![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sviđa mi se primer, tako smo jednog napalm drugara zajebavali u srednjoj! :)
Kul je i što neko ko ne zna šta je hiperbola (ima ih verovatno), može na praktičan način da nauči.
+
hahahaha, svidja mi seeeee
Уууууу скил прави!
+ добар сленг
Dobra, lepo objašnjen izraz u primeru.
Evo nisam odavno. PrankMaster, dobra samo malo primer popravi :) +
Локси, добра, добио си сплу :) +
Do jaja. plus :D
Ziva istina.
Mrša, samo još jedna žalopojska defka, nusmi.
Nije losa Dzeksonka. :) +
Uxxa, previše je konfuzna, niti ima formu definicije, nit' je sleng, nit' je smešna, stoga minus.
ПранкМастер- тја, плус, мало ми се не свиђа израз, али добро си обрадио. Склони само оно ,,стварна прича"
Micko - ne volim definicije sa tolikom kolicinom psovki, a defka ne bi imala toliko smisla da nema primera, ali sem toga mi se dopada. Splu.
@PrankMaster - ti mene bas ne gotivis? -.-
Micko, genijalan. :) +
Ja nisam Micko xD
Midori,
Ovo je sve tačno, ali udavi ti ova definicija dok sam je čitao. Vidi začini to malo nečim, neće gosti turati u usta bljutave bakljave.
P.S. Dobila si plus jer sam se kao klinac klao sa tim babama najstrašnije.
Синграфеас
Дефиниција је до јаја, баш по мом укусу, мислим да дужи пример није потребан јер си стварно и више него објасниЈо.
Едит : Церногод, то је израз који са времена на време чујем, служи чисто за подјебавање у фазону, јебаћу ти жену док будеш одсутан пошто ти ионако нећеш са алузијом на сав тај силан секс у браку , отприлике.
"Апофис
Ја не разумем поенту ове твоје дефке и изгледа да сам глуп.
Cernogod - Kao što rekoh, ne volim defke koje imaju preterano psovki, ali se potpuno slažem s defkom. I nerviraju me ljudi sa takvim stavom. Splu. :D