Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Ma jok, krema za muškarce je krema za žene al 4 puta skuplja i na etiketi piše ZA MUŠKARCE. Seru ko foke.

2. OK.
    TSS, ti si već u toku.
    Ne razumem se u podočnjake.

3. Meni preostaje da se uputim u problematiku i potom odgajim iste.
    ;)

4. Na ovoj temi ima više muškaraca nego žena.
    Ovo uopšte nije prirodno. :)

5. @
    (\_. - .
    ./\......'.

6. Mrš u muško ćoše! Sram te bilo Remac!! Iš!
    Ludog li čoveka sa još luđom pameću!
    Dame, terajte muške sa naše teme, ukaljaše je!
    Vidiš Cakana da neki nisu normalni. Cccc. Sve to treba spakovati i poslati na goli otok. Nćemo da diramo kavaljere a ovakve kao što su Remac, treba terati!

7. Što reče Tadić sinoć - NE NASEDAJTE NA PROVOKACIJE!

8. Ja ne bih nasedala na provokacije i ignorisala bih ovo, da nisam uvela pravilo da muškarci ne smeju ovde da provire. Mislim, mogu da čitaju a ne i da učestvuju i provociraju u temi. Razumeš? Samo ako si kavaljer i poštuješ ženske možeš učestvovati u temi a retki su takvi. Molim lepo.

9. Ja sam đentlmen. Budite i vi dame pa mi pomozite u odabiru kreme za protiv podočnjaka.

10. Tss možda zvuči čudno i smešno ali manekenke za podočnjake koriste kremu za hemoroide. Kažu da pomaže i da se podočnjaci brzo povlače.

11. Stavljaju se isto i kesice od kamilice ili nane, ne znam tačno.

12. Ti to imaš nešto protiv hemoroida? :))

13. Imam. Kremu za hidrataciju, Loreal....

14. Момци, јесте ви шимејл кад се стално појављујете на женској теми? лол

15. Zar moramo biti šimejl da uljudno konverziramo na žemskoj temi?

16. Ма не, него брате, много сте нешто овде. лоло

17. Priznejte da su vas oduvek ineresovale ženske stvari. Šminka, kozmetika, depilacija i sl.
    Pa moj rodjeni brat se lozi na lak za nokte. Jednom mu ja nalakirala i on zaboravio da skine i otišao tako na trening. :)

18. Cakana!
    Priznejte da su vas oduvek ineresovale ženske stvari.

Priznajemo, narocito reproduktivni organi lolo.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.