Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. A zove se fišbajn jer je nekad za ojačanje korseta i tome sličnog korišćena kost od kita, iako tehnički niti je u pitanju bila kost niti je kit riba. Srećom, to je sve manje bitno, bitno je da ni ova tema ne može bez kita.

2. Ljudi se smeju a što ja moram puštati Džekija u avliju kad god vozilo elektrodistribucije prođe kraj kuće to ništa...

3. Ima l' tamo jeftinije struje?
    Vosak?

4. Ja sa strujom i svojom ženom problema nemam. Ona redovno ide u crkvu i ostane zadnja posle liturgije i ode i pokupi ono svijeća što je ostalo i za žive i za mrtve, i donese kući. Onda to uzmemo i otopimo u ibriku za kavu, koji više i ne koristimo za kavu nego za topljenje voska, i odložimo vatru i istopimo vosak. Onda uzmemo peruške od kuruza koje ja sačuvam od žetve u posebnom cekeru za peruške i ostale ratarske proizvode za ličnu higijenu, i pospemo vosak po rutavim komadima kože, ozgo stavimo perušku, i kad ja trgnem, dlake ostaju na peruški, a moja žena skiči jedno pet minuta, ali onda možemo ići na njivu da kupimo sijeno, a ona komotno ide u odgovarajućem autfitu za sunčanje i ne stidi se ostalih komšinica.

5. Glavni, e to je zamene ekološki svesna žena i ovako zakuće.

6. Glavni nam šalje subliminalnu poruku da katkad navošti ženu!1

7. Još mi je i muško dijete podarila, a primjetio sam da kad mi popuši ne guta, nego kradom, dok ja ne gledam, pljune u ruke pa maže međunožje, ne bi li se još koje zakačilo.

8. Glavni nam šalje subliminalnu poruku da katkad navošti ženu!1

MA JOK. JA KAD JEBEM DLAKE SAME OTPADAJU.

9. hm..vosak...dlake otpadaju...pa ti s' ko depilator leb te jebo :)

10. Kakav vosak, sad je šećerna pasta hit :)

11. pusti hit, vosak mu se naso pri ruci, znas kako kaze nas narod, da se ne baci :)

12. Roventa je gomno, oljušti i kožu do kosti, mater joj sa skotom! Zato i troši ko električna stolica!
    Stara, ali fantastična spravica je Filipsov satinel, bude svaka zona glatka ko kuvano jaje! :D

13. ja sam saznao neke stvari o zenama.rekla mi koleginica sa faksa da depilator depilira,a epilator epilira.sunce ti jebem,ja mislio to jedno te isto.

14. Još mi je i muško dijete podarila, a primjetio sam da kad mi popuši ne guta, nego kradom, dok ja ne gledam, pljune u ruke pa maže međunožje, ne bi li se još koje zakačilo.

Brate.

15. a sam saznao neke stvari o zenama.rekla mi koleginica sa faksa da depilator depilira,a epilator epilira.sunce ti jebem,ja mislio to jedno te isto.

Depilacijom se odstranjuje površinski sloj dlačice (bez korena). To su brijanje žiletom i kreme.
    Kod epilacije se dlačice odstranjuju zajedno s korenom. Postupak je dugotrajniji, a bome bolniji.

16. Sanitarni čvor
    ja sam saznao neke stvari o zenama.rekla mi koleginica sa faksa da depilator depilira,a epilator epilira.sunce ti jebem,ja mislio to jedno te isto.

ja i dan-danas mislim da je to isto

17. Епилатор користе падавичарке!1

18. Roventa je gomno, oljušti i kožu do kosti, mater joj sa skotom! Zato i troši ko električna stolica!

Strujomer se okreće k'o vlaški ringišpil, ršćem bromazepane mesto tiktak bombona.

http://www.smh.com.au/ffximage/2008/03/24/baghdad_narrowweb__300x440,2.jpg

19. Depilacijom se odstranjuje površinski sloj dlačice (bez korena). To su brijanje žiletom i kreme.
    Kod epilacije se dlačice odstranjuju zajedno s korenom. Postupak je dugotrajniji, a bome bolniji.

e,ovo je vec gotivno znati.da ispadnem smeksi.ovo-ono,poznajem zene.to samo pred zenama,da me neko od raje ne ispresavija.mrs pedercino.

20. Strujomer se okreće k'o vlaški ringišpil

Cenim da isto vrti k'o kad uključiš TA peć da se puni.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.