Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Priznajemo, narocito reproduktivni organi lolo.

+500

I kreme za podočnjake. Da se ne zaboravi.

2. :P
    Zna se na šta sam mislila.

3. Pa moj rodjeni brat se lozi na lak za nokte. Jednom mu ja nalakirala i on zaboravio da skine i otišao tako na trening. :)

+1, мој на маскару.

4. Pa moj rodjeni brat se lozi na lak za nokte. Jednom mu ja nalakirala i on zaboravio da skine i otišao tako na trening. :)

Фала богу мој је нормалан што се тиче тога :)

5. I kad smo bili deca uvek su mu suknje bolje stajale nego meni. Priznajem bila sam ljubomorna. :)

6. Pa moj rodjeni brat se lozi na lak za nokte. Jednom mu ja nalakirala i on zaboravio da skine i otišao tako na trening. :)

Isto tako se igrao s tetkom kad sam bio mali, posle me ćale prozivao da nemam pišu.

7. jel neka zena probala najnoviju loreal maskaru arhitekt nesto? srebrna. lozim se na dizajn, al ne znam da nije sranjo, a u liliju nemaju testere za nju, gospode! deluje fino..

8. Ne znam, ja nisam. Koristim onu meybelline zutu, i ne eksperimentišem dok neko drugi ne proveri.:)

9. Trltrltrl, mislis na Loreal? Sranje, moja Mia koristila.

10. Meni je Max faktor, ona 2000 kalorija, zakon već godinama! Ne menjam.

11. da da, pufnice, na loreal ovu najnoviju. sranje, a? hvala, curke :*

12. Pa moj rodjeni brat se lozi na lak za nokte. Jednom mu ja nalakirala i on zaboravio da skine i otišao tako na trening. :)

Meni je keva kao klinji namazala palac da desnoj ruci jarkim crvenim lakom, kao fora ''da isproba''. Posle me je ložila da to ne može da se skine, pa sam plakao i pokušao da skinem na česmi u kuhinji, i ona je naravno vrisnula u smeh. Kreten.

13. Форе кева те троловала, ју мад ?

14. Женски кутњак

Оно што жена држи у руци након мале породичне препирке.

15. Uf što je nekad f*ckin' teško da si žensko!
    Ozbiljno.

16. Gogo, neki poseban razlog ili...?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.