Ваше мишљење о последњој дефиницији аутора изнад

1. Fenomenalno. Speechless. Autorov ranking govori sam za sebe, tako da :))
    Ciljam na Slavk0

2. Loksi ™

Добра, добра... Шта добра, одлична. Волем такве дефке.

3. Loksi,

Nedovoljno truda, ali ipak sama ideja je interesatna i malo smešna, dovoljno za plus.

4. Френки - Ахахахахаа, инвентивно, нема шта :Д

5. Frenki, nisam ni sumnjao u tebe, super ti je i ova...

6. ajde malo i ne ktitor da se ubaci
    @madafaka sit
    Dobra.
    nije odlicna ali dobra jeste mada po meni je glupo praviti te definicije internih pojmova sajta. Pljus jerbo sam banovan bio.
    Vidi se da ti je nestalo inspiracije

7. Није лоша.

8. Волим овакве игре речима. Можда и није за Вукајлију, али насмејао бих се кад би неко из друштва извалио тако нешто.

9. Majmunoliki,

odlična, da je sleng radio bih koristio, potpuno realno i lepo napisano.

10. Matrikse, video sam ovo u idejama za definicije i pala mi je ista stvar na pamet da definisem, ali nisam imao inspiracije. Dobra je, mada je mogao malo jaci primer, ipak od mene +.

11. већ сам је оценио позитивно, пример покидао

12. Može proći. A sad, laku noć.

13. ne svidja mi se nesto... ko da ima vec nesto na tu foru definisano.

14. Nije loše, može plus.
    Ali http://vukajlija.com/lakse-to-malo/370722 objašnjava!

Edit: ocena šomija

15. Nasmejao sam se.

16. Тонре, није лоша, али најачи је твој коментар за пример, пошто знам једног таквог лика који стварно као да је изашао испод неког камена или пећине.

17. @Kramponom
    Dobra, primjer je mogao biti i bolji, bar je od tebe to bilo očekivati...ipak plus.
    Ona ispod zadnje mi je dosta bolja, počinjem koristiti. :)

18. Nak, nije me oduševila.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.