Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nema da se cijepa, na ovu skupoću.
nisam bila odavno, obe su teme, vidim novina..pa da se upisem..i zapade mi za oko broj strana na zenskoj u odnosu na musku hehehehe:D
Ovde ima više žena :D
Ahahaha mora biti:)
Žene, perete li veš lukšijom?
Bruse, jebote, ja nisam znala da se fišbajn vatevar zove žica za brus, a ti znaš.... Koji si ti brus!
жене, шта више волите: нов ауто, половњак или сте габори?
Jebemuždraku da vas pitam nešto. Ova moja malo-malo depilira noge i bikini zonu, da ne kažem šta bezobraznije mada akoćemo bikini je proizvod 20. veka a ta zona postoji.... ali da ne skrećem sa poente. Elem, tandrče sa onom mašinicom Rowenta, 240 W bokte, po sat, nekad i više, raskući me sve podavah za račune za struju, kad se setim toliko mi struje nije odlazilo za zaljevanje komplet ukolčenog paradajza crevom na hidrofor. Iskreno, radujem se zimi, svanuće mi... Jel i vi raskućavate ovako svoja domaćinstva?
Ne daj joj da gleda Seks i grad.
jebote lukšo, vido sam slike, nisi oženio međeda bokca mu...
Јес', а кад ти по 3 сата кува нешто на шпорету који троши 10 киловата, тад је добра? Издржи, немо' да циганишеш. :)
Lako se vama zajebavati :-(
нема потребе за трошењем електричне енергије, наше старамајке када су се уређивале за наше праоце послуживале су се народном мудрошћу оваплоћеној у умећу шурења свиње, значи проспе се слама па се легне и опет одозго слама, мало жара са огњишта и жличица вегете и готово, можда се питате а шта је са опекотинама и нећете бити у праву, наше старамајке су биле жилаве, рађале по десеторо деце у ратним стањима
напредак технике омогућио је коришћење бренера који такође штеди енергију јер плин није скуп, а за баш баш сиротињу постоје и они плинићи за кафу за грађевинске раднике
Лукшо, не знам како је у Португалу, ал могу ти помогнем ако су стара аналогна бројила, дубацимо неки магнет па то мало да регулишемо. :)
luks, jeftinije te izađe da dođe na račun za struju, nego brijače da plaćaš.
Hahahahahahahahahhahahahahhaahaahah. Luksov post. :'D Umiranje. Omg. Ne želim da odrastem, problemi odraslih su tako urnebesni. Ne želim. Ahahahahahahahahha.
A kakvi su tvoji problemi, Nebitna? :)
Ma daj, smešno je. Stvarno sam se naglas smejala. Bez zlonamernosti. :)
Vidiš da se čovek ne može struje naplaćati, nije mu smešno :)
Ja sam se prema sisama uveko odnosio s ljubavlju i poštovanjem. I prema grudima sam se tako odnosio. Imam tu oralnu fiksaciju, priznajem...