Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Zenski kutak, a sve muskarci na temi...

2. Roventa je gomno, oljušti i kožu do kosti, mater joj sa skotom!

Znači i mrša se od nje, pa dobro, onda nije strašnololo

3. Evo da se javim sa ozbiljnim pitanjem, ne zezam se. Imam crne dlake po nosu, kako ih počupam, iskoče mi gadne bubuljice pa izgleda još gore. Šta da radim? Žene, pomagajte. Da ih brijem? Da ne ojačaju od brijanja? I još mi zvuči apsurdno: čovek koji brije svoj nos, mislim...

4. Valdo, pinceta i na čupanje. Da se sluzokoža ne bi upalila, srdačno preporučujem Oksigen-aktivni kiseonik u spreju. Tu nema da omane. Nema crvenila ili bubuljica ni na mnogo osetljivijim područjima posle tretmana, ako me razumeš.
    Dakle, Oksigen je keva za protivu iritacija. Btw, odličan je za dezinfekciju bilo kakvih povreda, od ogrebotina do otvorenih rana. Ako boli grlo-on se upotrebi. Za osveženje kože lica-odličan je.
    Odmah posle čupanja uzmi sprej, špricni u nos i udahni. Nije baš senzacionalnog mirisa (to mu je jedina mana), ali neka žrtva mora da postoji :)

Ja imam ovakav:

http://www.dodaj.rs/f/3j/G/bVyl0rE/img0012.jpg

5. Ma ne, to se normalno iseče, nego na samom nosu, na koži, odozgo...

6. cekaj malo, ovo se sprica po upaljenom mestu ili ga turas u nos?

7. Gogo, ja sam koristila aktivni kiseonik za sve i svašta i radilo je. Sada sam ga batalila kada mi je nekoliko apotekara potvrdilo istu priču, a to je da aktivni kiseonik kao hemijska supstanca uopšte ne postoji i da je to ustvari jedna najobičnija razblažena kiselina i to vrlo nepoznatog sastava.

...ovde mnogi brišu svoje postove. Čudne se stvari dešavaju.

8. Nato, mislim da je to neka vrsta razblažene sirćetne kiseline, čini mi se da sam tako pročitala; ja ga koristim često, za najrazličitije stvari do sad nije bilo nuspojava. Ali za bikini zonu posle depilacije je majka Janja! :)

Valdo, spolja, gde se iritacija pojavi-tamo špricneš.

Babo, ako je herpes ili neki zapaljenski proces u nozdrvama-špricneš u nos i udahneš. Ja tako zbog sinusa uradim nekad.

Evo i nekog teksta koji sam našla:
    http://www.oceni.rs/lepota_i_velnes/zdravlje/genomx-oksigen-aktivni-kiseonik/

9. Pff. Nemam šta da obučem! Sve mi dojadilo, grrr.

10. Napravi neku ludu kombinaciju svega što ti je dosadilo. :)
    Samo se potrudi da ne izgledaš k'o papagaj. :D

11. Ha! Ima da izgledam kao da su me iz ustanove pustili na odmor, hahaa :)

12. zene su dosadne.

13. zavisi iz koje perspektive ih posmatraš u oči :)

14. ovo, kad pricaju samo.

15. Ajde celte, ne davi gugutke. "Žene dosadne"? Hahahaha!

16. Ma Valdu rastu NA nosu, ne u nosu. chupaj, brate, de ces bre da brijes nos, jesi poludo?
    ima oni senzitivni losioni posle brijanja, otkad to koristim, manje mi se pali brada...

17. Aha, mislila sam da su U, a ne NA...
    Pa, epilacija....

18. BLOOD MAKES THE BEST LUBE

Zato jebi u dvojku samo kad joj prorade šuljevi.