U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Samo sam čekala da i ovaj elektro zabode nos ovde! :)P
Шалим се ја мало, воли Шомара жене и њихове полне органе више него сендвича да једе!
Ne znam da ostavim prazno jer sam glupo žensko, a vi zamislite da jesam.
Ako, ako, to znači da si zdrav. Niko normalan ne bi sendviče ždrapao kao lud. Moraš da jedeš kuvano, da nam budeš zdrav i prav. E, sad sam zvučala kao tipično žensko. :)
Okej
Musaka na Vučicin način. :)
1. Skuvaš u većoj šerpi celu kesicu makarona. Kada omeknu, ostaviš da odstoje.
2. Iseckati malu glavicu crnog luka ili pola velikog, u velikom tiganju luk propržiti kratko na vrelom ulju, u to dodati pola kg mlevenog mesa i pržiti 15-20 minuta, ako je suvo dodavati ulja po potrebi , pred kraj dodati začina C i pržiti još malo. Probaš, a ako nije dovoljno slano, dosoliš.
3. Prebaciš mleveno meso u dubok tanjir i u istom tiganju propržiš ravnu kašiku brašna, dodaš pola šolje tomatela i iseckan jedan paradajz, iseckan jedan čenj belog luka i malo boisiljka i so. Mešaš dok paradajz ne omekne. U taj sos umešaš mleveno meso.
4. Zamastiš dublji pleh uljem, zatim poređaš jedan red makarona pa odozgo mleveno meso dobro rasporediš i onda ostatak makarona rasporediš preko mlevenog mesa. Narendaš obilno kačkavalja preko i ubaciš u prethodno zagrejanoj rerni na maksimum. Pleh mora da bude što bliže gornjem delu pećnice da bi se lepo zapeklo.
Prijatno. :))
Koliko ulja ti trpaš, više nego u Zmajevom kombajnu?! Oćeš da pocrkamo od začepljena krvnih sudova!
Imao bih par zamerki ali nema veze :) Mozda i gresim :)
http://users.skynet.be/chrisrenson-makemovies/cook5.jpg
Muško na Van Gogin način...ako nije dobar. :)
Upravo to elek,,
Koliko znam dinsta se na vodi ne na ulju :) Stavila si previse ulja...
Ako je suvo dodaje se vode za dinstanje..
Poslušajte školovanog kuvara! :))
http://www.kidopo.com/wp-content/uploads/2011/05/cook.jpg
Meso ce samo da pusti masnocu (ulje) tokom dinstanja tako da je dovoljna samo voda :)
Kažem ja... :))
Ајмо, жене, дајте нешто да се једе. :)
Jedu mi se lazanje. :)
Ја зам гладам много :)
Ja sam jeo.
Ne može nedeljni ručak da prođe bez piletine, molim lepo...
Много сам гладан, реагујте
Idite u kafanu,pa jedite!Ovde se priča o mušketini ,kolačima (za nas) klopi(za nas) cipelama,PMS-u i takvim nefudbalskim stvarima.
Ništa vama interesantno