Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Ne visoka temperatura, ali dosta pare.

A uvek moze i da je pokloni sestricini. :)

2. Mogu li i kako koristiti svjezu aloe veru za ciscenje lica?

3. Može. Na to se alergija odmah pokaže, pa ćeš prestati ako je alarmantno stanje.

Zašto je ova tema neka vrsta Bravo, ali za bolesti i telesne nedostatke? Da li samo zato što su žene vidarice od pamtiveka, sakupljaju biljke, mažu se, leče sebe i druge...

I pročitam ovo: "Ženina primarna preokupacija je negovanje. Ona može da neguje telo, dušu, čitavu zajednicu. A, kada nema šta da neguje ona na neki način gubi smisao svog postojanja." Pa aw.

4. Ja sam naucio kako se pali masina za pranje i susenja vesa. A jeste vi sta naucile, umijete li traktor da vozite, jeste li ikad guzile, tusirale se istovremeno sa crncem u zajednicku tus kabinu?

5. Neki filozof je davno rekao: "Ne znam dje da svrstam zene, da l medju ljude ili zivotinje, zbog (radi) njihove naravi."

Zene - stari filozofi 0:1

6. umijete li traktor da vozite

Da.

7. Da.

Koji, onaj na onu igricu farma s Fejsbuka ahaha.

Mesja - zene ∞ : 0

8. Stvarno. Zašto mi ne veruješ?

9. Vjerujem ti, samo ne znam sto se falis, ka da je to sto umijes da vozis traktor nesto posebno...

10. Ne falim se, nije ovo tema za faljenje, nego ti pitao, ja odgovorila. Samo to.Kao da je to neka mudrost voziti traktor...doduše samo do šume. Posle kada treba da se nakači čekrk za drva i da se siđe dole, to već ne smem.

11. Cepate li drva i koliko ste najvise metara samostalno iscepale?

12. AHAHHAHAHAHAHHAHAAAA.
    Jelda da ti je sad super?

13. razumem te u potpunosti...meni su trebale godine da nađem farbu u koju sam sigurna...mada crveno jok, izgledala bih zastrašujuće.

14. joj, farbam se sutra, a u prokletom novom sadu ne mogu da nađem normalnu bakarno crvenu farbu, sve nešto narandžastasto il' precrveno. muke. :(

15. ma joj.. ja volim onu neku narandžastu koja se presijava na crveno, doduše, mogla bih je postići ako kupim 2 lorealove farbe, a s obzirom na to da jedna košta hiljadu dinara, šipak. bila je neka garnierova, fenomenalna, i povukli iz upotrebe, tačno sam oplakala...

16. ja našla sebi frizera pre 6 godina i sad mi on naruči iz italije...700 kinti tuba(cena za njegov salon) i ima da se farbam 5 puta. tuba od pola kila....

mada me sad kopka da probam onu konjak boju, moraću da vidim s njim...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.