Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Ja samo da čestitam Tiboru na prolazu Vojvodine u jučerašnjem meču sa Turcima.

2. Ja rekoh za napušavanje šta imam, ali nisam za spem.

3. Vesnam, prodaj je kakvom midžetu.

4. vesnam, viskoza je skroz nezahvalna i out...lepa na oko loša za održavanje...kad dođeš u moje godine, kupovaćeš samo šta se ne pegla...

5. izvini, gvozdenoviću, sad videh post...gde dole?

6. Ako je tebi odbrana domovine i priča o tome na bilo kojoj temi, spem, onda ok, prestaću, ja sam u vojsci naučio da poštujem oficire i onda kada možda nisu u pravu. Stariji je stariji.

Terenac totalna šteta.

7. šta si bre ti meni branio koji kurac, dete?

8. moja gospođa noszi vskoszu kad ovako toplo brzo se uzsviždi miriše na émentaler sajt

9. Lijepa i na dodir i lijepo izgleda. Ne znam šta da radim. Mogu je obući, ali mi je skroz uska, ne svidja mi se tako. A nije ni jeftina baš, što je najgore. Fala Kosmo.

10. pa to, preskupa je sigurno...imaš po gradu ove radnjice " velebit", ja stalno kupujem u jednoj u jerkoviću...uglavnom turski, tanani pamuk, al se šije kod nas...džabe, a vrhunske stvari...

11. Voljela bih kad bih našla nedje jeftine haljinice ili suknje od tila, ali da ne budu monotone i da ne liče na vjenčanice. Baš ih slabo kod nas ima.

12. Kosmopolito, pa kad vojnik dobije ranu u ratu, on u stvari dobije ranu da bi ti mogla da nosiš haljinu kakvu hoćeš, i da radiš šta hoćeš, recimo jedeš musli ili pljeskavice, inače dođe neprijatelj, zapleni musli, skine haljinu, i uzme ti sve, ovcu, kravu, sve. Ali nama veteranima niko to ne priznaje, i mene malo grize, boli. Al u suštini, samo smo radili svoju dužnost, i ne treba smarati ljude s tim, šta bih, partizansku spomenicu i penziju do kraja života. A na oficire i starije se poserem, pogotovo kad nisu u pravu.

13. ma ima bre...u vojvode stepe, ispod saobraćajnog ima dobar butik, zmajteks se zove...uopšte nije skupo, a ima šta 'oćeš...

14. Kakva shizofrenija od teme, leleeee

15. valdemare, nervira me kad mi neko kaže da je za mene ratovao...kosovari prodali šiptarima zemlju i došli u moj kragujevac da kupe sebi radna mesta...zbog njih sam ja iz kg izbegla u bg...posle neko išao da ratuje za to već prodato i kao meni činio dobro, pazi kurca mu...

16. kad dođeš u moje godine, kupovaćeš samo šta se ne pegla...

Kosmo, volim te, udaj se za mene <3 Mwa!

Kosmopolito, pa kad vojnik dobije ranu u ratu, on u stvari dobije ranu da bi ti mogla da nosiš haljinu kakvu hoćeš, i da radiš šta hoćeš, recimo jedeš musli ili pljeskavice, inače dođe neprijatelj, zapleni musli, skine haljinu, i uzme ti sve, ovcu, kravu, sve. Ali nama veteranima niko to ne priznaje, i mene malo grize, boli. Al u suštini, samo smo radili svoju dužnost, i ne treba smarati ljude s tim, šta bih, partizansku spomenicu i penziju do kraja života. A na oficire i starije se poserem, pogotovo kad nisu u pravu.

Ovaj Valdo je živi mudrac, aferim! :)

17. Ovaj Valdo je živi mudrac, aferim! :)

Hahaha, samo bi trebalo da vidiš kakve gluposti radim uživo :)
    Kosmo, ti ako bi prodala svoj stan Portorikancu usred Kragujevca, ti ne bi bila izdajnica koja je Srbiju prodala Portorikancima, već fizičko lice koje je prodalo stan drugom fizičkom licu. Jedno je vlasništvo nad nekretninama, drugo državni suverenitet, to ne treba mešati, a baš svi vole to da rade, ne znam zašto. Još mogu da se kladim, kad bi Portorikanci krenuli da terorišu po Kragujevcu, prodala bi ti stan za dobre pare i izbegla u Bg. Čekaj... Pa ti si to i uradila? Samo što te nisu isterali Portorikanci :)

18. valdo, svaka ti je zlatna...samo još da nađem portorikanca da mu prodam ono u kg.
    i da bude narko diler, da mu zapelo baš za onu moju sirotinju, da ponudi gomilu para...

gogo, srećo, pristajem...

19. On Topic:
    @ vesnam - Jedino sto mozes da pokusas je da je ponovo operes i onako mokru razvuces.
    Navuci na naslon od stolice, dasku za peglanje, tako nesto, i ostavi da se susi pa pre nego sto se potpuno osusi raspeglaj (peglom pritiskas u pravcu u kom hoces da razvuces).

Ova procedura je spasla nekoliko haljina i dzempera, mada je uglavom bila vuna i pamuk, ne secam se da li je bilo neceg od viskoze.

Of topic:
    Mora se priznati, hispanci su uvek bili lakse prihvaćeni od muslimana.

20. e da...i posle da u bg kukam kako su mi portorikanci uzeli kg, kako moram sad da plaćam struju i kako treba da dobijam duplu platu ovde, zato što sam iz kg...

ne znam, raven, jel mže tvoj recept za viskozu, ja sam razumela da je već sjebala visokom temperaturu...upropastiće je peglom?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.