosmpolita, ja sam bio na Kosovu 99, izgubio nogu kada smo stali na šiptarsku nagaznu minu u terencu. E, vidiš, to je bol, kad ti potkolenica visi na kolenu, držeći se za dve trake mesa. Banovi na vukajliji su kao ubod komarca nasuprot tome.
ma gvozdenoviću povređen ponos skoro na ovoj temi ...ujedao brucea negde pa doš'o ovde da sere...banovali ga, pa došla zmia da ga brani...ne pitaj, pezose.
sad napušava do mile volje, pustili ga.
dečija posla...
Колико је коштала поправка за теренца?
To dete te je branilo dole pre 13 godina da bi ti danas mogla da kenjaš po raznim forumima iz bezbednosti tvoje sobe.
Znala sam. Nova haljina, nijesam je nijednom obukla a mislim da ne postoji mogućnost da je zamijenim.