Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Syngrafeas, kratka, koncizna, prožeta humorom. Svaka čast. Odlično sročeno. Plus.
PrankMaster
ja već dadoh plus na tu defku.... ali loše je prošla zato što nije dovoljno glupa, sažvakana i prosta...
ja se zgrozim kad vidim koje definicije imaju najviše poena a neke dobre ič
Jebi ga, moje definicije su generalno neocenjene.
Ova poslednja, tvoja, mi se sviđa, jer sam se susreo sa jednom takvom likušom u gradu. Ratosiljaj se cenzure samo. Nepotrebna je. Dec it. :)
"ПранкМастер
Добра дефка, класика. плус
cernogud odlicna +
Fina, vickasta :)
Bunt protiv nepoštovanja.:) Ok je.+
Mogla si malo duzu definiciju da napises, mozda da ubacis i neki primer. Nije losa ali moze i bolje.
azza - padobranci:
Sleng. Odlicna definicija. Plastican primer. Smejao sam se jedno 4 sekunde. :) +
Hehe Remorker super je, dao sam + mada iskreno nikad nisam čuo nekog da zaista koristi to sprdačno. :P
Mislim da ipak zasluzuje bolji skor :)
uxxa91 može to i malo bolje !
Isto :)
Uxxa - bacati bisere pred svinje
Nit smrdi nit miriše. Dao sam plus, jer gotivim novajlije koji ne rokaju kopi pejst defke, ali može daleko bolje.
Hujo, u principu me i ne oduševljava preterano. Može to i bolje.
Комплетно заснована на примеру. Не волим нешто овакве, али није за нусми. Такве пролазе још од 2007.
Istina. Primer me je i inspirisao za definiciju.Komentarišite Majmunolikom poslednju definiciju.
:ignoriše poslednji komentar PrankMaster-a:
babunoliki: ok je defka. Tema sama po sebi nema velikog potencijala, ali si je dobro izvukao u prvom delu, a primer je tu i tamo.
SnobIvanKenjoBi
Хаха, израз је кул, насмејао ме је, дефиницију си добро одрадио, мада ја би распичио неки дебилни, луцидни пример али вероватно је овако боље. Заслужује плусић, што и дадох.
Odlična, odlična! Jako mi se dopada.