Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Zato ja furam klasični stil, ne volem ove štikle sa još platformom ispod dela sa prstima, preterano mi to nekako.

2. Ali,smorena,kako noge izgledaju u njima... :)
    Naravno da ih ne furaš svakodnevno,al' kad bi ti tako pasovao neki "holivudski" izlazak-'el ne bi volela take zavodnice na nogama? :))

3. I posle da kuka kako je noge bole, kako ovo, kako ono...

4. Za jednu šetnju po crvenom tepihu možda. :)

5. Za setnju u holivudu po crvenom tepihu i ja bih se natako na stikle!!

Ovo je zvucalo pederski, je l' da?

6. Samo zbog toga što si muško a priznao da hoćeš da šetaš po crvenom tepihu. Muškarci ne treba da govore o tome. :)

7. Jok,samo ti se čini Sale :))))

8. Samo zbog toga što si muško a priznao da hoćeš da šetaš po crvenom tepihu. Muškarci ne treba da govore o tome. :)

Hej, ocu i ja da budem poznat i da me svaka zenska zeli!!
    Sta znas mozda jednom i doguram do crvenog tepiha B)

Jok,samo ti se čini Sale :))))

Znaci jeste :/

9. Sad sam se sva raspekmezila uz ovu pesmu..neam pojma zašto-nit' je moj stil,nit' volem ovu preCednikovicu.. :)

http://www.youtube.com/watch?v=Me7wlASiKUg&ob=av2e

Šalim se,bre,Sale-uživaj u životu! Šta god te čini srećnim :)))

10. Šalim se,bre,Sale-uživaj u životu! Šta god te čini srećnim :)))

Ne cini me bas srecnim hodanje u stiklama :P

11. Pa ko je na to mislio? :))
    Mislila sam na to da te boli dupe šta ko misli i kakav je njihov sud,ma šta da radiš :))

P.S. Dobra defka :)

12. To bre Gogo :)
    Ja znam da sam bolji od tih sto me mrze :)

P.S. Hvala :)

13. Данас сам посло швецу у женски кутак, јер сендвичи неће сами да се направе.

14. Hm, čini mo se da ovo odgovara trenutnoj temi. :)

http://vukajlija.com/zulj/376005

15. Данас сам посло швецу у женски кутак, јер сендвичи неће сами да е направе.

хахахахахахаха, зашто једеш сендвиће, НИЈЕ ЗДРАВО

16. A mogao bi i sam da se pošalješ na muški kutak jer umete samo tako da se "pokopavate" ovde svojim šovinjarskim izjavama :)P

17. Данас сам посло швецу у женски кутак, јер сендвичи неће сами да е направе.

Hm, hm, a ti pošto si muško, i puno pametniji od nas cipelama zaluđenih, pohotnih žena, ne bi trebalo da se brineš ako nema žemske da ti napravi sendviče. Muška genijalnost daće ti ideju kako da napraviš aparat koji pravi sendviče, ne? Pošto si pametno muško, ne bi trebalo da ti bude neki problem. ;)

18. Sale se šuri u plinaru opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

19. Hahahaha
    Znaci znao sam da ce Elek nesto ovako reci :D
    Ne surim se brate Elek!

20. Evo ga i ovaj. Ijao, Gogo, šta ćemo sa ovim muškarcovima? Samo bi da se heftaju na našu temu. ;P Šta, je l' i tebi treba sendvič ili nešto da se opegla, da se veže kravata, zavežu pertle (ima i tih slučajeva)? :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.