PrankMaster
ja već dadoh plus na tu defku.... ali loše je prošla zato što nije dovoljno glupa, sažvakana i prosta...
ja se zgrozim kad vidim koje definicije imaju najviše poena a neke dobre ič
SnobIvanKenjoBi
Хаха, израз је кул, насмејао ме је, дефиницију си добро одрадио, мада ја би распичио неки дебилни, луцидни пример али вероватно је овако боље. Заслужује плусић, што и дадох.
Syngrafeas, kratka, koncizna, prožeta humorom. Svaka čast. Odlično sročeno. Plus.
PrankMaster
ja već dadoh plus na tu defku.... ali loše je prošla zato što nije dovoljno glupa, sažvakana i prosta...
ja se zgrozim kad vidim koje definicije imaju najviše poena a neke dobre ič
Jebi ga, moje definicije su generalno neocenjene.
Ova poslednja, tvoja, mi se sviđa, jer sam se susreo sa jednom takvom likušom u gradu. Ratosiljaj se cenzure samo. Nepotrebna je. Dec it. :)
"ПранкМастер
Добра дефка, класика. плус
cernogud odlicna +
Fina, vickasta :)
Bunt protiv nepoštovanja.:) Ok je.+
Mogla si malo duzu definiciju da napises, mozda da ubacis i neki primer. Nije losa ali moze i bolje.
azza - padobranci:
Sleng. Odlicna definicija. Plastican primer. Smejao sam se jedno 4 sekunde. :) +
Hehe Remorker super je, dao sam + mada iskreno nikad nisam čuo nekog da zaista koristi to sprdačno. :P
Mislim da ipak zasluzuje bolji skor :)
uxxa91 može to i malo bolje !
Isto :)
Uxxa - bacati bisere pred svinje
Nit smrdi nit miriše. Dao sam plus, jer gotivim novajlije koji ne rokaju kopi pejst defke, ali može daleko bolje.
Hujo, u principu me i ne oduševljava preterano. Može to i bolje.
Комплетно заснована на примеру. Не волим нешто овакве, али није за нусми. Такве пролазе још од 2007.
Istina. Primer me je i inspirisao za definiciju.Komentarišite Majmunolikom poslednju definiciju.
:ignoriše poslednji komentar PrankMaster-a:
babunoliki: ok je defka. Tema sama po sebi nema velikog potencijala, ali si je dobro izvukao u prvom delu, a primer je tu i tamo.
SnobIvanKenjoBi
Хаха, израз је кул, насмејао ме је, дефиницију си добро одрадио, мада ја би распичио неки дебилни, луцидни пример али вероватно је овако боље. Заслужује плусић, што и дадох.
Odlična, odlična! Jako mi se dopada.