Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Samo sam čekala da i ovaj elektro zabode nos ovde! :)P

2. Шалим се ја мало, воли Шомара жене и њихове полне органе више него сендвича да једе!

3. Ne znam da ostavim prazno jer sam glupo žensko, a vi zamislite da jesam.

4. Шалим се ја мало, воли Шомара жене и њихове полне органе више него сендвича да једе!

Ako, ako, to znači da si zdrav. Niko normalan ne bi sendviče ždrapao kao lud. Moraš da jedeš kuvano, da nam budeš zdrav i prav. E, sad sam zvučala kao tipično žensko. :)

5. Musaka na Vučicin način. :)
    1. Skuvaš u većoj šerpi celu kesicu makarona. Kada omeknu, ostaviš da odstoje.
    2. Iseckati malu glavicu crnog luka ili pola velikog, u velikom tiganju luk propržiti kratko na vrelom ulju, u to dodati pola kg mlevenog mesa i pržiti 15-20 minuta, ako je suvo dodavati ulja po potrebi , pred kraj dodati začina C i pržiti još malo. Probaš, a ako nije dovoljno slano, dosoliš.
    3. Prebaciš mleveno meso u dubok tanjir i u istom tiganju propržiš ravnu kašiku brašna, dodaš pola šolje tomatela i iseckan jedan paradajz, iseckan jedan čenj belog luka i malo boisiljka i so. Mešaš dok paradajz ne omekne. U taj sos umešaš mleveno meso.
    4. Zamastiš dublji pleh uljem, zatim poređaš jedan red makarona pa odozgo mleveno meso dobro rasporediš i onda ostatak makarona rasporediš preko mlevenog mesa. Narendaš obilno kačkavalja preko i ubaciš u prethodno zagrejanoj rerni na maksimum. Pleh mora da bude što bliže gornjem delu pećnice da bi se lepo zapeklo.
    Prijatno. :))

6. Koliko ulja ti trpaš, više nego u Zmajevom kombajnu?! Oćeš da pocrkamo od začepljena krvnih sudova!

7. Imao bih par zamerki ali nema veze :) Mozda i gresim :)

8. Upravo to elek,,

ako je suvo dodavati ulja po potrebi

Koliko znam dinsta se na vodi ne na ulju :) Stavila si previse ulja...
    Ako je suvo dodaje se vode za dinstanje..

9. Meso ce samo da pusti masnocu (ulje) tokom dinstanja tako da je dovoljna samo voda :)

10. Ајмо, жене, дајте нешто да се једе. :)

11. Jedu mi se lazanje. :)

12. Ја зам гладам много :)

13. Ne može nedeljni ručak da prođe bez piletine, molim lepo...

14. Много сам гладан, реагујте

15. Idite u kafanu,pa jedite!Ovde se priča o mušketini ,kolačima (za nas) klopi(za nas) cipelama,PMS-u i takvim nefudbalskim stvarima.
    Ništa vama interesantno

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.