Ваше мишљење о последњој дефиницији аутора изнад

1. Prilicno zanimljiva, zanimljiv izbor reci. + za draskalo

2. Kulturno i tačno +

3. AZZA

Koncizna, interesantna, posebno što koristim isti izraz za taj tip majice... malo mi smeta ograničenje na ćaleta, ali to je moj osećaj, ne menja kvalitet definicije. Dobro i ocenjena, nije propala u moru.

4. Bruce

"`O`š ih ići tući maljem po ulici?"

Odgovor autohtonog vojvođanskog dođoša na pitanje kako da rešimo problem nesposobne vlasti i loše opštinske uprave.

Primer:
    - Dane, ova vlast ništa ne valja, treba to mijenjati...
    - Jeba i` ti. `O`š ih ići tući maljem po ulici?

Minusirao sam je. Evo zašto. Nije baš najbolje sročena, dobra je ideja, ali mora još da se doradi. Nit' je sleng, nit' je humor, tako da sam bio prinuđen da minusiram. Možeš ti i bolje od toga.

5. Dečko je taliban, šta reći.

6. de kreativnije malo te komentare elektricaru.
    PS ne komentarisite mene nego ove odzgo ^^^

7. Subjektivno mišljenje. :)

8. Lololo ja samo trolujem, ne obraćajte pažnju na mene.

9. ja nisam komentarisana

10. Bruce.... izvoli... ti si me preskočio

11. Malo ocenjena,a sasvim solidna defka sto se mog kriterijuma tice. Cim se radi o jebacina neka,to je vec pola plusa! :)

12. evo ja cu zelena.
    dobra defka, ima uzasno mali skor, meni se svidjela, dobro je sastavljena, duhovita i mes'cini kreativna.
    mene su komentarisali, komentarisite pranka.

edit: ili bvdlg-u

13. Bvdlga dobar defka, onako prosek. Čuo sam za izraz i dobar je, ti si ga fino pretočio u defku. Imaš plus :) i ne znam zašto ima toliko minusa, ipak je ok defka.

14. sedplas meni se defka sviđa ali problem je što mislim da je Ekspo (izvinjavam se ako grešim autora) odavno efekat leptira OBJASNIJO! Zato mi se ova čini , onako, ne baš impresivno. Sve u svemu mislim da je definicija odlična a primeri su mogli malo bolji. U svakom slučaju bolja je od svih mojih sranja.

15. Sidro, dobro zapažanje. Razmišljao sam već o ljudima koji se uzdržavaju od smeha, pa sam se nadao da ću čuti nešto novo, što nisam čuo. Ja sam došao do zaključka da je to manifestovanje volje za vladanjem i potčinjavanjem.

16. Onako. Nije baš previše truda uloženo u nju.

17. сунграфеас, нису те за ђабе мећали у ауторе испод 3000 популарности кад си био један од њих, такорећи нас...
    ЕДИТ Сад је славе, даклем, може, депримирајућа, али реална...

18. (Ja sam se obraćala Slavku, al je ovaj uleteo :) )

Stoji mi njegov "Život" već dva dana kao prva definicija autora koje pratim.
    Uviđam da su ovi što ih pratim lenštine!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.