Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Je l' ja tripujem ili su većina vukajlijašica crvenokose?

2. ne pitaj, kizo...da znaš kakvo je to opterećenje...

3. kizo, za kosu je spektar mnogo kompleksniji..nažalost.
    uh, to ti je sjajno, najbolje kad tako nađeš nekog provjerenog (još je i cijena vrh), ja dok se ne skućim negdje za stalno neću vala ni tražit.
    a što da ne, eksperimentišeš malo, samo da nemaš jak pigment, pa da se poslije teško vratit..

4. Šta branje jagoda i kupina učini sa očima, to je čudo.

5. vidro, meni moj mikeli može da prefarba i vrati boju kako oćeš...imali smo problem u početku jer neće ništa da mi naplati. drugari smo i tako to.
    posle postigli dogovor da mi sredi kosu, a ja njega posle vodim u kafanu. plaćam mu pelinkovcima.

a putujem do njega skoro ceo sat...

6. pa dobro, na kraju krajeva te izađe k'o da si otišla u neki obližnji salon.. :D
    a koju boju koristiš?

7. plavo, sestro...sa crnom i crvenom delujem bolesno. svetla koža, svetle oči. ne ide.

8. i ja ću jednog dana plavo, čim me prođe ova crvena faza, vraćam se u prirodnu :)

9. pa to, zašto forsirati neprirodno? samo naglasiš tvoju boju...priroda ima razlog što je to tako uklopila.

10. Mala Vidra
    i ja ću jednog dana plavo, čim me prođe ova crvena faza, vraćam se u prirodnu :)

To sam i ja govorila... I nakon puuuuno godina uradila... Izdržala nešto kratko i opet crvena.

VANS JU GOU RED JU NEVR KAM BEK!

11. VANS JU GOU RED JU NEVR KAM BEK!

a šta znam kakve me bube mogu u'vatit', možda se i u crno ofarbam :D

12. Ђе 'ш бо у црно, шта је зглаве?

13. zglOve
    zajebavam se :D

14. Pre bih bila ćelava nego crna...pa dobro, skoro da sam ćelava.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.