'vako. upadam s'oftopikom tako da nastavite đe ste stali, kod autora 22.
nije mi jasno, šta vam jebeno nije jasno iz prvog posta??
прочитајте аутору изнад последњу дефиницију и дајте мало детаљније мишљење о њој.
dakle DETALJNIJE!
ne odgovori tipa, dobra defka plus, samo da bi neko vama pogledao defku i dao plus. Nemoj da ste cigani jebem mu mater. ako već oćete da se igrate, igrajte se kako treba, tema je odlična ali je upropaštavate retardiranim odgovorima.
dodaj na to da se vrti 10tak autora non stop. imate li obraza bre?!?!
a u kurac.
Није лоша, требала би имати више гласова него што има.
Сад, море бит' да је до тога што сам мало п'јан тренутно, ал' чини ми се да ти је прва реченица недовршена...
ЕДИТ: Седплас, нисам те послушао јер ми је било мрско читати постове. Говорио сам за твоју дефиницију, не од тог горе.
Фацафацаа, описао си превише обичну и уобичајену појаву која није имала потенцијал да буде бог зна колико занимљива, и придодао јој превише пажње. Али, добро написано и дао сам плус, још раније.
Vita, super ideja, defka je odlična, a bila bi još bolja da si malo razradio samu definiciju ( što inače ni meni ne ide ). Primeri su super i dosta vade prosek. :)
Johny dobra je definicija, bas za plusa...
Moram da odgovorim autoru Sos:
Hvala hvala, jedan od najboljih komplimenata sto sam dobio ovdje. Pozdravi cimere
Da bacim i tebe u pratnju Remac jer pišeš dobro a i ovih dana ću te isčitati, onako uz jutarnju neku kafu, a da pratim nove kada izbaciš.
Što se zadnje defke tiče odlično definisano to pitanje "inače"....baš kako treba.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Odlična je. Zamislio sam lilu kako čupa kabl od dalekovoda da restartuje komp. :)
Ko indžiler da je pisao, i to iz Niša. ;))
Šalim se, maco, dobra ti je, volim kad se tako ukombinuju miško i elektronika. ;)))
Келт - плусирао, добра дефка.
Čim sam video naziv, svidela mi se :))))
Inače Crno Rupina defka je Si se....
Šta reći, Dule moj drugar. Veoma dobra, plusić :))
Dobra, dobra, ima veliku upotrebnu vrednost :)
'vako. upadam s'oftopikom tako da nastavite đe ste stali, kod autora 22.
nije mi jasno, šta vam jebeno nije jasno iz prvog posta??
dakle DETALJNIJE!
ne odgovori tipa, dobra defka plus, samo da bi neko vama pogledao defku i dao plus. Nemoj da ste cigani jebem mu mater. ako već oćete da se igrate, igrajte se kako treba, tema je odlična ali je upropaštavate retardiranim odgovorima.
dodaj na to da se vrti 10tak autora non stop. imate li obraza bre?!?!
a u kurac.
dobra defka plus
EDIT:
:)
lolo samo ti zajebavaj.
nastavite od autora 22. mene iskulirajte
Није лоша, требала би имати више гласова него што има.
Сад, море бит' да је до тога што сам мало п'јан тренутно, ал' чини ми се да ти је прва реченица недовршена...
ЕДИТ: Седплас, нисам те послушао јер ми је било мрско читати постове. Говорио сам за твоју дефиницију, не од тог горе.
Фацафацаа, описао си превише обичну и уобичајену појаву која није имала потенцијал да буде бог зна колико занимљива, и придодао јој превише пажње. Али, добро написано и дао сам плус, још раније.
Vito odlična.. :D Malo fali da je omiljenujem, ali dižem kriterijume :D
Vita, super ideja, defka je odlična, a bila bi još bolja da si malo razradio samu definiciju ( što inače ni meni ne ide ). Primeri su super i dosta vade prosek. :)
Ахахаха Кењоби, одлична, то продајем буразеру сваки дан :))))
SIKB dobra ti je defka .
deki, moze bolje, al plus. Da si to jos malo opisao bilo bi vise pluseva...
odlican, on je fenomenalan autor, nekad teram cimere da mi citaju njegove definicije
Pa dobro, Sos piše stvarno dobre defke.
Zadnja mu je svakako za +
EDIT: Tek sada sam provalio da ga ne pratim....pala je odmah ispravka.
Johny dobra je definicija, bas za plusa...
Moram da odgovorim autoru Sos:
Hvala hvala, jedan od najboljih komplimenata sto sam dobio ovdje. Pozdravi cimere
Da bacim i tebe u pratnju Remac jer pišeš dobro a i ovih dana ću te isčitati, onako uz jutarnju neku kafu, a da pratim nove kada izbaciš.
Što se zadnje defke tiče odlično definisano to pitanje "inače"....baš kako treba.