Ваше мишљење о последњој дефиницији аутора изнад

1. Uf, Midori, dvoumio sam se. Ipak sam ti dao plus jer je tacna defka, mada je moglo i malo bolje... Moglo je i mnogo bolje, ali za siguran plus od mene, malo bolje.

2. Gah, nit' smrdi, nit' miriše. Ali sam plusirao.

3. Iako mi se ne svidja tvoj hejt, dobra. +

4. @ PrankMaster

Malo prežvakana tema ali finalna realizacija nije loša, plusirao sam još pre par dana. "Stvarna priča" u primeru malo kvari dojam jer, realno, sumnjam da bi iko sposoban da sklapa prosto-proširene rečenice pri zdravoj pameti probao da proda nekom onu priču...

5. @preskacem uxxa91 :D

6. Plusirala, ali nije to baš samo greška prirode. Kažu da od te boljke češće oboljevaju muškarci koji su imali premalo sexa u životu. Zato...

7. 22
    @ PrankMaster

Malo prežvakana tema ali finalna realizacija nije loša, plusirao sam još pre par dana. "Stvarna priča" u primeru malo kvari dojam jer, realno, sumnjam da bi iko sposoban da sklapa prosto-proširene rečenice pri zdravoj pameti probao da proda nekom onu priču...

Jeste stvarna priča, dečko koji nam je to pričao je patološki lažov, nije mu ovo prva apsolutno debilna priča... Skinuo bih to, ali je prošlo 24 sata.

Uxxa, nisam te hejtovao, samo sam kritikovao. Iskreno. :)

8. Prankmasteru,dao sam ti plus,ali malo mi je prežvakana "lovačke priče" tema.

9. Ковач, 'нако. Дадох плус, ал' није да сам одушевљен. Можда се може чак рећи и ово што ти на крају рече пранкмастеру.

10. Ваља. Дефиниција у ужем смислу поготово.

11. Мајмунолики оцених ти је већ, и онако је баш, баш добра! Одрађена је онако, профи, са лепим појашњењем и посебно ми се свиђа детаљ са курцобољом...

12. Лоле, можда би израз боље звучао као богомајка или богокева, мада шта знам дао сам плус пошто је израз и овако могућ за употребу. Пример је кратак али објашњава и више него довољно.

13. Necu da filozofiram. Ukratko, + :)

14. Vec sam doa plus juce. Ali samo zbog penisa. Mogla je i bolje.

15. Ok, hvala. :) Dobio si i ti +

16. Izraz koji niko do sad nije definisao, mora plus.

17. Da, to je ovde izuzetno tesko naci. Svasta nesto mi pada na pamet, ali kad ukucam u "search", smorim se za pola sekunde. Hvala. Sto se tebe tice - veoma neobicna, zivopisna i u sebi sadrzi mnogo drugih definicija, sto je dobro za promovisanje. Svidja mi se, plus. :)

18. Interna dobra zajebancija, može plus.

19. Odlična definicija, genijalan primer.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.